Jump to content

zdrash

Members
  • Мнения

    763
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zdrash

  1. Vaico ползвах около година и половина и не съм имал проблеми. На половина е на ОЕМ като пари.
  2. zdrash

    Проблем с Mmi 2g(basic)

    @ники 125кс. То тук една снимка не можеш да качиш като хората, камо ли видео. Логично хората търсят нещо в крак с времето.
  3. Проблеми с напрежението нещо според мен. Вземи +/- от мотора на чистачката, ако си с авант.
  4. @mimojef знам, но ползвам двата зададени по подразбиране. 15к и 30к км.
  5. За много години! На Ravenol VMP му дават до 50к км пробег. Абсурдно е за мен да се сменя на 10к. Аз го карам 15-16к само защото късия интервал за смяна е 15к км. Иначе и 20к са му добре, ако ги правиш за година.
  6. zdrash

    Kessy ретрофит

    @ники 125кс. Аз бях на въздух ама си ретрофитнах един Туарег на пружини
  7. Моя като го "изпрах" пушеше като кебапчийница докато регенерира. За това го свалих. Продават се специални тръби от неръждавейка (доунпайп) в ОЛХ например и се монтират на мястото но ДПФ-а. Алтернативните ДПФ и не стават.
  8. Можеш да си купиш кабел и да пробваш да направиш принудителна регенерация - не е трудно. https://sklad66.com/cms/vag-vw-audi-seat-skoda.html Аз след 5 години борба го ампутирах. Мисля че това е най-добрия вариант, освен ако не ти се дават 4500лв за нов. Успех!
  9. @Slavi_mutev пробвай първо да смениш водачите на апаратите. И в никакъв случай не ги смазвай.
  10. И при мен остана грешката след смяна на батерията. Взех друга аларма. До колкото разбрах, като запише грешка в модула не може да се изчисти.
  11. Тук продават конверсейшън кит и е описано с какво е по-добра CP3 https://www.darksidedevelopments.co.uk/products/conversion-kit-for-cp3-fuel-pump-2-7-3-0-common-rail-engines.html
  12. @tsborissov Трябва да се пипне. Питай Крематора, той може да ти я направи.
  13. И ако не дай си боже си за помпа, сложи от пре фейс чугунена. По-здрви са и са с по-висок дебит.
  14. 3tdi e чугуниЙ (както се казваше в един виц). На моя му правих хонинг на цилиндрите като сменях бутала и лагери. Вече 44к км държи. (1100лв ми взеха в Княжево за шрайф глави, челен шлайф на блок, хонинг на ризите и шлайф на колянов вал. Бутала със сегменти Нурел ги взех по 106 лв парчето, лагери основни и биелни бяха под 500лв. Та частите с шлайфа бяха към 2500лв и съм с нов мотор.)
  15. За захранване от зарядно в запалката. На втория линк си пише. На 2Г няма захранване в АМИ, на 3Г има.
  16. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN17.54 30%OFF | 12cm Bluetooth USB AUX In Adapter Cable Car 2G AMI MMI Music Usb Socket Media Interface For AUDI A5 8T A6 4F A8 4E Q7 7L https://a.aliexpress.com/_mrXO8Ps Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN37.52 10%OFF | Car Bluetooth AUX Receiver USB Cable Adapter for VW Audi 2G 3G MMI Systems A4 A5 A6 Q5 Q7 Audio Media Input AMI MDI Interface https://a.aliexpress.com/_mLZXEx0
  17. 3.0t е с алусилови ризи и ако е надрана някоя си за нов блок. Гледах една А7 3.0t, мотора беше сменян по гаранция от проблем с компресора и това ме отказа. ( и dsg-то беше сменено с ново, но на А6 мисля са ZF кутиите)
  18. @Galin хед юнита поддържа ли видео ?
  19. Имаше и за 2Г, но с допълнително захранване от запалката.
  20. @slavista отиди в Реал турбо. Сравнително близо е до стадион Славия.
  21. Гарнитурата под 4-те болта е протекла. Ще я карам в Бош да си сменят дефектното уплътнение.
  22. Някъде от горната страна, от към масления филтър на ГНП-то ми пуска по малко нафта. Не мога да видя от къде. Имаше капка до металната тръбичка която влиза в ГНП и локвичка във V-то. Тръбичката изглежда стегната и не личи да е счупена. Някой ако е имал подобен проблем ще съм благодарен да ме насочи къде да гледам. ASB е мотора, преди 2 години смених уплътненията на помпата. Нафта има където е лявата стрелка на снимката долу.
  23. zdrash

    турбо не надува

    Актуатора се предава според мен. Много жега има там и платките се опичат.
  24. @Vasil82 кабелче, студена спойка ... нов
×
×
  • Create New...