Jump to content

A.Y.

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 3.0TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България

Последни посетители

344 профилни разглеждания

A.Y.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. A.Y.

    Задни спирачки

    Колеги, намерих си апарати за 360мм дискове и супорти от 4.2 бензин. Щом казвате, че стават с директен монтаж ги поръчвам. Трябва ли да се сменят маркучи/метални тръбички или нещо друго или всичко останало си е от моята кола?
  2. A.Y.

    Задни спирачки

    Благодаря! Казаха ми , че точно от А8 D3 взимат апаратите със супортите за 360мм дискове и ги монтират директно. Моята не е фейса.
  3. A.Y.

    Задни спирачки

    Някой може ли да ми даде ВИН на А6/S6, която е с оригинални предни апарати и дискове на 360мм и задни на 330мм. Да видя къде и колко ще излязат като комплект. Навсякъде все ВИН искат 😄
  4. A.Y.

    Задни спирачки

    Благодаря за снимките. А относно ламарината, неможа ли да поеме диаметъра на новите дискове. За нея изобщо не помисли, понеже видимо имам място.
  5. A.Y.

    Задни спирачки

    Благодаря! 3.0TDI е мотора и пак за такъв мотор дискове гледам на фейслифта.
  6. A.Y.

    Задни спирачки

    Здравейте, интересува ме на 4F седан задните спирачни апарати и не вентилирани плътни дискове, дали могат да се заменят с такива от фейслифтовата. Вентилираните дискове и апаратите към тях, примерно от 2010г. Налага ли се доработка някаква? Благодаря! Снимките са примерни!
  7. A.Y.

    Карта за навигацията

    А с карта за Турция някой може ли да помогне?
  8. Колеги, моята кола я карам с "Castrol edge 5w-40" и го сменям на около 12,5-13 хил. км. Последните 3-4 пъти наливам по 7,7л. и на щеката показва точно на максимума. За този пробег ми сваля на щеката с около 1-2мм. (не съм следял на какво количвство отговаря). Смених го преди седмица и му слжих добавка за турбото, но пак общото количество ми е 7,7л. На повечето видове на Castrol пише, че са съвместими с DPF, на моята кола вече го премахнах.
×
×
  • Create New...