Jump to content

Препоръчани сервизи


Recommended Posts

Предлагам и още една постоянна тема - със сервизи които препоръчвате. Мисля че има смисъл от такива теми, полезни са на всички и пестят време да се ровиш из форума!

За колегите от Плевен и региона бих препоръчал един малък сервиз в кв. "Мара Денчева", бл.27. Майстора се казма Хрисно Христов и работи предимно немски машини- Мерцедес и Ауди. Може напълно да разчитате за ремонти по двигателя и ходовата част. Телефона му е 064 80 12 63.

Редактирано от iliyankostov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Преди малко взех слжебната Астра от lampard(Коцето). За пореден път се убеждавам, че всичко е изпипано до най- малкия детайл! Колата е комби и беше с ударена задна врата. Сега я карах по дупки и павета- няма грам тракане- просто е изпъната и регулирана перфектно. Коце :(

Дано на никой не му се налага да стига до бояджия, но ако ви се наложи, с две ръце го препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчвам сервиз за рециклиране на кормилни рейки и ремонт хидравлика. Рейките ги рециклират в ТУ-то, а сервиза за демонтаж и монтаж пак там в 8-ми корпус.

тел. 965 30 30 или 0886743356 СТЕФАН.

Свършиха добра работа на съвсем разумна цена. Който е виждал къде е кормилната рейка на 100 тица С4 знае за какво става дума....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво мислите за Аутотехника??? Наскоро ходих там за диагностика (профилактика) и за 45лв мисля че не беше толкова лошо!

От Аутотехника не съм доволен нито от Унитраде-Х. Аутотехника ми взимат парите а проблема не се решава. Отгоре на всичкото е най вероятно да ти вземат оригинална част и да ти сложат турска или китайска и после да те пратят в Порше като вдигнат рамене и кажат че това е по силите им. В Порше не съм ходил но щом от Аутотехника ги препоръчват значи е пълно с аматьори и там. А за Унитраде да не говорим. Дадоха ми нафтен филтър правен в Китай за А6 2.5 тди. Ако си ремонтирам там колата може всичко да ми сменят с Китайски части и после да се чудя защо не върви колата. Абе общо взето е трагична картинката с резервни части и сервизи. Сега в момента си оправям колата при Мишо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останах много доволен от сервиз за ремонт на ел. инсталации. За половин час разглобиха, оправиха и сглобиха предната врата. Имах проблем с микровключвателя на осветлението в купето, който се намира в ключалката на вратата. Начина по който работят личи, че са в час с материала. Цените им са приемливи. Занимават се и с смузики и аларми. Намират се на Сименовско шосе, светофара преди хотел "Амбасадор" в ляво.

тел. 0897809555 0897809666

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Мишо е N1!!! <_<  :D Момчето е царя на турбо дизелите.Ако имате проблем с нещо такова тои е вашия човек.Аз имах проблем с моито ауди момчето веднага го оправи. :P Само Мишо!!!

А на мен защо ми наприказва куп глупости,а не ми оправи колата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kkassabow не го приемай лично но винаги има хора който са вечно недоволни, и на всеки ще намерят маана <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kkassabow не го приемай лично но винаги има хора който са вечно недоволни, и на всеки ще намерят маана <_<

А нали знаеш,че и най-добрия майстор си има сефтето дето се осира :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте,относно сервизите и подръжка на автомобилите мога категорично да ви кажа че моята кола а6-2.5тди се прави и ремонтира само при мишо и му имам огромно доверие за това какво прави по нея,поне съм убеден че не е мошенник !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kkassabow кефиш ме!

До тук разбрах че си имал проблем. Обадил си се на Мишо по телефона и той разбираш ли ти бил говорил глупости щото не е врачка да познае ти как си си разцепил маркуча на турбото преди 2 дена и че проблема не ти бил от това.

Бате турбото и около турбото има 4 (словом четири ) маркуча. Телефонна диагностика няма да ти реши проблема от раз.

Единствения проблем дето се решава ефективно по телефона е освобождаване на напрежението в слабините след обаждане на секс телефон.

После разбрах чв си ходил и щом той веднага на секундата от раз не е познал проблема на кочината - значи за нищо не става!

Тук много хора са доволни и от Мишо и от Ваското и от Жоро и от още 2-3 момчета и сервизи, но НИТО един от тези хора не си е сложил табелка "АЗ ЗНАМ ВСИЧКО ЗА АУДИ" и нито един от тях не е е поемал отговорност пред нас (участниците в този форум) че може да открие и оправи абсолютно всеки проблем.

