Jump to content

Gushev

Members
  • Мнения

    127
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Gushev

  • Рожден ден 7.01.1980

Друго

  • Kaра
    Audi A4/B7

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Haskovo

Последни посетители

927 профилни разглеждания

Gushev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,появи се следния проблем:На 24гр духа марно към студено,а на LO почва да духа само полутоплло.На какво би се дължало това.Ианче до сега съм нямал никакъв проблем,миналата година му сменях филтъра(дехидрататора)понеже там. Е оцветило.Благодаря ви предварително.
  2. А ако са заминали,цена като нови?Има ли общо с Мултитроника?
  3. Здравейте колеги,от доста време се появиха едни вибрации(тресене)при ускорение на Audi A4/B7.Мислех си че са от изкривена гума,джанта но установих че при спускане по наклон без газ ги няма,а по нагорнище когато се натовари колата се увеличават.Възможно ли е това да е от вътрешно каре на полуоските?Няма никакво тракане или друг шум.Колата е Audi A4/B7 2.7TDI Мултитроник.Благодаря ви предварително
  4. Здравейте,искам да попитам какъв акумулатор трябва да сложа на този агрегат?4 години е при мен и не ми се рискува.Иначе си пали,но искам да взема превантивни мерки.Благодаря ви предварително.
  5. Здравейте колеги,имам следния проблем:От директна на паркинг лоста минава с леко затруднени(по скоро щракване) и копчето на скоростния лост не излиза.Поради тази причина не мога да извадя коча.Колата е В7 2.7ТДИ.В момента съм извън България и дали ще можа да се пребера с този проблем?Благодаря ви предварително
  6. Да със седем степенна съм.Давай координати.
  7. Телефон на тоя колега във Варна?
  8. Да като цяло града ме устройва но сервиза ако не е добър Локацията не е от значение.Искам сервиз който е добър.
  9. За мултитроник кутия?А филтърът?
  10. Здравейте колеги,искам да ми препоръчате добър сервиз за смяна и профилактика на маслото на мултитроник на В7/2.7ТДИ.Благодаря ви предварително.
  11. Здравейте,можете ли да ми препоръчате къде да направя профилактика(смяна на масло)на скоростна кутия мултитроник.Кутията е 7степенна на B7/2.7 TDI.Аз съм от Хасково,но не е проблем пътуването.Мерси предварително
  12. Значи останових че това са дюзите :)Най-напред пробваи с добавки за горивото.Мисля че на мен за сега поне(втора година)ми помогнаха.Значително намаля този щум,подобри се работата и пъргавината на двигателя.Иначе приятел мой ги смени всичките+умната дюза със втора ръка(около 1200 лева)и след 1 година пак почнаха.Всичко идва от горивата в БГ.Между другото колата я карах и 7 месеца в Германия,там веднъж не чух този шум.
  13. Ще си останат старите колони,един Дин е.
  14. Здравейте,бих искал да ми помогнете в избора на CD за автомобил.Нямам конкретни предпочитания към марка.Бюджета ми е около 300 лева.Моля ви за точни предложения(марка,модел).Благодаря ви предварително.
×
×
  • Create New...