Jump to content

v_savov

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 8P 2003 2.0 FSI

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

480 профилни разглеждания

v_savov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси за изчерпателното обяснение, колега Да си жив и здрав. Ако може другия път малко по като за идиоти защото явно не съм ти на нивото
  2. Здравейте, колеги. А3 8п 2003 2.0фси. Има една много долна защитна функция - когато отключиш колата, но не отвориш врата, след 30тина секунди се заключва сама. Предполагам идеята е ако натиснеш нещо по погрешка в джоба.... Така де - това е проблем, защото сензора на вратата не винаги сработва и понякога не знае, че вратата е отваряна. Ако оставя ключа вътре и изляза (примерно да чистя сняг) може да се заключи и да ме прецака (от един преател знам ... добре, че имах резервен....на едно такси разстояние). За да няма объркване - не говоря за автоматичното заключване над определена скорост, предполагам това е друго и ако го изключа през VCDS-a няма да ми помогне. Един приятел има първия туарег и има същия проблем. предполагам си го има на всички вагове от тия години. Сега...знам, че ако оправя сензора на вратата няма да се залючва сама след отваряне и ще го оправя, ама ме дразни идеята ако пак се прецака брава/сензор да има опасност пак да се заключи. От къде на къде тоя кенеф ще решава вместо мене... Та някой знае ли как да го забраня това заключване
  3. Здравейте, колеги. купувам оригинални секретни болтове за А3 8P (M14 x 1.5 сферични). Моля ЛС ако някой има нещо за мен. Поздрави.
  4. Пичове, харесва ми как се развива разговора. Благодаря, че обръщате внимание на проблема. Продължавайте. (Y)
  5. Много ти благодаря за бързия отговор, колега. Както и за препратката към темата - нова е и съм я изпуснал. Ще бъда благодарен ако все пак още някой колега се включи и тук с горчив опит по въпроса. Между другото другият ми вариянт е 1.6i. Знам, че е здрав кокал и за това го допускам, но ми е слабичък попринцип.
  6. Здравейте, колеги. Искам да се сдобия с една такава техника, но още се чудя до колко добър избор е, тъй като съм чувал доста противоречиви мнения по въпроса. Ще ми се тези от вас, които я имат да споделят от опит впечатленията си за да си сверя часовника. Например: какви проблеми сте имали, какви пари за ремонт сте вкарали, от колко време я карате, да обърна ли внимание на нещо конкретно при оглед, какъв е разходът на гoриво..... каквото още се сетите, че може да ми е полезно. По окачването не ме притеснява нищо - там съм опитен и очаквам да видя всички проблеми, ако има такива (дано ако има проблеми по колата са там - евтино и лесно ). Конкретно двигателят ме страхува. Чувал съм за горивната помпа за високо налягане, вариатор, газов сензор(азотен или нещо таквоа), дюзи, бързо износване на цилиндри, лагери, сегменти, не била добра за кратки разстояния и чести загрявания, и бла бла бла.....хиляди разбирачи . От друга страна пък знам 2, които до сега не са имали проблеми. Знам, че не става за газ. Не мисля да и слагам! Има ли как да проверя реалните километри? С извинения ако темата се повтаря, но не открих конкретна и подробна такава. Благодаря за отзивите предварително.
  7. v_savov

    А3 FSI 2.0 впечатления

    Здравей, колега tarambuka. А какво ще ни споделиш сега след 4 години експлоатация. Искам да си взема като твоята 2.0FSI и малко споделен опит ще ми бъде изключително полезен. Все още ли си доволен? Какво си ремонтирал през това време и какви пари си вкарал? Такива неща. Благодаря ти предварително.
×
×
  • Create New...