Jump to content

svetd89

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 4F 3.0 TDIquattro

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Varna

Последни посетители

781 профилни разглеждания

svetd89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    Та колеги, днес колата беше при друг майстор за да се допитам до 2ро мнение преди да почнем ремонта и се оказа, не прескочил зъб а коляновият вал е надрал. Така, че сега съм в търсене на вал
  2. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    О да ясно, хванеш ли се на хорото трябва да го играеш. Аз си я харесвам колата просто питах като мнение да чуя и от колегите далеч съм от мисълта, че няма да имам харчове по такъв тип кола.
  3. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    koceg благодаря колега за информацията. Моите ги изпратих при petarik, който беше мн отзивчив и помогна. Не било трякането заради тях, както и повечето си мислихме. Най-вероятно е прескочил зъб но и съмнения за някой болт. Мнението на моят майстор е, че трябва да се свали двигателя и да се мята манипулацията, която определено ще ме върне някоя заплата назад. И съм малко в дилема да влагам ли в колата или да взимам друга в която да влагам. Вие какво ще кажете?
  4. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    Не, не е имало симптоми или поне не такива които да съм усетил. То мн неща може да са ама докато не и порови под капака няма да знам. Реших да не рискувам с др майстор и ще си почакам него, а и качествен човек няма да е свободен от днес за утре.
  5. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    Така...сложихме дюзите, но проблема остана както повечето смятахме. Лошото е, че моят майстор може след най-рано 2 дена да почне да и обръща подобаващо внимание. И говоря с приятели да за пропоръка за др майстор за да задвижа нещата по-бързо. Ако и вие можете да препоръчате някой във Варна няма да откажа да го проверя. Благодаря
  6. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    Не нямал съм тропания до сега. Всичко това което описвам се случи веднъж и веднага ъсм закарал колата на майсторът. Пробегът, който направих тогава е 13км като описаният проблем не беше постоянно и почна да се чува на половината път след 6км някъде. Даже първоначално си помислих, че пак някоя кора съм откачил, че пак в един дъжд ми се случи и се чуваше да трака така...ама уви не беше това.
  7. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    Когато тракаше в движение не тресеше, но на спрян ход малко. Не нямаше записани грешки. Благодаря на колегата petarik за бързата реакция и отделеното време. Като ги сложим обратно и огледат пак колата, ще ви дам обратна връзка пак как са нещата.
  8. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    Те че не са в ред не са. А проблема е, че се разтрака нещо двигателя един ден доста силно. Тракането се появи при което спрях на паркинг да се уверя, че е от мен защото бях в трафик. След това при потегляне 300-400м тракаше и поспря, но двигателя не беше пак оптимален но нищо общо с тракането преди това. След това на спиране на портала към майсторът пак се разхлопа яката но този път и след 300-400м не спря. Оставих я при майстора и излязоха 2 от дюзите, че са на +5(на компютъра не на стенд). Идеята е да сложим др 2 дюзи за да видим ще продължи ли това. Въртяли са маховика и буталата имат нормален ход без звуци. Това знам на този етап и затова разпитвах за дюзи защото така или иначе ми трябват.
  9. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    Здравейте колеги. Решението, което взех е да изпратя мойте при Petarik да прави своите магии. Говорих с Бош сервиз преди това и ми казаха, че по Ауди номерата по трудно се намира съвпадение отколкото ако се гледа долният Бош номер. Надявам се това да е помощ на колегите. Като ги монтирам ще кажа проблема оправи ли се.
  10. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    Благодаря, вече му писах на колегата.
  11. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    944лв една нова ми намери моят майстор. Ето едната от моите 059 130 2 77 АB. В задачата се пита АB/S/Q всички ли стават или само AB трябва да търся.
  12. svetd89

    Какви Дюзи a6 4F 3.0 TDI

    Ами те 2 от тях са пътници и един майстор каза, че тези нямало как да станат. Във Варна кой може да рециклира? И за всеки случай какви номера да гледам за други?
  13. Здравейте колеги, Имам злощастието да търся нови дюзи за моето возило. Колата е а6 4ф 3.0 ТДИ БМК 2005г. Нали те си имат номера по тях и се чудех за моята машинка има ли конкетни номера/серия който трябва да търся. За съжаление не успях да намеря тема, която да е по темата затова ще съм благодарен ако някои може да ме просветли. Ако има таква тема моял да ме извините и да ме насочите към нея.
  14. svetd89

    Проблем със CD changer

    Благодаря. Ще кажа на моя човек.
  15. Здравейте колеги. Едно приятелче има проблем със CDто. Вкарал е нов диск и така е започнал проблемът.На самия чейнджър лампичките всичките мигат, а на дисплея на MMI се вижда грешка(прикачам снимки). Ресетва ММИ-то с комбинацията от 3-те клавиша, ама не се оправя. Неможе и диска да изкара. Някакви идей
×
×
  • Create New...