Jump to content

Stoian_Petrov

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Golf

Последни посетители

510 профилни разглеждания

Stoian_Petrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При стартиране запали и като върна ключа от стартер загасва веднага. И таблото не свети. Това е признак, че е повредата в имабилайзера. Благодарение на този форум открих в Люлин майстори, Владко се казва известния там отстрани проблема за два часа. Обадих му се в петък и в събота ме взе и отстрани всичко, което му казах. Но в Гугъл не открих точно описание на този проблем и затова отворих тази тема, аз от скоро съм собстеник на Ауди дизел 1.9 автматик и на втората седмица отказа да пали. Благодарности!
  2. Мерси да мнението Бако! Някой беше писал, че може да е била учебна, къде го е видял не знам? Гледам дизел, защото на бензиновите не може да се слага газ или е много трудно да се получи. А пък видях и 40 000 за една година минути в западна Европа. А колата изглежда читава, както пишете. Но брах ядове с Голфа, който имам, беше на 130 000, ама май беше 200 и кусур хиляди. Гръмна турбината напълни горивната камери с масло и после почти основен ремонт ме чакаше.. Сега съм много предпазлив в избора.
  3. Здравейте Евгени, вие ще бъдете заключителния етап в проучването на едно Ауди, което се продава Шуменска автокъща.

    Много е не ясно, търговеца държи, че Аудито е безупречно, но колегите казват щом е без история трябва да се пропусне.

    Сега за виси от вашата информация?

    IMG-959c5e73f013ec9f590b7d07ac54bf93-V.jpg

    1. Stoian_Petrov

      Stoian_Petrov

      Колеги, бях в VW проучил това Ауди от Шуменска авткъща, до 2018г има история след това се губи и е било на 90 000км сега е на 177 000 

      60 лв струва да се провери автомобил прави го шефа на сервиза, аз отидох в събота и питах там един друг.

      Километрите може да са реални, ама другото?

      Странното, че изчезна от обявите и после се появи с по-стара една година.

      Изведнъж стана по-старо, а цената същата..

      То вече не ми е интересно, 2014г без история и 30 000лв.

    2. Evgeni K.

      Evgeni K.

      Е как може да дадете 60 лв за проверка на кола, като при мен излиза 20???

  4. Благодаря ви! А да го проверявам по рама номер има ли смисъл?
  5. То може и той да не знае, казва че ги купува от търгове в Германия и Швейцария, а пък може и да знае, ама си трае.Колеги писаха, че от търгове се купуват коли с проблем. Много съм благодарен за бързото инфо. Както писах от другия форум нищо не ми дадоха хем изкаха VIN номера.
  6. @Stoian_Petrov А бе може ли такъв автомобил да е бил пък учебен с фул екстри ? Ама благодаря,че дайте инфо някакво.. От форума на VW нищо не ми написаха. Благодаря! Приемам всичко което напишете! @Stoian_Petrov А бе може ли такъв автомобил да е бил пък учебен с фул екстри ? Ама благодаря,че дайте инфо някакво.. От форума на VW нищо не ми написаха. Благодаря! Приемам всичко което напишете! Търговеца твърди, че Аудито е много добро, и затова отворих темата, стори ми се нещо съмнително тук. Няма сервизна книжка .Кола 2015г. Висок клас може би. Гарантира за километрите Ама да те е с ПТП например.
  7. Имам му VIN номера продават го в Шумен за 29 990 лева има го в Мобиле и другите сайтове. Ако може някой да помогне. Благодаря!
×
×
  • Create New...