Jump to content

Celtic

Members
  • Мнения

    168
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Celtic

  1. Не виждам голям смисъл от б5 да се минава на б6. 2.0 тфси в б7 не е ли вариант. Да, ще караш на бензин, но със сигурност ще усетиш разликата с 1.8 т. Има и повече избор на обяви от 1.8 т в б7, там могат и месеци да минат докато излезе нещо приятно и на разумна цена. С бюджет около 10к ще можеш да избираш ако се насочиш към 2.0т.
  2. Хубаво е това. Чакаме още..
  3. Мда, проработи. Хубава кола, да се счита за ъп.
  4. Линка с обявата не работи. Каква е цената?
  5. Мой приятел продава същия автомобил за 18к... купуван в бг със сервизна история и на реални 174к. Сега и неговата цена е височка, но ако отвориш в мобиле.де и видиш с какви пробези са б8ците за по 6-7к евро ще ти се изясни картинката.
  6. Колега, този двигател го слагат в А6 и А6 олроуд до към края на 2003, началото на 2004. Т.е. има го в А6 Ц5. 2005-2007г е А6 4Ф т.е. следващия модел и там 2.7 би турбо няма. Така че освен да четеш гледай и картинки за да не стане объркване . За газово е подходящ, а за разходи и поддръжка трябва някой колега който е притежавал такъв да сподели.
  7. Автора, най- накрая разбра ли че този мотор не е с гарантирано висок разход на масло? Разбра ли и че kуатро в А6 с този мотор също няма? Това означава , че а6 ц6 с този мотор ако е автомат е мултитроник. Проблемната безстепенна кутия, така че ако ще вземаш такова ауди (2.0tfsi) гледай да е ръчка, инак 4-те палки ще ги дадеш за ремонт на автомата. Всичко друго колегите са ти обяснили по няколко пъти. Успех с покупката.
  8. И каква е тази причина? Явно е добре пазена тайна. Не се заяждам ,наистина ми е интересно.
  9. 17 хил. лв за 10 годишна сапунерка ? WTF ?! Докарване, регистрАция, гуми, обслужване, газ, данъци, застраховки и т.н колко ще стъпи докато я подкараш (за ремонти и дума не отваряме) .. 22к? Или повече ? Колега, не ме разбирай погрешно, не ти държа сметка на парите, просто не мога да проумея как някой с акъла си би наринал подобни суми за стар напудрен голф. С 20-25к можеш да подкараш истинско ауди и то не (много) по-старо от това... Под истинско разбирай а4(b8), а6 ц6 - фейс, а8 d3, а ако се напънеш малко и а5 или s4 b7... Дано не съм те обидил, просто А3 си е нисък клас автомобил и ако толкова мн ти харесва просто вземи някакъв на нормална цена. Успех с покупката.
  10. Човече , карал съм ги и то не малко. Няма кво да си кривим душата - вървеж, управляемост, поведение в завои - МнОго по -добре от моя дръгел, за който далеч не съм дал 6к обаче, нито 5 Афн- a държи цена поради една причина - защото е здрав, хората знаят че е здрав и затова са склонни да платят повече при покупка, за да спестят после от сервизи и познай - получава се. Возиш се евтино и безаварийно на голяма и комфортна кола, докато с тези бмвта (освен че са грозни и гният) си абонат на сервиза и наливаш хиляди левове в тях.
  11. Говориш наизуст. Една година вече притежавам афн в ц5 и съм мн доволен. Колата се движи някак си и то без чипсове, ремапи и тн. Имам близки наблюдения над няколко дизелови бмвта - ами те са черни дупки. Да , вървят доста повече, то е ясно, но 1000лв само за климатроника и куп други неща няма да изреждам, черешката на тортата е ръждата. Говоря точно за 525 и 530 д , фейс...
  12. Авторът да взема смело 1.9 тди (90-110 кс) т.е до към 2000г. Вече дали а4,а3 или а6 няма голямо значение. И да стои далеч от 2.5 - it's that simple.
  13. Карам от 10 месеца и 15 хил. Км вече афн в ц5. Ами да ти кажа жива си е колицата, може и да не си знае километрите, но за момента си е супер. Така че кой говори наизуст не знам.
  14. Сядаш в колата, запалваш я и потегляш (ако е в движение разбира се). Караш към най-близкия сервиз, в който си имат хабер от марката. После слизаш от колата, хората от сервиза я закачат на компютУр, вдигат я на подемник и я оглеждат. През това време ти стоиш с ръце в джобовете и чакаш присъдата. Можеш да си вземеш семки, можеш и да хвърляш боб. Тази услуга ще ти струва от 30 до към 100 лв, след като приключи упражнението пак пиши тука, ще ти дадем съвет как да се пазариш с джамбазина.
  15. Газ можеш да сложиш на 1.8 турбо, на 2.0 tfsi - не е рентабилно, 1.9 тди е здрав но се среща рядко. Двигателите са същите като при пасат. 2.5 тди който също се среща при б7 не го коментираме, за 3.0 тди 204 коня не зная как стоят нещата, а относно 2.0 тди от един момент нататък уж са ги оправили , но от кой месец и година и какви са кодовете не съм сиг. Порови из б7 раздела има доста инфо. Успех
  16. Тази стои доста отдавна, беше 10к преди няколко месеца. Не казвам че е лоша де но подходи внимателно. А километража няма да го коментирам
  17. Celtic

