Jump to content

radosab

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от radosab

  1. Не се гордея с това и не е хвалба, а със сигурност знам , че не и редно. От известно време работя по въпроса и това със скоростта ще бъде изчистено. На магистралата София - Пловдив се случва това, няколко пъти седмично и карам предимно сам. Мога да кажа, че въпреки високата скорост съм в пъти по-безопасен от разни шофьори , каращи с 90-110 км на магистралата -отнемащи предимство, не гледащи огледал и каращи в лява лента при празна магистрала поне 2км пред тях. Но това е друга тема. Исках да опиша , че гумите издържат в по-тежки ситуации, не само на търкаляне. Относно баланса: - под 35гр. на гума е.
  2. Здравейте, Да споделя впечатления от гумите Нексен. От 7 месеца са съм с всесезонни такива с размер 225/55/17, взех ги малко със скептицизъм и за тест(за първи път ползвам всесезонни и нексен). Това което мога да кажа е, че съм супер доволен и надминаха очакванията ми многократно. Отлично поведение на мокро, на сухо и на сняг и киша. Мога да кажа много добри гуми. Колата се кара >35к годишно , 80% на магистрала и 70% >200км/ч, агресивен шофьор съм и гумите издържат за сега. Спирачният път на сухо и мокро е много приличен , колата е стабилна. Цяла зима уикендите съм в планината на всякакви условия - мн сняг, киша и лед и гумите се държат като нови зимни - от всякъде излизам и минавам и дърпам разни БМВ-та. Реших да опитам с всесезонни гуми защото основия пробег на колата е София - Пловдив, а януари и февруари при +17 - +18 градуса с високи скорости зимните гуми стават на ... . Това, което не ми харесва е, че са без борд. за заключение: По мое мнение гумите са добри и стават, не отстъпват на гуми които струват 60-80% повече от тях. Пак бих си купил такива. Поздрави,
  3. Здравейте, И аз да напиша и потвърдя в темата за да не се чудят и лутат други колеги. Б8 2000ТДИ САНА мотор си загрява сравнително бързо, държи 90 градуса постоянно, няма значение с каква скорост се кара и на на колко градуса е включен климатроника. Има един основен термостат и още два по-малки в маркучите, има и две клапи. Клапаните по-трудно се прецакват, проблемът основно е в основният термостат и двата по-малки в маркучите. Ако тези неща са изрядни колата ще загрява нормално. Поздрави,
  4. Аз мойто го раздвижих и си бачка вече 2 години.
  5. Тогава при мен май е някакъв друг проблема и ще трябва да се закачи за диагностика ,ама предния път нищо не хвана дано този път успее. Айде със здраве и лека!
  6. Явно ще трябва да се свиква с хъркането - на този етап не ми се взима нова турбина , обаче преди да се появи колата поемаше по-добре на 1 и 2 , като вкарам 1 и отпусна съеднителя колата се стрелваше без газ и на 2 ускоряваше добре а сега на 1 и 2 не стигна ли около 2000 обората няма никой.Иначе в обороти си върви добре.Така ли е и при вас?
  7. То е добре да кажеш: -карай , не се занимавай , но това "хъркане" не ви ли дразни или се свиква с времето. Имате ли някакви отговори от какво може да се е получило или е вследствие на комплексни фактори.
  8. и при мен се появи този звук - като натисна газта по-рязко и отпусна се чува , даже и на място.По- скоро идва от кутията на филтъра при мен и най- странното е , че се получи след посещение при майстор.
  9. Продавам ляв и десен стоп за ауди 100 авант 94година. Стоповете са оригинални(Hella)- цена 60лв. тел. 0877758619
  10. Колега и при мен се получи същото ,абсолютно едно към едно и вече чакам "маистора" една седмица да се накани да прегледа колата.Днес забелязах , че с 5 човека в колата няма никакви вибрации.Ако си открил от какво е може ли да споделиш.
  11. Здравейте Колеги1 Някой може ли да ми каже как се разглобява ключа за фаровете на А4 Б6. Стигам до там:- свалям ключа , махам горното капаче, разделям ключа на две и не мога да отделя двете части на повече от половин сантиметър една от друга-въртока ми пречи .Предполагам , че се маха но ме е страх да го напъна повече. Проблемът ми е , че два от диодите светят когато си поискат(светят на студено и като поработят малко и спират) и това ме дразни.Предполагам , че има няква студена спойка и искам да ги презапоя. Благодаря ви предварително.
  12. колеги , вие сте добре- смених дат4ици и термостати и ефекта е един и същ-в движение добре -90, на място близо 100 и се пуска перката и вече почвам да се 4удя какво да сменям, а забравих да спомена когато показва 100-климатроника ми изписва 4е температурата е 75 градуса
  13. имам проблем с регулирането на фаровете!някои ако може да помогне.фаровете са едно цяло с мига4ите и светят много ниско.по принцп са за 90 -тка , но са монтирани на Б4.благодаря!
×
×
  • Create New...