Jump to content

Георги С.

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 8L 1.8T Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Дупница

Последни посетители

493 профилни разглеждания

Георги С.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Видях го ама искам да не е от s3, а и има изгорели пиксели. Ако е твое нищо лично. :-) ще дам ако трябва повече пари но искам да е както трябва.
  2. Търся километраж за Ауди а3 8l 2002 с големия фис и дигиталния часовник + лостчето за управление на фиса. Ако е нужна някаква друга информация ми кажете, защото не съм много навътре в нещата.
  3. Ето сего пак го направи.. направила ми е впечатление, че го прави само когато е стояла повече време и когато тръгна.. искам да кажа че когато е загреяла вече не го прави.. също така чека на двигателя почва да мига известно време и после гасне.. и колата отново започва да се върви нормално. :-(
  4. Да обаче от няколко дни вече не го е правила.. прави го само на моменти и се оправя няма как да угодя момента.
  5. Там където отидох за диагнотика ми казаха, че нямало как да ми помогнат ако не светил чек или не го прави в момента.. свещите ги сменях преди няма и 1000 км с NGK Iridium уж специално за газ. Газовата съм ходил няколко пъти след като я сложихме да я проверяваме и да нагласим сместа и мисля, че не би трябвало да е от нея. В нашия град е много сложно с майсторите.. "майстори" много, а при тези които наистина разбират неможеш на се доредиш от тези автокъщи.
  6. Здравейте, Нов съм в форума и се надявам ако съм допуснал грешка да ме извините. От около половин година съм собственик на Ауди а3 1.8т 150 к.с.Quattro 2002г. с газов инжекцион сложен след покупката на колата. Когато взех я веднага смених маслената магистрала с чисто нова (180 лв.), защото ме предупредиха, че им било слабо място. До сега не съм имал проблеми от към вървеж и турбо, но от няколко дни ми се случва на 2-3 пъти следния проблем.. при ускорение на 3-та (на първите скороски рядко правя повече от 3к обороти) около 3к оборота заби муцуната, отпуснах газта и пак я настъпих и на 3к отново заби муцуната.. включих 4-та и покарах 400-500 метра леко и после пак я настъпих и нямаше вече този проблем.. турбото си фучеше.. след това правих няколко опита отново от 3-та нагоре, но всичко си беше нормално. Мисля, утре да отида да я закачим, за да проверя дали ще има някакви грешни, но за последно нямаше. П.П Забравих да спомена, че пипа малко масло. За 4к км. налях 400 мл, но с които и да съм говорил било нормално. (Ползвам TITAN GT1 PRO C-3 XTL /SAE 5W-30/ 109 лв за 4 л. В магазина ми го препоръчаха. Пише, че е за дизелов двигател, но в интернет прочетох, че този клас масло може да се ползва и за бензинов мотор. Отново се извинявам ако съм пропуснал нещо, но да кажем, че съм още начинаещ. Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Create New...