Jump to content

Tisho_B7

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tisho_B7

  1. Явно работата отива на смяна на оптика.
  2. Колеги отново ударих на камък. След записването да навигационен диск от наш колега той не беше прочетен от навигацията, след което пристъпих към чистенето на оптиката, но и това не помогна. Съмненията на колегата който ми записа дисковете са че версията на навигацията ми е стара и можеби затова неможе да ги прочете. Възможно ли е да се ъпдейтне софтуера и това е проблема ?
  3. Колеги никой ли неможе да помогне с диска? Или кажете кой от OLX ще свърши работата.
  4. Добре колега. А кой може да мо запише нужния диск понеже тези от OLX си мисля че няма да се подкарат. Да бъда извинен ако греша.
  5. Добре колега, но дали проблема ще е в нея? Надявам се утре да кача снимка със съмнението ми че на тази навигация никога не е слаган диск със софтуер и съответно карти.
  6. Добър ден колеги. Обръщам се към вас за помощ с моята навигация РНС-Е монтирана на ауди а4 б7 2007. Желанието ми е да мога да си кача Български карти и въпросната навигация да си влезе в приложение. Проблема е че пробвах дискове на мой колега който има същото ауди и навигация но при поставянето на дисковете не заработиха при мен, при него са работещи, но нямат България. След тази проба мислех че оптиката ми е замърсена и си закупих диск за почистване на оптика, но при поставянето на този диск започна мигновено мелодия която показва че оптиката функционира нормално. След всичко това не знам какво да предприема и ако имам някой доброжелателен колега който може да ми помогне и да ми запише дисковете с картите за България . Разбира се ще си поема разходите по дисковете. Последното ми съмнение относно проблема ми е че е възможно да няма първоначален софтуер в навигацията за да прочете картите. Благодаря ви колеги и се извинявам ако съм публикувал в грешния раздел.
  7. Колеги попаднах за едно видео на което почистват колектора буквално до блясък с NaOH ( натриев хидроксид или сода каустик), който според чичо гугъл при смесването му с вода се отделя висока температура и се използва за премахване на силни омазнявания. Някой ползвал ли е това чудо, знаели дали е възможно това?
  8. Колега имаш ли бензинова рейка за А4 Б6 2.0 FSI ? Благодаря предварително.
  9. Tisho_B7

    VAG-COM

    Голямо Благодарско.
  10. Tisho_B7

    VAG-COM

    Добър вечер колеги. Искам да попитам някои би ли могъл да качи pdf. файла за ръководството за екслатация които идва с покупката на vag-kom ? Благодарности.
×
×
  • Create New...