Jump to content

emoph

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от emoph

  1. Мерси! Информацията е полезна. Моята диагностика явно не чете Кейлеса, защото не дава грешки в колата. Ще я закача на компютър с Ваг и ще видя там какво ще покаже.
  2. Сега попадам на темата и реших да се включа. Използвам Car Play на първия MMI 2G, колата е 2006-та година. Работи много добре и най-важното е - БЕЗЖИЧНО, защото на коли по 30-40000лв. е жично. За мен разликата е огромна, защото всичко върви докато телефонът ми е в джоба. Моята система е на Mr. 12 Volt, сложих я преди няколко месеца в BgCarAudio. Момчето там беше много точно и всъщност то ме насочи към този вариант. Решението с радиото ми е лесно - използвам интернет радиата на TuneIn, за да може да е активен Waze и да предопреждава за камери и тн. Все пак ги караме тези Аудита. Вместо да записвам флашки и дискове просто пускам Youtube или Spotify да ми свали плейлистата и я имам офлайн за дълъг път ако някъде няма мрежа. И всичко става на телефонът, който така или иначе е в мен. Правя го като имам време за убиване някъде. МИНУС! - Понякога се случва да се бъгне системата и да трябва да се ресетне, но става много лесно и след това всичко тръгва както трябва.
  3. Здравейте колеги, от както съм взел колата имам един дребен, но доста досаден проблем. Ще съм благодарен ако споделите опит или поне майстор при който мога да отида за това. И двата ключа ловят от много близо и след смени на батерията. Това прави Keyless системата за отключване почти неизползваема, защото трябва да извадя ключа от джоба си и да го държа близо до дръжката на вратата, за да отвори или заключи. С бутоните историята е същата. В задната част на колата хваща от по-далече, но точно в шофьорската е най-зле. Не знам какъв е принципът, но възможно ли е да има някакви антени? Да са в бравите и в шофьорската да имам проблем с нея? Не мисля, че ако отида при случаен жичкаджия ще реши проблема. Та дори не знам към какъв майстор да се обърна. Ако имате опит или знаете как принципа на работа ще съм благодарен да споделите.
  4. Привет колеги, преди няколко седмици взех ТТ от първите - 225 к.с. 1,8Т. Изключително приятно изненадан съм от динамиката и пътното поведение на колата. Още не мога да и се нарадвам. Въпросът ми е на какви обороти е нормално да се усеща турбото. Аз го чувствам рязко чак след 3000, но си мисля, че е малко късно. При вас как е? Ще помоля с мнението да споделите и конкретния модел.
  5. Благодаря за мненията колеги. Поне знам, че не само аз страдам от този проблем. Ясно е, че с бавно и плавно каране ако не заспим няма проблем. Но все пак голяма част от удоволствието от ТТ-то си е динамиката. На другата кола съм с 215-55-16 и нямам проблем. Да споделя, че се отказах от 18-ките. Реших, че не са за мен. Сега ТТ-то е с 225-45-17, както си излиза от завода и ще видим.
  6. Здравейте колеги, харесах си едно ТТ, но е с 18-ки. Карал съм 17-ки 225-45-17 на друга кола и за един сезон си купих още 3 гуми. Принципно карам малко по-агресивно и в дъжд някои дупки ги виждам късно. Та въпросът ми е според вас 245-40-18 прекалено ниска гума ли е? Някой карал ли е с такива? Ако си купя подсилени гуми (XL) или с борд това ще има ли значение? Благодаря предварително за споделения опит.
  7. Благодаря ти. Ще потърся ключ в Ebay. А няма ли ключар в София, който да се справя добре с това. Освен това ще мога ли сам да обуча новия ключ?
  8. Здравейте колеги, колата е А6 2002г., комби. Използвам оригиналният ключ и имам странен проблем. Дистанционното му отказва от време на време. Когато се отключи с ключа и се натисне тръгва и след време пак спира. Все едно има нужда от някакво обучение. Също така не лови от голямо разстояние. Батерията е сменяна. Как мислите дали проблема е в ключа или в централното? И има ли някой идея как или къде да го оправя? Всяко мнение е от полза. Благодаря.
  9. Привет колеги, оказва се, че новия дебитомер не е много евтин. Разбрах, че ги почистват и се оправяли проблемите. Дали не е добре все пак да отида на една диагностика преди да си купя нов дебитомер? Горния тел. е за диагностика, нали?
  10. Благодаря колеги. Сменям и ще пиша пак...
  11. Здравейте колеги, от известно време имам проблем с колата. Като я настъпя по рязко и тръгва с леки колебания във вървежа. Започна обаче да става по-фрапантно, а понякога светва любимата жълта лампа и за около 5 сек. докато тя мига колата направо пърпори. Карал съм я на диагностика, но нищо не можаха да ми кажат. Давала грешки в запалителната система и дебитомера. Смених свещите и пак е същото. Автомобилът е Ауди А6 3,0 бензин 220 к.с. Кара се на бензин - никога не е имал газ. Явно ми трябва някой диагностик с повече опит с нашите Аудита, та препоръчвайте моля... Поздрави Емо
  12. Здравейте колеги, с новата година дойде време да обслужа Ауди-то и бих искал да чуя мнения. От къде да взема части според вас - оригинални или по-евтини. Ако знаете добър сервиз, където да имат опит с обслужването на нашите автомобили също ще е от полза, защото навсякъде само реват колко сложно се сменяли ремъците при нас. Аудито е комби A6, C5, 3.0 бензин 220к.с. Само с предно е. Поздрави Емо
×
×
  • Create New...