Jump to content

Алекс77

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Алекс77

  • Рожден ден 5.06.1989

Друго

  • Kaра
    audi 80 b4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пазарджик

Последни посетители

760 профилни разглеждания

Алекс77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти,колега.Интересува ме дисплея за външна температура стои ли още?

  2. има такава вероятност,не е сложно да го замериш,тука някъде из форума има написано как се измерва,но аз лично мисла че ако той е проблем,ще имаш и ядове със паленето,поне при мен така беше...
  3. дебитомера как е колега,може да провериш и ламб сонда,ако питаш мен,намери свестен сервиз,които да ти направят диагностика..
  4. видях го колега,за съжаление никога не съм имал проблем с този клапан,и нямам представа какво да ти препоръчам,ако си сигурен че от него и си го свалил,нищо не ти пречи да го отвориш и да провериш,щом е клапан трябва да отвара и затваря,това му е фукцията,той е 2 маркучлета единия отива отдолу другия влиза в ляво над калника,така е при мен,невиждам как може да се повреди това,освен ако нещо е запушено,пробвай лекичко го отвори и почисти,а и не вярвам да няма никъде по магазините такъв клапан,ако не се справиш сам,и искаш да търсиш нов,потърси от тука колегите от форума които продаваш части,сигурен съм че те ще ти помогнат с намирането на тази част,но мисла че ако проблема е от него ще се справиш с едно почистване,успех и пиши какво е станало..
  5. интересен въпрос,аз също карам абт,не се сещам за кой клапан става въпрос,аз имам едно такова ,ако не се лъжа този маркуч при мен е запушен от едната страна не знам защо,не съм имал този проблем с високи обороти,прати снимка ако можеш на моното от всички страни,и на този клапан да го видя...
  6. здравейте,и аз бих искал да се оборудвам с такава подсветка за ауди б4.каква е цената,поздрави
  7. благодаря колега,и аз съм на това мнение,просто се чудя между бреми и бош,но мисла че двете са добри..
  8. Здравейте колега,имам лек нагар по дистрибуторна капачка,и искам да ги сменя заедно с палеца,капачката е бош а палеца bremi,колата е 2.0 моно абт.колебая се на коя марка да се спра...ако има някой доволен от определена марка,ще му бъда благодарен да сподели..
  9. в добро състояние е,свален пред 2 месец от работеща кола...
  10. пружини за ауди 80 б3 б4 в отлично състояние са...
  11. Продава се дисплей и датчик за външна температура за ауди 80 90 100 и а4 с лека козметична забележка вижда се на снимките цена 30 лева!!!
  12. Алекс77

    Мени оборотите

    добре колега,ще чакам да видя...
  13. мерси колега,за предложението,но днеска взех крушка и ще я запоя тези дни...
  14. това е крушката която извадих,запоена е пластинка на нея,не съм виждал такава крушка досега,някой да е купувал такава...?
  15. за твое сведение колега,подлакътника със облегалките от ауди 100 са монтирарани на мойта кола и всичко си е повече от перфекно,просто не съм от тези които опитват със сила,и после започват да мислат как да го направят,най лесно е да се счупи,и така да е дори да се счупи мога да го направя и презапоя,питах от гледна точка на хуманен начин на правене,които иска и един чук може да си изкара неговата си крушка,аз не съм от тези!!!
×
×
  • Create New...