Jump to content

Blagovest87

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Последни посетители

482 профилни разглеждания

Blagovest87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, видях че се занимаваш с ремонт на RNS-E 8E0 035 192. Дали би могъл да попмогнеш за моят проблем.

    Той е, че навигацията се опитва да включи, излиа начален екран за по-малко от секунда и след това изключва. Това стана след като правих настройки през VAG COM, вероятно не се бе качаило всичко, извадих захранващия кабел на навигацията и вече е в това състояние :( . Знаеш ли решение на този проблем? Благодаря!

  2. Здравейте, И аз имам проблем с предния капак, малко е повдигнат/отворен след едно леко подпиране :(. Въпроса ми е, тази "очиларка" за която пишете какво точно е, защото не успявам да намеря това нещо никъде като резервна част. И ако някой знае майстор в София които да поправи това, ще се радвам ако ми го препоръча.
  3. Здравейте, темата е доста стара но да не отварям нова пиша тук. Моят проблем е същият като на колегата Radeto. Проблема е, че ми смениха датчика, даже два пъти (случайно единият да не би да е бил дефектен). Проблема си остава. Диагностиката казва, че има проблем в преден ляв датчик и това си е. Интересното е, че лампичката светва след като се усети вибрация на педала без да се натиска спирачката. След като светен ABS не работи. След някакво време лампата изгасва и отново ABS си работи. Някакви идей какво да правя ?
  4. Здравейте, след куп проблеми и продължаващи такива, все пак май дойде време да сменя тези дискове. Това което за момента мисля да взема е дискове https://www.autopower.bg/спирачен-диск-textar-audi-a3-8l1-1.8-92082303-g522c2-i11217260.html#offer и накладки https://www.autopower.bg/накладки-ate-audi-a3-8l1-1.8-130460-71172-g522c1-i9512800.html, Всичко го смятам към 250лв.Малко много идва и със смяната сигурно ще удари 300 Имате ли мнение за тях?
  5. Blagovest87

    Диагностика на А3

    Съжалявам ако някой не е разбрал, трябва ми диагностика не само защото ми изписва дадения надпис, а защото и започна да харчи повече. И да, видях ги тези теми, но резултат няма с начините по които е описано.
  6. Здравейте, някой може ли да каже добър сервиз за диагностика на А3 1,8 99г. От няколко време започна да харчи повече и преди ден, два изписа "service insp". Ако някой знае за добър сервиза диагностика в София, ще съм много благодарен?
  7. Някой може ли да препоръча марка дискове които си заслужават. Извинявам се за може би глупавите въпроси.
  8. Като каза за дискове, се сетих и за друго. Понеже през седмицата не я карам много, когато стой няколко дни без движение, след това при леко натиска не се чува и стържене. Дали едното има общо с другото и проблема от дисковете ли може да е или нещо друго? Цитиране на предходно мнение!
  9. Здравейте! От скоро имам А3 99г. 1,8. и му се радвам наистина много. Но се появи следния проблем. При каране със скорост над 60км/ч. и натискане на спирачки, цялата предница започва да се тресе. При по-ниска скорост това нещо го няма. Ако някой е имал такъв проблем, може ли да каже от къде идва и г/д колко ще струва ремонта. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...