Jump to content

holyfiled

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AFN

Персонална информация

  • Пол
    Male

holyfiled's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за отговорите! Търсенето продължава!
  2. така е да ! Но навън и доходите им са в пъти по НОВИ! На всички е ясно положението - просто и Ганьо иска да си търка задника в кожен салон и да се друса по наште пътища в купето на С5- да го убием ли за това - взимаме нещо пред разпад вкарваме в него цялата си заплата и се кефим на лъскавите реклами на Ауди и цъкаме и донякъде лицемерно потриваме ръце , че и ние сме се докоснали до тази марка.Така е ! Търсим по малкото зло и се хвърляме в кладенеца с камък на шията - ма по свое желание!
  3. Ма май не се носи добра слава на екземпляри от този регион - Враца Монтана и сие- но ако набележа пет шест ще си направя една екскурзийка! За скромен бюджет и фен на марката такива екземпляри си струва поне да се видят наживо.
  4. абсолютно потвърждавам - а4 б5 - афн - на 380* км по километраж - само веднъж на равен асфалт по стрелка 200+ малко ! Направо се нааа.....х - нема такъв трошляк стоков с такава скорост - вече ме е страх!!
  5. конретната е май бая лукс на фона на обяви за 4к+дет даже нямат и два еднакви детайла поне на вид Тука кожа фейс двузонов ... само дето първият въздуховод го няма и още по лошото така е карана съдейки по следите оставени от водните струй. Все пак мисля че при добър пазарлък и едно газифициране ще си актуален фен на Ауди слязъл от Б4 1z и А4 Б5 от 95-та. То ясно че от тази година няма да е мега свежата кола но за извънграцко - основно каквато аз основно търся и добра и добре настроена газова сигурно ше кефи доста! И винаги съм се чудил между другото дали е критерий липсата на обозначения на задния капак за пребоядисване на капака и респ. на цялата кола- във връзка с това че доста лъщее тази.
  6. Толкова ли са паднали цените на прословутите а6 С5 - мечтата на всеки собственик на а4В5 - или въпросната обява е нещо САКС? http://www.cars.bg/c1544513- все пак е некакъв фейс?
  7. vse po interesno stana Пък нали там нещо 2,5-180 оправени проблеми и предници за 280лв - тва тука във форума!!!???
  8. интересно-прави впечатление че дори и стандартно изтриващите се контролни копчета по климатичната уредба и навито изглеждат добре - за пробега то е ясно само компа и то с по нова версия на ВАГ ком или нещо подобно може да каже и то не на 100процента ! интересува ме дали има вероятност някой да е ходил да я гледа!? На 350км съм и да бия път напразно просто незнам! прави впечатление - подобни екземпляри и с по- бедно оборудване вървят по 5000 + !!
  9. Наистина искам малко помощ за конкретната обява !! Понеже съм от другия край на България спрямо обявата - всяка помощ ще ми е от полза - ОСОБЕНО - " ТАЯ Я ЗНАМ - ТОТАЛЕН ТОР / ТОРФ - ДО СУПЕР Е САМО ДА Е BAU - Kода на мотора ! Разделям се с един невероятен AFN- на А4 Б5 на предно на абсолютни реални 370000 - с разход 5 / 5,5 на 100 и тестван ви макс на джи пи ес 203км/ч -и друго освен АУДИ негледам !!! Сега търся и черешката на тортата QUATTRO - просто Б5 ми доскуча пък и не преливаше от екстри , след някои конюнктурни промени - търся я за редки преходи и малко - рядко ползване- т.е. разхода вече не такъв проблем! Ще съм благодарен на всяко едно мнение! http://www.cars.bg/c859758
  10. По принцип никъде не се твърди за уникалност но е факт че с-кови и техни реплики са масови - друг е въпроса че всеки си има вкус и глава на раменете да си преценява сам . Няма нужда се хвърля кал наляво и надясно - ма кво ли се учудвам то навсякьде в дьржавата това е на мода- темата е за предлагане - всеки предлага квото има, айде със здраве.
  11. Тези http://www.cars.bg/f107984 Не че нещо ма други такива не съм мяркал никъде по сайтове и пазари! Спомена УНИКАЛНИ с -кови има почти всеки
  12. Здр.колега - мойте 18-ки не ти ли харесват - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=157655&hl= други такива май няма във форума - и гумите са добри
  13. Здр.колега - имам тема от вчера за едни уникални 18 - ки - при интерес пиши на лично
×
×
  • Create New...