Jump to content

spaspetelov

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 3.0 TDI ; A3 1.6

Последни посетители

677 профилни разглеждания

spaspetelov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 10-12 секунди е много лошо недей се чуди много време
  2. Здравейте, моите фарове сам си ги рециклирах от-до само рефлекторите изпратих на някакви момчета от плевен ако не се лъжа. Честно да ви кажа ако това ми е работата не знам дали бих се навил да я свърша за 300лв не подценявайте труда доста игра си е. Поне в моя случай беше доста кабелите до един прегорели, а да им се сложи термо шлаух един по един - мъка си е.
  3. Щом се запотяват при миене или силен дъжд значи не са залепени както трябва. Фара има два отдушника, ако са запушени трудно ще изсъхне. Трябва да я оставиш на слънце или на по топло място със свалени капачки, защото на тези чисти и рециклирани фарове ще е много кофти от вътре да се замърсят.
  4. Здравей, на предната ми А6 3.0ТДИ сменях вериги не една а 4бр. На твоята също са 4. Аз взех SWAG , но самите вериги бяха с щампа IWIS каквито са и оригиналните с FEBI не знам как стои въпросът. Защо смяташ, че са ти за смяна веригите?
  5. Ясно ще питам един двама майстори в моя град, ако гледат умно бягам
  6. Как трябва да се кодира, какво да обясня на майстора и каква апаратура е нужна
  7. Чел съм ще го премахват по някакъв начин заключването след проблем, явно е премахнато
  8. Да не би проблема да ти е в заключващия механизъм на кормилната колона, щтраква ли волана когато дадеш на контакт
  9. Колата е с ляв волан и 100% никога не е била с десен. Евентуално ако е сменяна някоя част от кола с десен и затова с се побърква така.
  10. Къде да ги търся тези датчици
  11. Ясно благодаря Ви много ще пробвам така, до сега съм го правел погрешно.
  12. Здравейте, колата е А6 4ф 3.0 ТДИ 233кс 2008г. Когато е отворена предна лява врата на дисплея при километража ми показва отворена предна дясна врата и обратното ако е отворена предна дясна показва лявата, а при задните всичко си е наред. От какво може да е и как да се оправи.
  13. Здравей, явно аз бъркам направо паля без преди това да давам на контакт. Благодаря ще пробвам така.
  14. Привет колеги, проблемът е следния, когато паля колата с ключа пали от раз всеки път, но от старт бутона първото палене е трудно върти дълго докато запали сякаш акумулатора е слаб даже се е случвало и да не може да запали. След това си пали нормално през бутона. Батерията на клюка я смених не се оправи от това. Ако някой може да помогне със съвет ще съм благодарен.
  15. Здравейте, пиша в стара тема за да не пускам нова. Та проблема е следният: колата е 2008 г. С kayless GO ,но през бутона като я паля рядко запалва от раз повечето пъти върти много време стартера докато запали, а понякога даже не запалва. Когато паля с ключа няма проблем винаги пали от раз. От какво може де това?
×
×
  • Create New...