    Запознайте се с Аничка

    Тео, колата изглежда страхотно. Със здраве да си я караш, дълго и безаварийно, а като дойде време да я продаваш - да й вземеш добри пари
  18. Колега, поначало споделям мнението, че 10к са много за 15 годишна а4-ка, но ако направиш бърза сметка ще установиш, че ако тази кола е истинска си струва парите. Т.е. ако не са пръднали ск кутия, турбина и тн за 9к (едва ли 9700 е окончателна цена) вземаш регнат седнат куатро типтроник с газ. Ако вземеш нов внос от автокъща дори и за 6500, като прибавиш разходите за регистрация, обслужване и ГИ пак отиваш на 9к, а ако трябват гуми, акомулатор и някой друг ремонт подминаваш 10к ... Да не говорим че 1.8 т куатро типтроник за европейския пазар аз поне не съм виждал.
  19. 3.0 тди сравнен с кой мотор е по-икономичен? Не се гъбаркам, наистина не ми стана ясно Относно разходи по обслужване и ремонти разликата с 2.0 трябва да е съществена предполагам..
  20. Уточнявам първо че нямам и не съм карал такъв автомобил. Това, което мога да ти кажа със сигурност е, че бюджета ти е добър за кола преди фейса (тези двете в дупница и горубляне, които си пуснал са съмнителни), годишната сума за поддръжка която си предвидил е недостатъчна (за оригинални части пък съвсем), пробега можеш и по 3 да го умножаваш(особено при дизелите) Добре е , че търсиш бензин, там ядовете ужким са по-малко. Нека по знаещите колеги да кажат, но аз съм останал с впечатление че всички ФСИ мотори потенциално ядат масло, но дали е така при оглед и кратък тест драйв няма как да установиш. Против кражба аз бих гледал за гараж . Мисля че 3.2 фси, куатро е избора ти, всичко по надолу е компромис, а за ск кутия ти си преценяваш. Автомата се чупи, но смяна на съединител с маховик също не е без пари, така че пробвай, покарай и сам прецени дали си струва да й ръчкаш лоста на тая голяма мощна лимузина, за да можеш евентуално да спестиш хилядо лева. Успех в търсенето
  21. Втората кола беше коментирана наскоро. Пусната е в мобиле.де на 3200 евро. Тоест ако се намери шаран да я види първо там, продавачът ще е така добър да му я "докара" Това разбира се не казва нищо за автомобила, но говори за търговеца какъв пумяр е
  22. Това е най-коментирания модел във форума. Има тонове инфо. Попрочети и задай по-конкретни въпроси. Определи и бюджет, като от сега е хубаво да знаеш, че за 10 бинки ще е гробница. Разликата между 2.0 и 3.0 е мн голяма, зависи от теб какви пари си склонен да отделяш за раходите по колата. Разбира се на кола от такъв клас и приляга голям мотор, 4×4 и автомат, но всичко това си идва на съответнатА цена.
  23. Няма снимки отвътре, поне не такива от които да се види добре състоянието на салона. Не знам от къде си, но аз бих се разходил до сф ако търсех комби.
×
×
  • Create New...