Jump to content

IRON MAN

Members
  • Мнения

    784
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    .

Последни посетители

4623 профилни разглеждания

IRON MAN's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. IRON MAN

    AUDI 100/A6 C4

    http://imageshack.us...dsc00640dj.jpg/
  2. Моите финанси ме спират на този модел: -CTEK MXS 5.0 Колата е А6 Ц4,АЕЛ, 72 Аh ,някой да има някакво впечатление от конкретното зарядно? А това като алтернатива: -BETA 1498CB/120 Колега DLS ,спомена за друг вид,тип акумулатор ако е възможно поясни? И имали смисъл на стоков автомобил без нищо допълнително като консумация,да даваме много пари за акумулатор?Нямам предвид да вземаме най-нисък клас,нещо средно. Няма да е зле модовете да променят заглавието,темата стана доста смислена и полезна.
  3. Някой да има отзиви от зарядните СТЕК ? Или да препоръча нещо добро. И имам едно питане,към ел.специалистите,защо не се препоръчва зареждане на акумулатора директно като е закачен на колата?А всички нови зарядни го предлагат?
  4. Колега,обясни малко по-подробно,ако обичаш. Каква е точно тази шайба,за кои модели точно става от къде,как?
  5. Вземи си от някоя морга,цялата дръжка със се патрон(всичкото).Може да са ти счупили и още нещо и да реагираш веднага. Извади патроните на двете дръжки,твоята и новата която си взел.И си пренареди патрона. Не е трудно но е пипкаво.Ако не ти се играе,с двата патрона и ключа,на ключар.До колкото съм чел из нета не вземат скъпо за тая услуга. А има и такава тема във форума,на колегата Гризли е.Потърси я в направиси сам,мисля че беше пренареждане на бравичка на багажник или нещо от сорта.
  6. 90ев,доставката ми беше безплатна.А сега има нужда от един комплект Енелуп и зарядно.И там едно 25ев. Ама дано си реша кардинално проблема с осветлението.
  7. Фенерчето дойде,и съм очарован!!! Свети по-добре от големият туч. Много по-лек е. Удобен. Оригиналните батерии ме изкараха три смени(работни),за мен е повече от добре.Сега ще поръчвам и Енелупа със зарядното,да видим с тях колко ще изкара. Единственият минус е,че малко не мога да свикна с бутона.Може би ако беше отпред щеше да ми е по-удобен. И батериите в комплекта на са акумулаторни. В крайна сметка съм много доволен, Благодаря на всички колеги които се включиха!
  8. http://www.zweibrued.../m14.php?id=m14 Благодаря на всички, избрах си М14 LED LENSER ,като пристигне ще напиша как е.
  9. Led Lenser Да това е един от фаворитите ми като марка,но гамата им е огромна вече над час им разглеждам сайта. Да поясня малко,не става въпрос за БГ. И най-вече ме интересуват конкретни модели. А кои батерии са най-удачният вариант.R123 нещо не ги долюбват по нашите форуми(скъпи и трудно намираеми). PD-30 Fenix Сега го видях. И тях много ги хвалят,но ме притесняват малките му размери.Не мога да повярвам,че ще заместят туча който даде фира. А нямам време да обикалям по магазини и да ги видя на живо.
  10. Здравейте колеги, фенера ми сдаде багажа и от два дни се ровя по форуми(ловни,оф роуд),рекламни сайтове и магазини,за нов.От всичко тотално се обърках и не мога да реша какво да си взема,а ми е необходим за работа.Най ме объркват малките им размери и някак не мога да се доверя.Моля препоръчайте нещо от личен опит или поне да сте имали досег с него. Изискванията ми към фенера са: -цена до 100евро -да свети силно-досегашният ми беше с 30ватова халогенна крушка на 6волта (не знам колко лумена са) -времето през което го ползвам е около 3часа,съответно не непрекъснато а по около 15,20 на всеки час -имам възможност да го включвам/или батериите да се зарежда/т -да ми осветява поне на около 50м -не е от значение големината на фенера Моля колеги помагайте,че тея дни трябва да поръчам нещо а ми е мъгла.
  11. Разгледах магазина предложен от колегата ogip и видях,че за моя ACER се предлага и матов дисплей.Възможна ли е подмяната му? И освен размера и модела какво друго е необходимо да се гледа?
  12. Голям те чака да знаеш.Освен да атакуваш през ски сака,друго не се сещам.Ако отстраниш по някакъв начин кората,не е страшно,нещо дълго и ще отключиш багажника. В момента ми е свалена кората и ако ти е от помощ,мога да го снимам. Пробвай с ключар,може и да има по-лесни начини.
  13. В АУДИ продават точната боя за тези пластмасови детаили.Боята е на спрей. А ако питаш за препарати мога да ти препоръчам този продукт.Ако не ти е достатъчно лъскаво имат и алтернатива.
  14. Ще ти трябва и пластификатор(има го на спрей),филер или шприц кит(май е едно и също),пак го има на спрей.И чак тогава боята. И то пак си на едно 50 60лв.
×
×
  • Create New...