Jump to content

Panteras

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Panteras

  • Рожден ден 2.06.1984

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

527 профилни разглеждания

Panteras's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги.Търся работеща 4-степенна автоматична скоростна кутия за Aуди А3 8Л 1.9ТДИ. Годината е 97-ма
  2. Здравейте колеги. Имам проблем с VALVE BODY (соленоидния блок) на ауди а3 8л 97г. (четири степенна автоматична кутия). То се изразява в преритване при смяна на предавките. Проблема е, че въпросния блок никой не му се занимава да го отремонтира, а всички предпочитат нов, което е безсмислено и напразно скъпо, при положение, че пълен комплект соленоиди са 100$. Моля, ако има знаещи и можещи да ми препоръчате при кого да отида. От София съм. Благодаря!
  3. Благодаря колеги, поръчах от Порше Юг въпросните подложки (11.50 лв. бройката на предните) Ще купя оригиналните препоръчани пружини за лоши пътища (365 мм.) и амортисьри стандартни SACHS. Подложките дават 2 см. към височината (поне по описание) Ще замеря сега колко е висока и след промените и ще пиша за крайния резултат.
  4. Благодаря колега за съвета, но ако сложа подкартерна ламарина, ще се превърна в шейна по асфалт...
  5. Благодаря колега, не искам да оставате с впечатлението, че ще карам офроуд, търся наистина здраво окачване и една идея по-високо заради спецификата на пътищата на този район на света (заради танковете, тежките военни машини и жегите, асфалта просто е на коловози и е мъчение да се кара между вълните по него) Не искам да рискувам с планки и подобни изпълнения, че ако закъсам там е ужас... Чух, че има предни пружини с 380 мм височина, но не знам дали няма да е опасно за фабричното окачване, което ако не се лъжа е с 365 мм. предни пружини. Реално предните са ми по-проблемни ...
  6. Здравейте колеги, моля за помощ относно смяна на окачването предно/задно на моята а3-ка тип 8л-автоматик, 90 коня, 66 кв, дизел. Тъй като карам колата предимно по много лоши пътища (в Молдова и Украйна) искам да сменя окачването с по-високо, но без допълнителни манипулации по него. Моля да ми кажете коя е максималната допустима фабрична височина на пружините и амортисьорите (предни/задни) и кое оцветяване (цветовите точки по пружината) да избера за максимална издържливост. Спрял съм се на марката SACHS. Не държа на комфорт, а на здравина и по-голяма височина. Благодаря предварително за помоща!
  7. Уточнявам колеги, че става въпрос за проблемно клапанното тяло (valve body).
  8. Купувам алуминиеви джанти 16-ки Ауди А3 8л 97г. Отвори 5х100 . Телефон 0999999901
  9. Здравейте колеги, търся да купя хидро блок за ауди А3 8л / 97 г. Проблема на моя е запушени канали и неработещ клапан. Ако знаете, препоръчайте и добър сервиз в София, където да го отремонтират евентуално. Тел, за връзка 0878698780
  10. Колега, къде бих могъл в София да го отремонтирам (освен Джемини, че там ще ми отрежат главата). А защо се случва само когато е загряла? Цитиране на предходно мнение!
  11. Здравейте колеги. Имам следния проблем, като моля за идейки от какво може да е. Когато запаля и покарам известно време, всичко е ок, докато не стигне стрелката на температурата до 90 градуса, тогава при плавно ускорение, между 40 и 50 км в час и най-вече между 60 и 70 км в час има моментно вдигане на оборотите до 2500, леко зависване и изритване. Странното е, че това се случва само при загрял двигател. Странното е че в момента на изритване (отпушване) колата леко придръпва надясно.Ако сте се сблъсквали с подобен проблем, моля за помощ. Става въпрос за Ауди А3 8Л / 97 година / 90 коня ТДИ с автоматична скоростна кутия.
  12. Здравейте колеги,търся да купя салон за ауди А3 8л - 98 г.(3 врати). Интересувам се само и единствено от наистина качествен салон без протрито, скъсано, прогорено или замазано (такъв си имам ). Може и кожа.
×
×
  • Create New...