Jump to content

velizarcvetanov

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Последни посетители

964 профилни разглеждания

velizarcvetanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колеги извинявам се ако въпроса ми е не у рстен. Имам сеат толедо 1.9 TDI 110 кс. 2000г. Като я запаля и я оставя да работи постояно пуши, пуши черен дим и на празен ход и в движение. Почистих всмукателния колектор, почистих и агер клапана и пак пуши незнам на какво се дълж това един приярел дойде видя и каза че геометрия е запекла. Моля някой ако знае нещо нека пише.
  2. Здравейте колеги имам ауди 80 Dz мотор колата неиска да работи на бензин много трудно пали ине подържа ниски обороти. като си взема кракът от гъста и гасне на високи обороти работи добре.сменил съм палец,капачка,свещи и кабели и пак не иска.колата има и газова уредба на газ работи добре.един приятел ми каза че е проблем с инжекциона.моля ако знаете някой да разбира от механични инжекции кажете.
  3. Ами аз търсих да си къпя нов филтър но ми казаха че нямат колата била стар модел и нямат
  4. Здравейте моля някои да ми каже какво да правя карам ауди 80 б3 и винаги когато вали ми се изпотява предното стъкло и нищо не се вижда . вече не знам какво да правя ,филтъра на купето ми се е разпаднал от старост най вероятно и не знам дали е от него . моля някои да ми каже какво да правя .
  5. Благодаря колега фаровете са ми нови и рефлекторите са доста добри просто исках да знам дали си заслужава да взема въпросните крушки.
  6. здравейте колеги вчера видях лед крушки с вентилатор h4 и искам да ги сложа проблема е там че незнам как светят един приятел си е взел и каза че на къси светят хубаво но на дълги не някой от вас ползвал ли е такива крушки за да ми каже как светят.
  7. Здравейте колеги имам проблем с парното от страни на дифузиорите духа топло а на средните дифузиори духа студено и незнам какжо става моля ако някои знае нека ми каже какъж е проблема и как да го отстраня .
  8. Затова търся помощ от вас тоя майстор за нищо не става антифриза е добре не се губи мотора е 1.8е 112кс механична инжекция и да попипва масло от смяна до смяна доливам около литар
  9. Здравейте имам ауди 80 б3 бензин преди 3 години му смених сегменти гумички на клапаните исках и биелните лагери да сменя но майстора каза че няма нужда та от както ги сменх изминах около петнаисет хиляди километра и колата ми взе да изпушва син пушек при палене и форсиране и незнам от какво е от сегменти ли е от гумички на клапаните ли е аз и мерих компресията на 1 цилиндър е 10 атмосфери а на 2- 3-4 са по 9 моля алко някои знае нека ми каже
  10. не го слушам аз ако го слушах щях да я закарам при него точно затова потърсих помощ от вас
  11. аз попитах един майстор обясних му за какво става въпрос и той ми каза че някоя дюза не ми впръсква горивото както трябва и затова изпушва
  12. Здравейте забелязах че колата ауди 80 б3 бензин ми изпушва син пушек при запалване като е форсирам не пуши проверих маслото не е намаляло студена като я запалим не пуши но топла изпушва можете ли да ми кажете от къде идва проблема и сериозно ли е .
  13. ОК благодаря за садеиствието
  14. така ще направя аз си купих и тампоните за моста
×
×
  • Create New...