Разбирам че ти е кофти, пожелавам ти успех и по малко аварии с колата но недей да се обиждаш като пропусната селска мома че някой не ти е оправил колата.

Друго важно нещо което можеш да си извадиш за всичките препоръчани майстори в този форум е че те НЕ развалят колите на хората, не работят по системата "дай и това да купиш и да сменим пък ако не е от него продължаваме нататък докато ти свършат парите или сменим абсолютно всичко".

Имало е има и ще има коли които са ходили при всеки от тези майстори и след като не им е реше проблема са отишли при друг от тях и там са им го оправили. Това не значи че Мишо е по майстор от Жоро или Жоро е по-майстор от Ваското или че аз съм Лили Иванова.

Писал съм много пъти в тоя форум как познавам дали да имам доверие на един майстор да ми рови в колата:

1. Като отида при него казвам преди това къде е правена, какво са открили, сменили, ремонтирали и какво не са могли да направят.

2. След като майстора прегледа колата ми, ако почне да плюе по предишните майстори - " Бе мани ги тия, те са мошенници, за нищо не стават" се качвам в колата и бягам бързо.

3. Ако обаче ми обясни къде е проблема, защо се е появил, какви са последствията, какво трябва да се смени, тогава мога да си оставя колата спокойно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Кар Аудио Мултимедия

намира се на бул.Иван Гешов,майстора се казва Васко,супер точен и коректен.Оправи ми недовършената работа от друг сервиз.

Горещо го препоръчвам на всички

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте,

аз съм нов във форума, но съм имал взимане даване със сервизи и да Ви кажа общо взето всички са на моменти ако е на кеф ти обръщат внимание ако не е те отсвирват и все пак има един майстор Веско младо рижаво момче в Дружба до преставителството на Ивеко много е светен, но и там да не попаднеш на колегата му абати и сърдиткото е.Абе майстори иди ги разбери.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Враца - АВТОФАВОРИТ (до входа на Беана, улица "Илинден" № 4). От 8 месеца каквито и да имам проблеми с колата само там ходя. Определено пичовете си разбират от работата, супер точни са, не претупват нещата, работят бързо, качествено, имат огромно количество части на склад (има и магазин към сервиза) и цените са благоприятни за джобчето :(:(

телефона им е 092/621505

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да чукам на дърво,досега не ми се е налагало да правя сериозни ремонти по колата,освен смяна на консумативи и реглаж.но за мен добрия маистор е като личния лекар и адвоката-ходиш само при един,които е проверен че ще ти свърши работа бързо и качесрвено.така аз лично в момента си правя колата в автосервиз "хеед",които се намира на "Стамболийски",точно срещу 3-то РПУ зад "Нипроруда".там хората си разбират от работата не взимат скъпо/смяна горивен филтър-5лв.,смяна ангренажен ремък с обтягаща ролка-60лв.с труда/,не се чака като за световно.за тенекеджийски услуги препоръчвам един страхотен майстор-казва се Сашо и тел. му е:0889 634 871.този човек прави чудеса с боята и ламарините на колите.особено при тежки удари и катастрофи,колата след това е като излязла от завода-никакави вибрации на купето,никакво усукване,перфектно напаснати ламарини и възли.горещо го препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

В Пловдив

"Старт сервиз".От дясната страна до ХЕ-И - правиха ми стартера хората.След манипулацията обясняват какво,кое,как станало,представят ти сменените части и цените на новите.За работа взимат 30 лева,но пък работят съвестно и качествено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

0888603451-Васко Генчев

Зъбни колелца секакви!Овча купел.Само му дайте размер или мостра и той е вашият човек,той ми направи зъбното колело на делкото(привода)Цар е!

Ценен майстор!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги, моето ауди има нужда от боядисване и изчукване. Препоръчайте ми нещо качествено и не прекалено скъпо.

За лепене на брони ви препоръчвам майсторите на Свети Наум - м/у Хемус и Семинарията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако попрочетеш мненията в тази тема ще си отговориш на въпроса - УСПЕХ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...

