Jump to content

ntsekov

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4

Последни посетители

325 профилни разглеждания
  • kx3m

ntsekov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Имам 2 бързи въпроса. Колата е Audi A4 1.9 131 k.c. 1. Нормално ли е след 4-5 последователни бързи натискания на спирачката педала да стане твърд и колата си върви? 2. Страннен проблем, когато спирам на място и се получава лека вирация(тресене), когато стрелката на километража падне долу до 0. Пример: Изключвам от скорост и почвам да натискам спирачката, докато спре на място. Проблема е точно преди да спре (като гледам стрелката на километража е малко преди да стане на 0). Някаква идея за това странно поведение?
  2. Явно иска да прибере 200 за него . Добре, а може ли някой да каже адрес или телефон на някой кадърен в София.
  3. Закарах е на майстор и ми каза, че проблема идва от рейката. Нова е много пари, а ремонта на старата е някъде около 300-400 лв. Теча е малък може да карам така още време, като доливам от време на време течност.
  4. Това вече го пробвах, колата работеше на място. Като извадих пръчката имаше балончета по нея и течността все едно вреше. Най-вероятно от някъде влиза въздух.
  5. Много благодаря колега. Ще я закарам на сервиз и ще пиша след диагностиката да знае следващия, който може да има този проблем.
  6. Здравейте, Карам A4 1.9 131 к.с. Започнах да чувам шум от хидравличната помпа първоначално при свиване, погледнах нивото на течност и беше ОК. Днес обаче шума се чуваше и без да свивам ами дори и само на подаване на газ. След карането погледнах течността и нивото беше паднало и около капачката ми се струва, че беше избило все едно. Някой имал ли е подобен проблем ? От хидравличната помпа се чува шума защото при свиване пак се чува същия шум, който при подаване на газ само.
×
×
  • Create New...