Jump to content

randomzeus

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Nothing

Последни посетители

458 профилни разглеждания

randomzeus's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Какво бихте ми препоръчали да направя? Благодаря за мненията. Наистина ми помогнах, поразучих повече нещата и ми стана доста по ясно как стоят нещата от финансова страна при закупуване на такъв тип кола. П.С. Ситуацията с А6 (2005 - 2007) подобна ли е? Благодаря много за информацията. Доста помогна. Поздрави!
  2. Аз не съм агресивен шофъор тъй като съм осъзнал от доста малък какво е отговорност. Да се убия аз все ми е тая, но да умре някой човек заради мои безсмислени действия е недопустимо. Така че колата ще си е в перфекто състояние след като попадне в моите ръце, стига да нямам пътна среща с някой хормонално дисбалансиран индивид. Мисля че повече от 3к на година едва ли ще отиват за поддръжка ако случа на добра кола. Има време до момента в който това ще стане, но искам да имам една добра база с информация за гърба ми за да направя възможно най-доброто решение. Благодаря за помощта! Цитиране на предходно мнение!
  3. Разбирам напълно. Би ли ми казал според теб една примерна цифра в годишни разходи за тази кола - нещо средно, нито в най лошият случай, нито в най-добрия. Без коментар.
  4. На 25. Защо? Благодаря за информацията. И аз подробно разгледах колата, но точно в момента нямам намерения да закупувам. Става въпрос за поне след 4 - 5 месеца. Но, ще имам впредвид всчико което ми каза и ще наглеждам купи/продай форума за одерти когато му дойде времето.
  5. Колега благодаря за изчерпателният отговор. Какво би ми препоръчал относно това дали да закупя от автокъща или от частно лице?
  6. Здравейте колеги, Планувам да си закупя AUDI A8 2004 - 2005 тази година и искам да попитам няколко въпроса относно тази кола: 1. Има ли смисъл изобщо да си купувам "индивид" който е с газ/бензин или дизелът е за предпочитане? 2. Какви впечатления бихте споделили като шофъори на този модел? 3. Някакви често срещани проблеми с модела? 4. Автокъща или частно лице? 5. Максимум допустими километри? 6. Неща за които да внимавам на огледа специални за този модел? 7. Каква цена е твърде ниско и би предположила че колата вероятно има някакви проблеми? Това е за сега. Ако се досетя още нещо ще ъпдейтна. Нещо такова смятам да закупя: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11456746229142465&slink=cvb9dh Благодаря предварително за мненията колеги!
×
×
  • Create New...