Като прочетох всички мнения по темата виждам че в софия има много добри майстори!!!! Е как така съм ходил при 10 и нито един не става!!! Един ми праиви нещо по колата след 1 седмица виждам друг проблем отивам при него и той ми казава още преди да е видял -"а там това ти е развалено, видях го предишния път" е като си го видял кво имаше в устата да кажеш да го оправим а не сега да се усложни... Друг пук ми казва тука имаш за смяна некви си неща, отивам при едни други за да проверя дали е истина и няма нищо всичко си било наред.... А последния е на принципа " дай и това да купиш и да сменим пък ако не е от него продължаваме нататък докато ти свършат парите или сменим абсолютно всичко". И сега наистина имам проблем и незнам какво да правя..... При последния майстор смених 2 ролки и 2 ремъка. Проблема ми беше че като включа климатика и почваше да свири, само тогава ако не съм го включил абсолютно нищо. Като отидох при него той разглоби предницата и ми каза че ремука и ролката на климатика са за смяно но и ремъка и ролката за хидравликата. Сменихме ги и сега с климатика няма проблем, но и без да е пуснат нещо присвирва, аз това го чух още като си взимах колата и му го казах но той нищо неможа да обясни. Почна да обяснява че сигорно е водната помпа и куп други неща.... Това че проблема се е появил веднага след като той е сменял нещо ме накара да мисля че е от тези неща дето е пипал. Едва успях да го наларам да търси в тях проблема и накрая каза че трябва да е държача на едната ролка,(хидравличната) и сега тя не опъва добре ремъка. Е как преди да смени ролката този държач си беше добре а сега не е? ако някой разбира, знае ли дали може да е прецакан при слагането на другата ролка? Той ми взе 80лв само за труд, дето смени ролките и ремъка. проверих за този държач 270лв е цената и пак мин 80лв за разглабянето на предницата.......... но после ако проблема остане ще каже нещо друго..... Последно ми препоръчаха да отида в някакъв сервиз в дружба, бил алтернативен на юнитрейд ори майстор Зарко, някой знае ли го? има ли мнение?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...

За ремонт на гърнета и нови:

Гърнета от неръждавейка!

Емил Христов,

ул. Вела Чорбова 40Б - (Около Централни Гробища, по пътя за битака)

839-25-42

Направи ми и двете и съм доволен.

Изтърбушва и запушени катализатори, без да оставя външни следи от интервенцията....

- взех тия координати оттук и останах много доволен. Имах счупване на тръбата точно пред катализатора - при мен той е точно до двигателя. Беше доста трудно да се извади, разглабя се въздушния филтър. Човека го завари и си пасна перфектно.

Отделно гърнетата дето ги произвежда са направо вечни, от доста добър материал ги прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да препоръчам, тъй като съм и безкрайно доволен, сервиз за електро услуги.

Във въпросният сервиз никога не са ме върнали за нещо, винаги са точни и коректни, не взимат и скъпо.

И най-важното - оправят километражи на В3-В4, въпросните зъбни колела...

Намира се в Лозенец, до НПМГ, улицата под училището преди първото кръстовище.

ул. Якубица 25,

Бойко Белчев - 0888 250 346

Редактирано от sabbath
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сервиз ГЕРГИНОВ с.скутаре на 8км от пловдив!! пловдивският мишо :blink:

тел.0887213118 митко гергинов!

Трябва ми майстор за инжекцион,мога ли да се доверя на този или ми препоръчайте някой в Пловдив и региона.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, хвалят ми от няколко места сервиза в Обеля , били супер , та ако някой е чувал за него и знае кой е и каде се намира , ще съм ви благодарен да споделите. Безаварийно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишо е N1!!! ;):flehan: Момчето е царя на турбо дизелите.Ако имате проблем с нещо такова тои е вашия човек.Аз имах проблем с моито ауди момчето веднага го оправи. :) Само Мишо!!!

Може и да си прав колега, че разбира Мишо,но явно си е просто монтьорче момчето и от бизнес не разбира. Оня ден му звънях за първи път да го питам кога да отида при него да говорим нещо за една Б4-ка, но щом чу модела моментално ме отряза с думите "ооо, не ме занимавай с Б4-ки моля ти се". Което веднага ме отказа от неговите услуги завинаги. Той пича изобщо не допуска,че всеки клиент е потенциална златна мина. В обкръжението ми има хора с особено скъпи коли,които не щадят пари за поддръжка и ако аз бях останал доволен от него,можех да им го препоръчам и да изкарва от тях бая пара.Ама не,той го раздава елитен майстор. Еми хубаво,но такива като него от надуване остават без работа някой ден,щото тузарите освен кадърност искат от майсторите си и отношение. Така че останах с впечатление от него, че е простовато майсторче от село,което освен шамари друго не би получило от хора като мен(с достойнство).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...