Jump to content

Препоръчани сервизи


Recommended Posts

On 2.03.2011 г. at 6:19 PM, petur4eto said:

Препоръчвам автотеникиджийски сервиз - Евел 2 ул. Вихрен 35 кв. Павлово.

Направиха ми колата много бързо, нищо не са сменили или откраднали. Даже бяха изчистили фалцовете. Работят безкасово, мисля че колата трябва да е до 10 годишна!

Късметлия, аз нямах този късмет. Мен от самото начало ме лъжат и мажат, ненапаснати елементи, дезабелязани дефекти които останаха след боядисването, ами късметлия си си. Аз там 2 път НЕ и пари да ми дават.

On 3.06.2007 г. at 9:41 PM, Lazik said:

Двтосервиз за тенекеджийски работи - "ЕВЕЛ" на околовръстното - работят с възлагателни писма от АРМЕЕЦ, ДЗИ, БУЛСТРАД - определено са супер - без забележки има само 1 недостатък за да запишеш час се чака около месец :hilezh:

Ти си невероятен късметлия, аз не мога да се похваля със същото, а като чета мнения за тях, болежките им са едни и същи, не напасват добре елементите и не доглеждат или не изпипват добре работата си. Демек работят, ама понякога колкото да отбият номера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също искам да препоръчам Das Auto Service. Бях там за диагностика преди покупка на автомобил. Около 90 мин оглеждаха колата подробно и професионално. В крайна сметка се отказах от нея, но ако харесам друга пак ще отида там за оглед и евентуално бъдещо обслужване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги може ли да препоръчате сервиз в Плевен/Червен Бряг. Харесал съм една B6-ца в региона и ми се ще все пак да я погледнат и в сервиз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Здравейте колеги, може ли да споделите къде да обслужа скорости: автомат,мулти - A4 B8 2.0 tdi и евентуално цена за всичко,благодаря предварително,за град София става въпрос :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 11/3/2016 at 16:58, Norton написа:

Още един глас за автобояджийският сервиз АВТО СИ в с. Герман и собственика Светльо!

 

Мога смело да твърдя, че това са най-добрите майстори в София. Доверен сервиз на ДЗИ, Армеец и още няколко компании.

 +1 за Авто Си! Просто са много добри. Препоръчвам. 

Бяха палили колата, за да я местят със откачен фар и наби грешка за регулирането, ама това са малки пропуски. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на моя шлеп му боядисваха ожулен калник те, и аз доволен останах.

След някоя и друга седмица ще им го карам пак и задната броня да оправят, че е прясно одрана:steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Пичове, случайно да знаете сервиз, който да работи докъм 7-8 вечер в София? Става въпрос за обикновена смяна на масло и филтър, но през работния ден утре няма да мога да изляза от работа, а в събота много рано ще пътувам.

Редактирано от Kaiser Kar
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕмКомплект 33 работят до 22:00 на Околовръстното, между Борис три и Бъкстон. Отзиви не мога да ти кажа никакви, аз бих ги гледал, какво и защо правят.  Но в твоят случай нямаш много избор от към сервизи.

Успех :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 На мен са ми рязали и заменяли катализатор с резонатори на едно дърто Ауди 100 преди 3-4 години. Доволен съм, обърнаха ми внимание, въпреки старата кола.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, днес си взех колата- VW passat 2.0 FSI след ремонт от D-Bros Automotive. Сменени бяха ; ангренажен ремък комплект, пистов ремък комплект, тампон на двигател, жило скоростна кутия , запалителни свещи, амортисьори на багажника. За пръв път съм в този сервиз.Контактувах с Любо. Впечатленията ми са; приветлив, възпитан, коректен, компетентен. Абсолютно съм удоволетворен от свършената работа и от отношението към клиента.Занапред не възнамерявам да посещавам друг сервиз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте колеги,

 

Бихте ли ми препоръчали качествен и отговорен сервиз за обслужване на Audi A6 C4 2.5 TDI Quattro за град Варна. Под отговорен имам предвид, да са хора, който са се занимавали с този мотор и знаят какво правят и ако им се занесат части, да не се скатаят същите и да ми се каже "всичко е ток", а реално да не са сменени, че ми се е случвало на предишни коли и е много неприятно.

