Jump to content

joro_85

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8

Последни посетители

538 профилни разглеждания

joro_85's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако не стане така под пепелника имаш жило и бял бутон (пластмасов) натискаш го него и дърпаш лоста. По този начин се отключва лоста аварийно!!!
  2. joro_85

    Масло дифове

    Благодаря на всички!!!
  3. joro_85

    Масло дифове

    Извинявам се,ако е писано!!! Какво масло трябва да взема за дифовете за Ауди А8 Д3 2003год. Благодаря предварително.
  4. P0741-000-Stuck OFF/No Power being transferred P0706-000-ImplausibleSignal-Intermittent Това бяха моите грешки! Цитиране на предходно мнение!
  5. 17090 - Transmission Range Sensor (F125) P0706 - 000 - Implausible Signal - Intermittent Здравей колега, имах същия случай и проблема. Проблема е в платката на скоростната кутия.Сменяха ми някакви датчици от друга платка и пак не стана.Накрая вкарахме нов софтуер на платката и проблема изчезна.При мен мисля,че се получи от акумулатора понеже беше 72ампера (така купих автомобила) и явно е изтрила някакви данни от платката. Цитиране на предходно мнение!
  6. Проблема е решен! Инсталираха нов софтуер на платката и за сега няма проблеми след изминати около 500км.
  7. Да обновя малко темата. Ще се окаже,че проблема е от мехатроника и Жоро "Аудито"ще се окаже прав. Кажете някой дето отремонтира мехатроници. Другия вариант е цял,но трябва да е същия като моя по номер.
  8. От къде мога да поръчам на тази цена? Благодаря предварително.
  9. Не съм наясно,но ми каза уважаван майстор на Ауди,че само вземат парите и набиват фтулка, която не издържа много време и после пак същото. Това го правят,когато автомобила е за продаване. Не ангажирам никой с моето мнение.
  10. Здравейте, намерил съм скорости от 2005 г. Казаха ми,че трябва да се обучи СК. кутия и това ме притеснява. Някой да сподели има ли рискове да си усложня още повече живота.
  11. Знам,че моята е ZF. Близо до София съм. Ако са тествани дай кординати. В София я карах на доста места в сервизи,които са добри и доста съм объркан,защото до сега всеки ми казва различни неща. Единствено Жоро беше категоричен какво е. Цитиране на предходно мнение!
  12. Тези за 700лв. човека ми каза,че са работели.Мога да ги сложа и да тествам 1 седмица,а тези за 1000 ми дава гаранция и са от голяма морга. Още се двоумя какво да правя,че ако почна с проба грешка този автомобил ще ми излезе златен. И по между другото Жоро "аудито" е категоричен,че е от платката на скоростите.Каза,че сигурно е тръгнала и турбината. Цитиране на предходно мнение!
  13. Щом пиша значи съм намерил-не мислиш ли!?! Не искам да се заяждам, моля колеги които могат да ми помогнат да пишат и ако се окаже турбината ще се наложи да сменя скоростите.
  14. По-добре да отида да взема едни скорости за 600-700лв. и ''ля финито ля комедия''!!! Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...