Jump to content

Recommended Posts

Тъй като старата тема в която подробно бях обяснил как получавам 3 тотално неоснователни предупреждения за бан от най-вулгарния потребител в АКБ (междувремнно станал модератор) радиб4 , реших да пусна тази нова тема защото резултата от предната е НУЛЕВ .

1,2,3 и съм ги изброил в изтритата тема ..

4то поред предупреждение :

А теб кой те излъга, че можеш да даваш подобни коментари?
Не се чувствай задължен да пишеш глупости за мотори , които не познаваш :box:

Леко завишен за 2,4 имам предвид около 13 градско - това за 1500кг кола, като А6 не е много . Ако го сравним с едни добре познат мотор - 2.6 150кс , 30 винтиловия 2.4 е една идея по-мощен , по-икономичен и много отгоре като звук .

Това за вечно твоя е още по-грешно . При тези цени на горивата хората като чуят "две и осем" и бягат . Отделно влиза в друга категория за данъци и застраховки , което макар и странно за мен , вълнува купувача .

2.8 гори и малко повече . Така , че ако колата ще се кара на бензин 2.4 не е лош избор . Ако на газ - хубаво да се търси 2.8 , който обаче много често се среща в комбинация с автоматик .

- вероятно има причина,поради която не мога да пусна постове като горния :blink: Ест нищо не съм отговарял , защото е тотално безсмислено

Предупреждение номер 5 :

Напиши само още нещо в твоя измислено забавен стил и виж какво ще ти се случи!
Виж мнениетоmitsubishi galant написа на 19 септември 2011 - 14:57 :

Колега обясни какво си вадиш от КАТ и дали има смисъл и аз да си извадя ?

Гледам , че А6 е в insurance group 14...Какво ще рече това ?В крайна сметка мисля да е А6 фейса 131к.с. Какви са критериите, че А6 е с по-голям данък от А4 ?

Аз ли трябва да те подсещам да си караш я Англия с български номера :rolleyes: Къв е смисъла да изръсиш 1500 паунда на година за най-обикновен автомобил .

Виж мнениетоmitsubishi galant написа на 18 септември 2011 - 23:45 :

Защо да е наполовина по-евтино 110к.с ? Като продажна цена ли ? А такова С4 един познат в Пазарджик беше взел за пътна помощ, ами не можа да го регистрира...За времето на С4 не знам, това си е непреходен автомобил и за нашите условия, просто идеален.

За волана :zustimm: ...Важното е да седиш от правилната страна :flehan:

Знам , че ти е слабост C4, но и 90кс са си слабост :flehan: Пускаш климатика и на хайуея падаш по гърди .

- ???

Докога тоя ще се изживява като "моя кошмар" и в предната тема не се ли изясни нещо. Абсолютно никакъв диалог не желая с въпросната личност , търсих старата тема , която беше с опция да се отключи при "развитие" на нещата но след като я няма пускам тази .

Адрес на коментара

Пет пъти съм те помолил на лс да не си язвително хитър към останалите, ти продължаваш. Въпросът, който си задал сигурно едва ли щеше да е тук, ако беше разбрал какво имам предвид. За това имаш едно деление в скалата с предупреждения нагоре.

И аз не търся диалог с теб! За това слагам край и на този.

Може да е грешно, но от морална гледна точка не е редно да се дава пример и предимство на хора, които пропагандират към умишлено ощетяване на държавния бюджет. Такива, като теб...

Лека вечер ти желая.

Редактирано от RaDi_b4
Адрес на коментара

Докога тоя ще се изживява като "моя кошмар"

Двама-трима сте,които изживявате постоянно такива драми.

И на мен са ми трили коментари и не само на мен,но не ревем като вдовици за х...й.

п.с.Ама ти даже и Ауди нямаш. :rolleyes:

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...