Jump to content

FV215B

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A2 1.4 TDI

Персонална информация

  • Локация
    pLOVEdiv

Последни посетители

908 профилни разглеждания

FV215B's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. go6e5990 На 141400км. е сменяно нещо по ролки и ремъци а е писана, че е на 126128 пробега на колата Бягай човече...
  2. Къде си я гледал? Защо не отидеш в Порше-Варна да си спокоен, че поне ще те получиш вярната и точна диагноза на проблема... После не си джъжен да го решаваш там. Това ще го прецениш по сериозноста и нуждата единственно само от тяхната квалификация и компетентност евентуално. Мен много ме е страх вече от сервизи. Колите ни са екзотични доста... не забравяй това. на моята оня ден за една нищо и никаква смяна на масло й намирам... върха на щеката счупен! Какъв ли зор е видяла. Сигурен съм, че те са я счупили. Малко преди да я дам си беше здрава. Това много ми говори, че моята им е била първата А2-ка която са докосвали. Личеше си от всякъде. Още до като ми правеха ГТП се чешеха по главите... защо не се отваря тоя капак.
  3. FV215B

    AUDI NEWS

    Прокурори нахълтаха в офисите на "Ауди" в Германия - БЛИЦ - Новини от България и света http://www.blitz.bg/svyat/prokurori-nakhltakha-v-ofisite-na-audi-v-germaniya_news496017.html (Share from CM Browser)
  4. С тази направо легнах от смях... хората ме помислиха за луд защото я гледах на едно кафене за първи път А тази направо е шедьовър!!!
  5. Извинявам се.. Да. 1.4 TDI Не съобразих защото е коментарано по моя въпрос на предната страница.
  6. Почти година мина вече и мисля, че сте прави колеги! Нищо повече от един ритник за миг. А разхода на гориво ми скочи осезаемо. Дори и когато сменям предавките на 2к. и не я изцеждам а си ускорявам плавно и спокойно. И май ще ходя да си върна оригиналния софтуер. Дано само не ми се стори много спряла... Въпреки, че и преди ремапа си вървеше много добре. В крайна сметка се съгласявам с вас, че този чип е некъдърен. Трябвало е да ида другаде. Заключение!
  7. FV215B

    Снимки на нашите A2-ки

    1.4 TDI Dart Vader 2004г. И сега ми направи впечатление... Само аз ли съм с този волан
  8. Здравейте колеги. Нека коментираме тук, кой с какво масло е и дали е доволен. Ще сменям моето и лично аз заложих на това. Внимавайте много. Има много фалшификати! За моето съм сигурен, че е оригинал.
  9. FV215B

    Тампони двигател

    Marto-Shorto.... Ти направо ми спря сърцето! 1100лв? И аз май съм за тампон на двигателя. И сега като се разрових ми стана лошо.. Какви симптоми има твоята? Чука на метал при натискане и отнемане на педала за газта ли? Иначе ето какво намерих. Но и тази цена ме сразява.. https://www.autopower.bg/тампон-на-двигател-swag-audi-a2-8z0-1.4-tdi-30931808-g512c108-i14928529.html
  10. FV215B

    Сервиз Ауди А2 Армеец

    Kenoowd2 Тази дискусия не е ли от преди три години?
  11. Хубава, нова гума изобщо не се пръсва много лесно, но ОК. Имах предвид че компресора с пяната те спасява добре от просто спукана гума. С резервна губиш иначе хубавия багажник на две нива. Нищо лично... Мое мнение. И все пак имаш много право.... Дано не ни се случва да се нахакаме в някоя голяма, назъбена дупка... На висока скорост.
  12. Krasss73... Защо ти е тази патерица или резервна гума?
  13. FV215B

    ASR

    Да... Пробвах го и със малко задържане на бутона. Точно на 60 км.ч ми се включва. Няма не искам, няма недей. Без значение от ускорението дали плавно или рязко. Ковеше на 60км.ч.
  14. FV215B

    ASR

    А сега де... ? А за къде е? Може би за раздел A8/S8? С какво предизвиках гнева ти колега? Нещо си изнервен. Да не би по инерция да си помисли, че нещо плюя или недоволствам от марката... Защото напротив... Точно обратното! Ето каква била работата... Искало е задържане! Wizi.... Явно е имало смисъл от темата и въпроса ми ? ........... Marto-shorto... Благодаря ти!
  15. FV215B

    ASR

    Да... там някъде. Но редно ли е да се самоактивира, след като искам да е изключен? При дугите марки май не е така ако не бъркам. Точно за това отворих темата. Уж по избор с ON/OFF бутон а в крайна сметка... НЕ.
×
×
  • Create New...