Jump to content

spokersky

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi b4

Персонална информация

  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

530 профилни разглеждания

spokersky's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Значи , разбрахме се с Коко за части и цени, ако някой се чуди след мен нещата са следните : Амортисьри ЗАКС - газови , накладки и задни дискове - АТЕ, тампони магаре - лемпфьордер, евентуално феби Само за лагери никой не каза нищо, но като стане време предполагам че ще се вземе нещо от рода на феби , ако има . Благодаря искрено на коко60 и на коко 100ц4, както и на всички включили се за търпението и съветите. Сега прави някакъв проблем с тоците , който се надявам да диагностицираме вярно и отстраним скоро, за да мога да премина към кефа - смяна на задните дискове , накладки, тампони и амортисьори, че да и се порадвам най-накрая.
  2. Значи за амортисьорите се разбрахме газови закс, за накладки имаме 1 мнение също, тампони на магаре , дискове и лагер на главината - идеи? Изобщо за Мейле някой да има впечатления ?
  3. Значи отпред си има пукане при неравности което след смяна на тампоните на макферсоните с усилени Феби , не спря и стигнахме до извода че е от мъртвия ход на амовете, като след снеговете забелязах че единия е изтекъл. И аз се бях насочил към газови закс , но напоследък взех да се чудя за Мейле , като ми твърдят че са немски
  4. Благодаря за мнението, имаш ли впечатления от марки за накладки или амортисьори - газ или масло ? Те ми бяха препоръчали за тампони на магарето лемпфйордер , но проблема е че не бяха 4те а само предните 2 имаха , което не знам дали е добре да смесвам различни марки 2х2 на магарето ?
  5. Магазини или дистрибутори , може и на лично , идеята е да не попадам на ментаци. Още нещо мисля си за газови аморт. предни , някой има ли идея оригиналните какви са - като марка и масло/газ ?
  6. Здравейте колеги и съфорумци От известно време имам дилема на какви марки и магазини (дистрибутори и тн) да заложа за резервни части. Нещата за сменяне към момента са предни амортисьори, предни и задни накладки, предни дискове, и тампони на магарето. За в бъдеще и лагери на предните колела . Четох доста за амовете и тампоните, те са ми най-наболели , всички препоръчват БОГЕ , но доклокото разбрах те не съществуват , а и всички мнения са отпреди доста години и просто към момента не са актуални. Молбата ми е към колеги, които са сменяли или имат наблюдения към въпросните части за сменяне , да изкажат мнения и да споделят опита си, за да мога да си отремонтирам качествено нещата. Пак повтарям - търся актуални данни, мисля че ще са полезни на всички фенове на б4. Колата е ауди б4 абк 115к.с. авант 1992г. Благодаря ви !
×
×
  • Create New...