Jump to content

mod_eva

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Метла

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

525 профилни разглеждания

mod_eva's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Малиииии срам... отивам да се скрия някъде
  2. Еееми... колкото бях убедена, толкова съм и кьорава, макар и с цайси. Т’ва майчинския мозък е много особено нещо.... тъпо такова! ей ги на, гадовете... извинявайте за спама и благодаря на всички ви!
  3. Океей, все повече информация излиза, благодаря много! По-късничко ще пиша, а и се надявам да изнамеря кола, която да разгледам.
  4. Съвместима, но изофикса се оказва опция. Според кодовете от лепенката в багажника нашата няма (тоест И според тях ) Неведнъж сме сваляли седалките, та съм сигурна... другото интересно е, че всяка една 8L в mobile.bg с изофикс, на която е снимана задната седалка, не се виждат куките. Много от тях са със същия салон като нашия, нищо по-различно. На 8P вече са си видими и с пластмасите отстрани. А за рязането- дано не се налага... ще е сеир Точно на тази картинка на планките попаднах и аз от друг форум. Помолих де що са познати с а3-ки да си разбомбят колите и да видят дали не са заварени (че и тази муха ми пуснаха). Малко по-късно днес ще разбомбим и нашата отново, да видя дали са означени местата за дупките. Не знам какво е междуболтовото и дали ще паснат с а4 Благодаря за споделеното мнение!
  5. Да, убедена съм, но сте втория човек, който ми казва, че има на неговата НЕфейсова А3-ка. Ще разуча предложението на robobug и ако мине номера без смяна на седалките ще е още по-добре (в един форум коментираха как на някакъв Авант не е била необходима смяна, пък да видим тук как е положението). Колкото до возенето наобратно- уж има такива столчета, които стават и в двете посоки. Щерката е на 5 месеца и е 7кг, (имайки предвид колко сме високи ние детето си е екстра), но е малка за возене напред, още повече седнала на 90 градуса. А малоумния Jane Matrix 2 от количката е къс и тесен за детето, и твърде обемен в седнало положение за А3ката Та за да не го обръщам на БГМамици, спирам да мрънкам! Всякакви мнения по темата са добре дошли, още 2 кила и положението ще е критично Благодаря и на двама ви за мненията!
  6. Благодаря за отговора! Модела е Monza Nova, ако правилно се ориентирам? Бях убедена, че тук ще намеря отговор Вчера в просъница не съобразих да уточня, че колата няма isofix (2000г преди фейса точно), и че уж все още трябва да се вози по посока, обратна на движението.
  7. Здравейте, колеги! Чудя се дали има и други ентусиасти с двуврато A3 8L за ежедневка и... бебе На щерката и омалява кошницата от количката и съвсем скоро ще дойде време за столче за над 9кг (т.е. 9-18; 9-25 или 9-36кг). Колата е малка, знаете, пробвахме няколко столчета на познати и положението е критично - опират в предните седалки. Колата нямаме как да сменим на този етап... Приемам всякакви мнения и съвети. Много ще се радвам ако някой има възможността да качи снимка на столчето, което ползва, за да придобия представа и да знам към какво да се насоча. Предполагам, че все ще се намери някой да ме нахока, че пиша тук, а не в БгМама, но като petrol heads се надявам че разбирате защо Danke!
  8. Здравейте! Издирваме си семейна количка - Audi A4 B6 1.8T Quattro Avant, по възможност с ръчни скорости. Чист бензин - държа да е без газова. Попаднах на няколко обяви из сайтовете, но пускам тема и тук, ако случайно някой колега продава здрава, запазена и стабилна кола Благодаря!
  9. Търся предна броня и калници за A3 8L 2000г ПРЕДИ фейслифта, имате ли налични?
  10. Здравейте! В процес на издирване на перфектната кола съм - A3 8L 1.8T 150ps Quattro. Държа най-вече на изправни двигател и ходова част. По отношение на интериор и екстериор - естествено бих искала да е поддържана и чистичка Без значение дали е с АГУ или не, Софийската регистрация е плюс. Ако имате предложения- очаквам ги на лично съобщение!
×
×
  • Create New...