Jump to content

Ivchoni

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ivchoni

  • Рожден ден 26.02.1975

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4F

Персонална информация

  • Пол
    Male

Ivchoni's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ivchoni

    Печка Audi A6 2006 ->

    Колега, а възможно ли е да имаш допълнително дистанционно, което да ти бъде само за печката и да са пропуснали да ти го дадат ?! Питам, защото аз пролетта си взех моята и към комплекта ключове ми дадоха такова допълнително дистанционно, което ми обясниха, че е само за печката - т.е. идеята е преди още да си се качил в колата - тя да се подгрее, но без да я отключваш дори... Аз все още не съм я пробвал, но съдейки по прогнозата - тия дни ще я изпробвам.
  2. Здравейте, колеги! Така и така сте я почнали темата с гумите - та, мога ли и аз да Ви задам едно въпросче: какво правите, ако ви се спука гума? Да, знам - не е приятно, ама все пак - случвало ли ви се е? Питам, защото въпроса никак не е за пренебрегване... на мен лично не ми се е случвало (надявам се и да не ми се случи), обаче не съм застрахован срещу това и ми се ще да взема най-правилното решение. В смисъл - на път съм да си купя "патерица" (в момента имам някакви спрейове за такива случаи, които са пълна глупост, ама... това е друга тема), но това чааак след като направя някои консултации по въпроса и то главно заради куатро-то! В момента съм на 225/55/R16. Вие какво решение на този проблем предлагате?! Благодаря Ви предварително!
  3. Получи се, благодаря! Сега, след тази настройка през деня, когато са ми включени дневните светлини - задните не светят. Благодаря много за съвета, колега!
  4. Цитиране на предходен пост! Благодаря много! Утре ще го пробвам...
  5. Цитиране на предходен пост! Така де, но при мен се включват и се чудех какво да направя, за да не се включват (колата ми е А6 4F 2006 год.)?!
  6. Колеги, в тази връзка - прави ми впечатление, че на някои автомобили, когато са включени дневните светлини, стоповете им (задните светлини) не светят - в смисъл не се включват автоматично с дневните а само на тъмно, когато се включат късите светлини). Как се настройва това - може ли някой да ми каже?
  7. Здравейте, колеги! Предполагам, че темата не е нова, но бих искал да я повдигна отново, за да получа от Вас, ако е възможно, най-актуалната и коректна информация, за което предварително Ви благодаря! Реших да си затъмня задното и страничните (задни) стъкла и започнах да проучвам пазара. Най-добро впечатление ми направи ф-ма "J&Jco" на бул. "Цариградско шосе", до разклона за летището - качествени фолия: "3M CS", но и цената им излиза доста "солена" - 420 лв!!! Друга ф-ма, която предлага уж същите фолия е "Тояга", но там цената е 300 лв?! Та, не мога да разбера разликата в цената от труда ли идва, от качеството или... фолиото ли не е същото? На друго място ми предлагат за 150 лв., което ми се вижда евтино и в крайна сметка се колебая кое е най-правилният избор, като се има предвид, че парите на никой не са излишни, но не бих искал да правя и компромиси. Ето защо, ако някой е имал същия проблем наскоро, моля да сподели опита си. Благодаря Ви предварително още веднъж!
  8. Здравейте! Карам Ауди А6, 2006 год., но навигацията ми в колата не е актуализирана от... вероятно откакто е излязла от завода. В смисъл, има я картата на БГ с градовете, улици и всичко както му е реда, но промените, които са настъпили по пътищата ни през последните 3-4 години, не са отразени. Моля Ви за съвет, мога ли сам и как да си я актуализирам, или... скъпият вариант - в оторизиран сервиз?
  9. Продавам оригинален ски багажник за АУДИ А4 или АУДИ АВАНТ - 240 лв. Багажника е за 4 чифта ски, или 2 чифта + сноуборд. Също така продавам и оригинални тасове в добро състояние - 60 лв. 0889 22 87 85; e-mail: i_dragomirov@yahoo.com
  10. Здравей колега! Интересува ме колата има ли фарове за мъгла и съответно цената? Благодаря!
  11. Здравейте! Само мигачите продавате ли ги и каква е цената?
×
×
  • Create New...