Jump to content

Malkiq roni

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q7

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

371 профилни разглеждания

Malkiq roni's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не още не съм ходил, много лошо време е ,а и продавача каза, че много сняг имало там. Тези дни като се по оправи времето мисля да ходя.
  2. Ами не съм се качвал в такава даже, не да съм карал Имал съм 3.0 дизел на а4 , сигурно няма място за срувнение с тази бензинова.Относно окачването ,като е s line няма ли да вози по твърдо от ,ако беше с въздушно? Като отида на оглед има ли нещо на което трябва да обърна повече внимание, какво да гледам? Благодаря!
  3. Продавача ми каза че в цената влизал технотест, мисля да ходя да я видя и ще решав ма място. Птносно двигатели ми каза, че не бил с турбина,а с компресор каквото и да значи това. Благодаря ви за отделеното време, ако има сделка ще се похваля. Дано се получат нещата , на пръв поглед , на снимки много ми харесва колата.
  4. Писах му сега , чакам отговор.
  5. Говорих с продавача, колата е вкарана от Канада без удари, не е на въздушно окачване , s line било , всички екстри работели .Кутията била 8 степенна , каза перфектна. Нямал притеснения да я закараме в сервиз за диагностика , ама там няма оторизиран сервиз на ауди. Аз не разбирам това ми каза . Wddgj8jb7eg289294- Това е вина даде го без проблем
  6. Здравейте ! Някой да има наблюдения на тази кола ? Как ви се струва , като цена и екстри?Може да получа малко информация от вас итносно двигателя и кутията на този модел ауди? Благодаря ви !https://m.cars.bg/offer/5e2847c7ecc93f17f368def3
  7. След разговор със собственика на на ябявата за която питах ми кажа че 104000!км. са реални с пълна сервизна история поддържана е в Порше,но след като го попитах кога в сменяно маслото на гутията ми каза,че до сега нее сменяно защото и в Гемания и тук в Порше му казали че на тази кутия масло не се сменяло.До колкото съм чел няма вечно масло и кутия. Трябва ли да се сменя или не? Не разбирам от тези неща за това питам вас.Благодаря !
  8. Здравейте на всички! От доста време следя форума,но до сега не съм писал. Мисля че дойде време да се разделя с настоящето audi което карам от около 6 год. Насочил съм се към A6 C7 . Предстой ми оглед на този автомобил и ще съм ви благодарен,ако ми кажете на на какво да наблегна да гледам и слушам.Конкретно за двигателя и кутията за тази модефикация какво ще ми кажете! Спрял съм се на 3л би турбо или 3л бензин. До колкото съм чел из форума бензина е по добра идея при полужение че не правя повече от 15 000км на година. Благодаря ви! https://m.mobile.bg/details/11566300620873259 ето това е обявата!
×
×
  • Create New...