Jump to content

Gonaka

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Gonaka

  • Рожден ден 12.11.1982

Друго

  • Kaра
    AUDI B6 1.9

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Сандански

Последни посетители

713 профилни разглеждания

Gonaka's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Gonaka

    Мнения за масло Bardahl

    Объркал съм се че съм написал че отговаря на 505.01!
  2. Gonaka

    Мнения за масло Bardahl

    Здравей!Не съм писал че отговаря на 505.01 точно за това се притесних че като ми го смениха видях на канчето че не пише за това.Незнам дали е проблем да карам с това масло а човека от който го взех каза че става или искаше просто да си продаде маслото Объркал съм се че съм написал че отговаря на 505.01!
  3. Gonaka

    Мнения за масло Bardahl

    Здравей! Това виждам че отговаря на 505.01
  4. Gonaka

    Мнения за масло Bardahl

    Преди година 2500 лв ремонт двигател и дюзи не искам пак да повтарям ремонта.За това питам понеже не виждам на кутията да пише 505.01 купих го от приятел който твърди че разбира за това.
  5. Gonaka

    Мнения за масло Bardahl

    Вчера ме подлъгах да сложа от това и сега чета че не отговаря за моята кола и незнам дали е проблем.
  6. Bardahl - TECHNOS C60 EXCEED 5W30 Здравейте може ли мнение дали е подходящо за Audi b6 131 помпа дюза.
  7. Здравейте!Някои да е имал проблем с тропане на рейка по паветата и чукане при въртене на волана на мясно!
  8. Да не съжалявам за нищо похарчено по нея понеже си заслужава а мисля че ако сложих втора употреба дюза щях да сбъркам понеже щеше да е временно проблема сега колата не се чуди и задъхва след 3500 оборота върви много всеедно е чипосана мислих за чихосване но се откадах вече няма нужда.Мога да дам съвет за дюзи който прави да ги сваля и четирите и да се правят комплект а втора употреба аз не го приемам.Лек и успешен ден на всички
  9. Здравейте!Днеска си взех колата от сервиза и искам да кажа че след кмяна на разпръсквачите и О пръстените всички проблеми изчезнаха няма вибраций няма люлеене на двигателя няма пушъци колата върви като луда до сега никога не е вървяла така след всичките мъки и нерви който събрах вече съм доволен.Благодаря на всички за помоща!
  10. Утре ще ги взема ще пиша за цени иначе ми каза 90 лв разпръсквач плюс 60лв за реглаж и стенд общо 600 лв за 4 те.
  11. Здравейте!Дюзите са закачени на стенд и проблема е че 3- те препикават утре сленяме разпръсквачи някакви италянски човека каза че са много добри пък ще видим дано всичко е наред.Други ден ще пиша като сложим дюзите как ще е ..:)
  12. Gonaka

    Легла дюзи

    Тя колата си пали перфектно върви повече от добре просто от време на време тресе само на празен ход и само на топъл двигател те дюзите бяха сваляни преди 15000 км и имам съмнения че майстора не е сменил О пръстените както ми каза че не се регулирали дюзите сега са пратени на стенд са ги проверим и след това ще опитаме с ремонтен комплект О пръстени след това реглаж и ако имам късмет дано да се получат нещата.Майстора при който са пратени дюзите каза че всички дюзи са белязани на тия модели и че това е от начина на закрепване но ме успокой че няма проблем и е нормално.Ще пиша след стенда и реглажа за резултата!
  13. Gonaka

    Легла дюзи

    Много добро изпълнение,но тука в България трудно някой да направи тази операция!
  14. Gonaka

    Легла дюзи

    Здравейте!Искам да питам понеже днеска сваляхме дюзи ауди а4 131 к.с проблема беше претрисане сив пушек и вибраций как стой въпроса с леглата на дюзите понеже проблемната дюда не е лежала точно и е била бележила острани майстора който ги беше слагал каза че няма проблем сега дюзите ка пратени на стенд и почистване.Може ли съвет!Благодаря
  15. Здравей!Не съм карал колата отказах се от дюза втора ръка.Утре сваляме четирите дюзи ще ги карам в Благоевград за почистване за стенд и евентуална смяна на дефектните части след като са готови майстора ще ги регулира и така дано да се реши най вече проблема че незнам.
×
×
  • Create New...