Jump to content

Krasi1888

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Vw Golf

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

420 профилни разглеждания

Krasi1888's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте на всички!Оглеждам се за покупка на Ауди А4 B8 facelift(8,5)и ме интересува как мога да позная дали колата е със мултитроник или с троник.Познава ли се по някакъв начин,например по скоростния лост или нещо друго?Оглеждам се за 2.0 тди 177,150,143 к.с. задължително да не е куатро!Та въпроса ми е има ли 2.0 тди от изброените мотори на предно да е С троник или не.И другото което ме интересува освен визуално B8,5 още какво му е променено сравнение с B8,примерно по окачването нещо(платформата),четох някъде също че С троника бил второ поколение. Благодаря предварително.
  2. Здравейте на всички.В момента имам Vw Polo 1.4 16v 75к.с. BKY бензин 2006г.Искам да попитам къде в София мога да махна катализаторите и най-вече кой може да излъже втората сонда да не свети чека,че колата е с две ламди сонди.Да ми препиръчате сервиз. Благодаря предварително!
  3. Преди няколко дни гледах една б8-ца face черна,седан и ми хареса много!Беше с двигател 2.0 211к.с. 2013г.Този двигател знам че харчи масло в ранните години.Но тази е 2013г дали проблема според вас е отстранен или всички харчат масло с този двигател?И другото което искам да попитам кои двигатели на б8 са със верига и кои с агренажен ремък.Примерно 2.0 тди 143к.с./170 к.с. Благодаря предварително!
  4. Здравейте колеги.Искам да попитам каква е разликата между А4 Б8 И А4 Б8 facelift.Гледам че фаровете са различни и стоповете.Има ли и други разлики например вътре в интериора или пък отвън.Като цяло какво е подобрено във фейслифта?Ще съм много благодарен ако някой сподели!И другото важно харчат ли масло двигателите тфси при фейслифта. Благодаря предварително
  5. Здравейте на всички.Искам да ви попитам нещо свързано с ауди q5.Преди няколко дни гледах едно в Дупница и ми хареса много.Обаче искам да знам как мога да разбера с каква скоростна кутия е аудито.Дали е типтроник или с троник?Джипката е 2011г. а двигателя е 2.0 тди 170 к.с.Например може ли да се различи по скоростния лост или по нещо друго.Ако някой знае нека ми пише.И нещо да кажете за този мотор 2.0 тди 170 к.с. Надежден ли е Благодаря предварително
×
×
  • Create New...