Jump to content

Alex Bilbao

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A6

Персонална информация

  • Локация
    Bilbao

Alex Bilbao's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Давам ти пълна информация, ако действително те интересува.Продукта работи имаме над 3000 клиенти и 100 сътрудника в Испания,България, Германия, Австрия,но виждам че тук има хора които основно са много знаково без да мислят логично.Така че ако желаеш можем да направим лична среща в интернет.
  2. Вуйчо,ако не си забелязал по писанията до тук никой нищо не ти продава и не ти го бута под носа,говори се принципно,но май си доста люх за да стоплиш за какво става на въпрос.Явно нормалния уважителен тон не ти прави впечатление,май мотиката те е шибнала здраво.
  3. Въобще не се ти се ежа споделям реални резултати със собствен автомобил и с това може да се помогне на много колеги да си спестят много пари за подръжка от скапано гориво и да са happy.Ти май верно си Пешо от Марс,земи си магарето с каруцата и ще ти излиза 1/100км.(една бала сено на 100 км.)
  4. Нееее,вчера се регнах тук,защото случайно прочетох едно нелепо обяснение за даден продукт,но виждам че това не е точно форум а място където някой трябва да се покаже колко против всичко,но вие господине предложихте да направим лабораторен анализ,аз пък предлагам и проба в реални условия и ще Ви потърся за това,ще го направим релност,пък каквото излезе.Тия пробички не струват евтино,предлагам да си ги поделим по равно и след това ако имаш мъжко достойнство ще ги обявиш резултатите тук за да се запознаят всички заинтересувани.Далеч съм от мисълта да защитавам марка или фирма,в случая защитавам моето лично мнение за нещо което употребявам и му търся кусурите вече седем месеца при това изцяло за моя сметка.В моя случаи при автомобил с резервоар 70 литра и преди да ползвам продукта изминавах 870-920 км.и с EF TABS 1020-1200 km. си е разлика и то доста сериозна.
  5. Ако мислиш че нещо е измама трябва да го докажеш.Когато започнах да го ползвам EF TABS и аз мислех че е измама,но реших да го пробвам продукта и се указа че не е така.В същото време не мисля да убеждавам никого с мнението ми за даден продукт.За толкова години установих че продуктите от този вид като цяло в Европа са бледо подобие в сравнение със същите произвеждани в щатите и южноафриканска република. Единственото което ми направи интересно впечатление че хората в България са готови да оплюят абсолютно всичко без всякакво уснование или да се заяждат за някакво нелепо представяне на нещо от човек който е лаик в дадена тема или просто му е поднесена зле информацията от някой който буквално не знае какво говори.В никой друг форум не съм чел толкова нападки и агресивни отговори в подобни случай,имам предвид германски,испански и американски форуми.
  6. Прави си асоциаций каквито на теб ти се иска,но ми се струва че нещо те мъчи.Излей си мъката.А щом искаш да се направи проба аз съм съгласен,ще е супер.Лично ще те потърся и го правим.Така ще се изгладят всички съмнения и твой опасения.Държа лично да присъствам на лабораторната проба.
  7. Тия приказки са си разкази под шипковия храст.Тоя продукт си има реални параметри и начин на ползване и най-гадното е че върши работата за което е направен.Ако чупеше мотори както казваш моя двигател след вече ползвани 24 таблетки т.е. 24 резервоара трябва да се е изпарил.Преди да говорите поне се информирайте за какво става на въпрос.Ако създава наистина такива проблеми това хапче знаете ли колко съдебни дела щеше да има заведени срещу компанията,не като в България ( пий една студена вода и си лягай).Ето ви офисиалния саит на компанията.www.future globalvisión.com
  8. Продикта е произведен на базата на нанотехнология и се ползва при всички двигатели които работят на бензин,дизел и двутактови мотори.В Европа и Щатите се продава много добре.Дава до 25% икономия на гориво,изчиства нагара в горивната камера,намалява вредните емисий от 40 до 83% ( това напрактика говори за по- пълно изгаряне на горивната смес)и това е доказано в лабораторий и реални условия.
  9. Опитал ли си зада говориш така или е по-важно първо да се излива помията типично по български,пък после и да е готин продукта нема значение,ние да си го усереме качествено преди това.
  10. Това което пише Александър е вярно,който иска да научи повече от официалните представители на марката FUTURE GLOBAL VISION може всяка неделя от 21:00(българско време),( 20:00 средно европейско време) да присъства на виртуална конференция (webinar).Линк:https://login.webinar.fm/galia176
×
×
  • Create New...