Jump to content

krank

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно krank

  • Рожден ден 27.03.1975

Друго

  • Kaра
    A4 B7 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Контакти

  • Skype
    krankbg

Последни посетители

662 профилни разглеждания

krank's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имам стари дискове за навигация неоригинални , но работещи гледам че си от София даи ГСМ на лично да се разберем да ти ги дам да си свършиш работа , навигацията и тя не е ъпдеитвана , ако можеш и от там да си го свалиш няма проблеми Поздрави!
  2. Подкрепям Започни с шофьорската понеже се отваря най-много!! Погледни и при комфорт модула да няма влага!!! Поздави!
  3. Ами има ограничение само SD карта без другите там буквички и с размер 2 GB максимум размер. Два слота с по 2 GB и това е преди две години си намерих от една фирма в центъра такива карти , ако искаш на лично ще ти дам координати:) Лек Ден!!
  4. Моята бе точно на 230хил. когато започна да "изхърква" сутрин ....казаха ми да сменям преди да стане по зле Комплекта на FEBI ми се върза на 1200лв. и разни там гумички болтчета пръстени и прочие. Като се отвори се оказа , че е заминал само горния "банан" ама така и така бях отворил сменях всичко наред!!! Смяната ми струваше много малко защото бе при познати , но после съжалявах защото имало много други проблеми , но решили да ми ги спестят Та месец по-късно я отварях отново. Та сега вече сме супер ама бая време без кола и многоооо ядове!
  5. Даммм и при мен бе така.....купих болта завих го ,намазах го с лак за нокти и това бе .....преди 2 години.
  6. За Б6 и Б7 са еднакви .....само , че на Б6 е алуминиева , а на Б7 е пластмасова и двете си имат + и - търси и втора употреба , но от някоя "Англичанка" в по-добро състояние са. Два пъти съм купувал за 20 и 30лв.
  7. Ами последните 5-6 години карам с такива и са супер дори и на 3-тата година/после ги изхвърлям/.Карал съм с по-лоши и за това нямам база за сравнение , не съм и карал с по-хубави също.Сега ще си взема Фалкен пък ще кажа напоролет
  8. И аз минах през драмата с тресенето на 3-тия препоръчан ми гумаджия проблема се реши сега ходя САМО при него и нямам никакви проблеми!!!
  9. Синхронизиране на вече обучен ключ (при смяна на батерия): 1. Натискате и задържате "ОТКЛ" на дист. 2. Давате на контакт, като все още държиш бутона натиснат. 3. Изчакваш 2 сек. с натиснат бутон и на контакт. 4. Изключваш от контакт, вадиш ключа и пускаш бутона. 5. Тестваш дали работи... Обучение на нов ключ/ключове: 1. С ключ, който няма да обучавате в момента давате колата на контакт( пластмасовия "сервизен" ключ върши идеална работа) 2. Свалете някой прозорец за всеки случай. 3. Излизате от колата и затваряте всички врати. 4. С другия ключ заключваш "физически" врата без да ползваш дистанционното. 5. Взимаш ключа, който искаш да обучиш на първа позиция (bank 1) и натискаш бутона "ОТКЛ". Мигачите трябва да мигнат веднъж. 6. Изчакваш 10 сек. и отново натискаш " ОТКЛ", вратите трябва да се отключат - първия клюп е вече обучен. Ако имаш само 1 ключ - отиди на т.11 7. За обучаване на 2-я ключ отново заключваш колата физически, без да ползваш дистанционното (колата още си стои на контакт). 8. С втория ключ натискаш бутона "ОТКЛ" два пъти за "bank 2" с интервал от 1 сек. между натисканията. Мигачите трябва да мигват с всяко натискане на бутона( общо 2 пъти за ключ номер 2). 9. Изчакваш 10 секунди и натискаш отново"ОТКЛ" - вратите трябва да се отключат - ключ номер 2 е обучен. 10. За обучение за "bank 3" и "bank 4" процедурата е същата, просто натисканията са съответно 3 и 4, отново с 1 сек пауза между натисканията 11. За излизане от "програмата" за обучение изключвате от контакт и махаш ключа от таблото. Теста на обучените ключове става само след това, не се опитвай да ги пробваш докато си в режим на обучение.
  10. Да за отвън.....ако няма това е безумие....от камъчета ръба е целия "очукан"
  11. Питането е има ли над предното стъкло лайсна .....защото над моето няма! Лек Ден!!
  12. Колега не влизаи в филма с фаровете…..голяма драма е Имам 2-3 комплекта по-здрави по счупени ако някои му се пробва да драсне , не са при мен , но мога да ги взема и да дам да се пробвате Пробвах фурни , водни бани , пистолет с горещт въздъх не става Накрая си купих един комплект от ebay.co.uk , оправих си блендите на лупите / в Англия са обърнати / и всичко приключи. Поздрави!!!!
  13. Аз съм с А4 Б6 1.9 ТДИ и при мен електрическия даваше грешка но бе добре.....визуално Когато не я карам 2-3 дни при първите потегляния или докато загрее тресеше отпред в дясно само при потегляне.....смених ги и всичко спря включително и други разни работи който ме дразнеха и се чудех от какво са. Само за инфо какво бе при мен не казвам сменяите тампони
×
×
  • Create New...