 

Благодаря предварително. :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чакай да си похваля аз моя майстор. супер печен, точен, "чува" ги нещата...първия майстор който виждам който вместо да те юрка да сменяш части щото "ако не го сменим на момента,забрави я тая кола" а даже напротив, кара се ако искам да сменя нещо дето не е за смяна....??

освен това работи и в събота (по някой път и неделя според зависи)

освен всичко това докарва и коли (не коли а кукли!) от швейцария.

Жоро на Цветан Лазаров срещу фантастикото

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, лично, съм много доволен от услугите на Иван от Младост 3 (бл. 368). Много добър специалист! Обръща голямо внимание на клиента. Щателно оглежда гумите и джантите, чисти, балансира, оптимизира ... Човекът си преценява коя гума къде да я сложи.

 

Какъв беше случаят с мен? Обадих му се вчера към 15:30. Обясних му какъв е проблемът (от 110 км/ч нагоре трепери воланът) и понеже точно тогава имаше време ми каза, ако мога да отида. Запалих колата аз и там (към 16:20 беше). Прегледа ми и четирите гуми. Провери ги за радиално биене, провери им баланса (със и без симулация за контакт с пътя), изчисти старите баланси и лепилото останало от всички, лепени през годините, тежести. Едната гума ми даде радиално биене над 9 кг та се наложи да я свали и да намести гумата спрямо джантата (което се явява оптимизирането). Бутнахме биенето на 7 кг - тази гума мина за задна, а беше отпред преди. Всички гуми ги монтира и ги мина с динамометричен ключ при завиването на колата защото трябвало да бъдат стегнати на определени Nm.

 

Човекът си прави всичко пред клиента. Обяснява кое защо го прави и така.

 

След като оправихме всичко не искаше да му давам пари, а първо да пробвам колата и ако съм доволен да му платя. Имах му доверие от това, което открих за него по форумите (на bmw, citroen и ford) и реших да си му платя тогава, че нямаше как да я изкарам за тест в този момент. Иван, обаче, каза като тествам колата веднага да му се обадя да му кажа как стоят нещата. Намекна също, че ако не се обадя аз той щял да ми звъни :D. Горещо го препоръчвам.

 

Mобилният му телефон е 0899 153 333.

 

Парите, които ми взе са 70 лв., но мисля, че си ги заслужи с работата, която свърши, начинът, по който я върши и отношението към клиента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да споделя отзиви от момчетата в Д-брос сервиза. Днес бях за регулярно обслужване - масло, филтри. Супер професионално си свършиха работата, без да претупват нещата, огледаха и допълнително за някакви проблеми. Приятелската обстановка няма да я коментираме, всеки техен клиент знае за какво става въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също искам отново да похваля Цецо и момчетата от Д-брос! Разрешиха един доста екзотичен проблем на моя Супърб.Горещо препоръчвам!

P.S. DJANO , ти ли беше с аванта, вчера сутрин ,около 9 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Ако някой има нужда от реглаж на колата бих препоръчал този сервиз и този човек :zustimm:
От години за реглаж минавам при него и с двете коли и съм доволен. Човекът е специализиран само в тази дейност и се занимава само с това. Системата е американска Hunter някаква с 3D технология и т.н. :)

Също доколкото знам извършва и прегледи след ПТП за усуквания и пр. Човекът е мн. внимателен към детайла и преди реглаж преглежда подробно всичко по окачването.

Сервизът се намира на бул. Царица Йоана преди тунела от Люлин в посока центъра местоположение

0878352168; 0888352168 - Стефан

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...