Jump to content

Хаджидобрев

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B7 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна

Последни посетители

1142 профилни разглеждания

Хаджидобрев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Няма определена скорост, но доколкото знам трябва да си на 6-та скорост за да ти работи темпомата
  2. Колеги, възможно ли е да си запиша един CD диск с МР3- ки и да си ги пусна през чайнджъра или МР3 чете само през SD картите???
  3. Не знам - как да разбера??? Навигацията разбрах че е РНС-Е
  4. Още довечера ще пробвам колега Йонов - дано да става :-))) А музиката е Босе - ако това питаш Никиева
  5. Когато съм вързал телефона при натискане на левия бутон на волана(mode) на малкия дисплей ми излизат имената от телефона и си ги скролвам нагоре-надолу по списъка но не мога да ги набера - натискам десния бутон и започва да ми говори на немски каката и съм до там
  6. Не знам какво е хоръс но на мен ми вади имената от телефона на малкия дисплей
  7. Е три пъти я изчетох темата и заради това мнение си помислих, че картата и софтуерния ъпдейт се прави на различни дискове.... И значи софтуера може да ми го разчете от новия ми диск, но картата не може... така ли е???
  8. Здравейте колеги. Имам в колата стар оригинален диск за навигацията. Записах този за 2015г. - сложих го в колата - зареди го за няколко минути и изгасна дисплея. След 2-3-4 мин. го стартирах ръчно (дисплея) и ми изписа че няма навигационен диск. Извадих новия и сложих стария-оригинален и ми изписа че навигационния диск който съм сложил "is not compatible with the sistem software" . Какво означава това??? Трябва да ъпдейтна и софта на колата по някакъв начин ли???
  9. А за тая навигация можем ли сами да си направим диск - линкове нещо...???
  10. Здравейте колеги. От скоро съм собственик на А4Б7 Avant и все още не мога напълно да разбера какво съм си купил :-))) Почетох доста тук във форума и открих много полезна информация, но все още имам няколко питания за които не намерих отговори: 1. Как да сменя езика на тая девойка дето ми говори в колата, че хич не вдявам немски 2. Как да разбера каква навигация ми трябва дали е ММI или RNS-E? Предполагам че все някъде ще ги има отговорите, но и предната я четох до 70 и някоя страница и нямаше..... - ще я допрочета цялата, но не знам кога ще стане :-)
×
×
  • Create New...