Jump to content

denyodeniz

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 b5

Последни посетители

412 профилни разглеждания
  • zaax

denyodeniz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, продавам фаровете си, заедно с мигачите за ауди а4 б5 седан и комби стават. до 2000г. Комплект от двата фара + мигачи в добро състояние без проблеми ги продавам за 90лв.
  2. Здравейте, колеги. Скоро ще слагам койловъруи на моето ауди а4 б5 Комби и искам да питам дали има запознати хора с това дали ще имам проблеми с гуми размер 235/40/18 отзад и отпред, тъй като регулируемото ми окачване сваля от 30 до 80мм, аз мисля да оставя разстоянието между калникга и гумата около пръст, пръст и половина. Основният ми въпрос е дали гумата ще опира на калника или трябва да се мине калника с ролер??
  3. Здравейте, търся си спортни пружини за въпросната кола. Audi a4 b5 1.9tdi Avant 110к.с. afn 1999г. Може нови, може и втора ръка, ако са втора ръка да са в добро състояние, да не са някакви загубили свойствата си.
  4. Сонар за ауди а4 б5.Харесват ми много, но на късите всякаш не светят много силно и плътно.Дългите са хубави, но за първи път съм с лупи и не знам дали това е нормално.Смених крушките с нови, които са с по - бяла светлина, ама светлината не е плътна. Иначе моторчетата на тея трябва да паснат викаш?
  5. Да, видях вече.Явно леко надясно трябва да избутам ябълката за да излезе по - лесно? Иначе от моите фарове на ауди а4 б5 стоковите ако взема машинка и я сложа на новите ми фарове ще станат нали?
  6. Да отворя капачето на късите ? Вижда ли се от там
  7. Купих си фарове с лупи и ангелски очи, но те нямат моторчета, а аз на старите имам и ги изкарах, казаха ми, че мога да поставя ел. моторчетата на новите ми тунинг фарове. Може ли да кажете, това заграденото с червено как излиза, леко го завих и то се разхлаби и дърпах, но не излезе и ме е страх да не го счупя, някаква цака ли има? Оградил съм с червено.
  8. Вързах червените кабели всичките, към червеният кабел на габарита и черните кабели за черният.Това беше.
  9. Този отговор не те прави герой. Поправи ме вместо да ме иронизираш.
  10. Здравейте, колеги искам да попитам, който е по запознат с тея неща може ли да ми каже, как да свържа ангелските очи на фара към габаратните кабели за да светят( така каза предишният собственик ). От на фаровете отдоло излизат следните кабели(били за ангелските очи) .
  11. Клемата е проверена всичко е на място и не мърда.Алтернатора мисля, че зарежда ок защото колата е пушка.Ако нещо не беше ок, щеше да се усети.Остава нещо крушката може би.. Но взех я чисто нова де*ба работата му.
  12. Здравейте, колеги. Онзи ден видях, че дясната крушка стана лилава на ксенона и реших, че ще си заминава и купих нова и я сложих.Така карах 2 дена докато не ми се наложи да карам и през нощта.Като карам забелязах, че като ускорявам дясната крушка трепти леко.Като съм на място или на свободна скорост това не се случва.Само при ускорение трепти и се чудя какво ли ще е ? Според вас?
×
×
  • Create New...