asus_x58 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Продавам 2бр 205/55/16 Корморан Б2 с ДОТ 25 седмица на 2011 по пресни от това здраве му кажи! Закупени на 04.11.2011 ,гумите са чисто нови всичко си им седи.както от магазина!Имам и фактура с гаранция за копуването им от гуми център Дияна! гумата е мека,идеална за зимните условия и на супер цена 130лв за брой + Доставката до вашия дом лично от мен (за определените долу градове и тяхните околности) Причина за продажбата не се разбрахме с баща ми кой ще купи гуми и накрая и двамата взехме гуми и тези са ми излишни,гарантирам ,че на гума и няма нищо дори съм съглсен да идем да магазин,който продава нови гуми и да ги сравним дали имат разлика,просто гума няма и един километър,малко са мръсни защото в избата ми е хаос От Пловдив съм ,но мога да ги доставя в София лично другата седмица! Цена: 260лв за двете с безплатна доставка до София и Пловдив Контакти: Драго телефон: 0894797770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asus_x58 Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 нова цена: 220 лв двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now