Jump to content

lozkov

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

lozkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, имаш ли резрвната все още и кажи каква е, колко цола, цена и ако не те затруднявам дай една снимка. Мерси.
  2. Колега дай цена и кажи къде се намират джантите?
  3. lozkov

    1J0 919 506 G

    Здравейте колеги, трябва ми модул за управление на климатичната уредба или по-точно за перките на радиаторите. Може и 2-ра ръка. Може ли някой да помогне. Каталожен номер на модула: 1J0 919 506 G Мерси предварително за помощта.
  4. МЕРСИ НА ГАЛИН - МНОГО РАЗБИРА ОТ ДИЗЕЛИ - ВЪВ ВРАЖДЕБНА СЕ НАМИРА (няма нищо общо със СУПЕР ДИЗЕЛ)...
  5. Колеги счупени са пружините на клапана на Нафтовата помпа и заедно с някои други механизми ми излезнаха 250 лв само частите. Проблема е решен, клапана беше - ама така се бяха натрошили пружините, че скоро щях да купувам цяла помпа... малееее как щях да рева... БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ИСКАХА ДА ПОМОГНАТ !!! Браво колеми и едно голямо мерси от мен.
  6. Ще погледна да видя маркуча и ще ви кажа.
  7. Мерси колега, ама сега я карах над 200 км по работа и не ми свърши нафтата, а и маркуча към нафтовата помпа е прозрачен и видях че смуче нафта, а и няма въздух - още един проблем, който си мислех. Все пак мерси колега за съвета - така става най-добре разменяйки си мнения. Не питай учило, а питай патило казват хората.
  8. Ми не знам , няква програма беше ама ще видя и ще ти кажа после.
  9. ОК мерси ще проверя пак, това ми е спасението. Дано помогне.
  10. N149 мисля. Ама като го чукна моя майстор на компа пред мен и това беше.
  11. Кажи кой куплунги да почистя отново, даже ги пръскам с някъв спрей от моя майстор за почистване на ел. връзки.
  12. А кво да кажа за компа ? Що като изтрихме грешката пак я показа ?
  13. Почистих всички куплунги, ходих и Супердизел и там ми казаха едни глупости - нямало достатъчно обороти от стартера и за това не можела да запали.Мани другото ами ми взеха 40 лв без ДДС за грешна диагностика. Ремонт на стартера или нов акумулатор. Ходих на друг сервиз и там ми закачиха компютъра и той каза - "електроника на нафтова помпа". Направо ми се реве - 900 кинта е само часта и то без ДДС, никой освен БОШ не го предлага.
  14. След една автомивка имам проблем с паленето. Колата иска стартера да върти поне 5-8 секунди и тогава пали, въпреки, че е топла. Карах 300 км до София и няма нито проблем с вървенето, нито с мощноста, нито с разхода. Продължава да го пали, проверих всички ел вериги и свещи (макар че като е топла те нямат значение). Кажете кво да правя, няма въздух в горивото - вече гледах, мисля си за горивна помпа, ама не знам как да я диагностицирам. Предварително благодаря за съвети.
  15. Аватара е супер, а за маркуча - не се притеснявай. Това е малкия дявол, можеше да е спирачната помпа ! :-) И САМО ЛЕВСКИ !!!
×
×
  • Create New...