Jump to content

а4 1.8 бензин 5v. автоматик 97г.прекъсва


galboy

Recommended Posts

на скоро си купих а4 1.8 бензин 5v. автоматик 97г.прекусва много яко,понякога не мога да се движа повече от 20-30км.ходих на елкон и ми казаха да сменя дроселовата клапа смених я пак е така.в един момент забива все едно не и достига горивото.казаха да сменя и датчика на коляновия вал но не знам какво да правя,да го сменям или да ходя в оторизиран сервиз да ме обрулят яко.като натисна педала на газта не се изтрелва каккто беше преди.иначе като бях на елкон ми казаха че нямам проблеми с датчи,на скоростна кутия,дава ми все грешка 5.01 проблем датчика на възд....но на една колежка колата пак има същите синптоми смениха датчика и пак не се оправи и сега чакаме и не знаем какво?!моля ви ако някой се сблъскал с такъв проблем да ме насочи благодаря ви предварително !

Редактирано от Един_Луд
заглавие
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходи направо в оторизиран сервиз, макар че и там едва ли ще ти помогнат. :)

Всъшност дори инженери с по 3 дипломи от Инголщадт може да се затруднят да диагностицират проблема ти. Така е с Аудитата и аз по трудният начин го разбрах, датчици, компютри са нагласени с малки толерански и сигурно са ги пробвали в лаборатория при оптимални условия, ама в реални условия не са така. Малко нещо да кривне от "графиките" и почват да се давят и прекъсват двиагтели, светят "CheckEngine" лампички в несвяст и ти псуваш цялото родословно дърво на инж.-овете от VAG групата. :stupid::bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Датчика на коляновия вал, който казваш при теб е на разпределителния вал и се казва датчик на Хол.Ако отвориш горната част на капака на адренажния ремък ще го видиш.Скоро смених моя симптомите бяха подобни.Преди да смениш намери сервиз който да ти направи правилна диагностика и да ти адаптира дросел клапата

Редактирано от T.Todorov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

благодаря колеги проблема е бил в датчика както ви казах намира се под масления филтър закупих го от косер и всичко е ок..само де то докато открият грешката ми отне няколко дни и някой лев в повече!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...