Jump to content

Заводско оборудване


Piny

Recommended Posts

За тези,които искат да разберат с какво оборудване и излязъл даден автомобил от завода:

Необходима е информацията(кодовете) от стикера, който обикновено се намира в багажника под постелката или при резервната гума (за avant), както и в сервизната книжка (ако има такава).

Описание къде се намират и как да четем тези PR кодове: http://www.vaglinks.com/Docs/Misc/Audi_PR_Codes.pdf

Описание на кодовете, за който му се чете: http://www.laneholloway.com/wp-content/uploads/2009/05/PAG_PR_OptionsCodes.pdf

Рачитане на кодовете, за който не му се чете: http://igorweb.org/equidec/

Надявам се информацията не се дублира с вече публикувана и ще бъде полезна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше подобна тема преди време. От всичко най-много ме е яд, че явно някой е разлепил въпросната лепенка от колицата ми ... :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пусни си VIN-номера в този сайт: VIN-Decoder,

Номера става по следния начин:

Между другото имам такава лепенка както в багажника, така и в сервизната книжка. Само дето двете са еднакви и еднакво непълни!

Пуснах си VIN-кода в ТОЗИ САЙТ, и след около ден (щото го пуснах вечерта и го проверих пак на другия ден след работа) го проверих и изтеглих. Ми ако лепенките съдържаха примерно 50 PR-кода и ЕТКА-та се чудеше за някои неща какво да ме прави, то изтеглените кодове за моя VIN бяха сигурно 150! Сега вече ЕТКА-та хич не ми се чуди коя част за колата е точно моята...

Ползването е елементарно:

1. Отваряме този сайт,

2. Следваме стъпките по скрийншотовете по-долу.

3. В случай, че го няма и го въведем за първи път, повтаряме стъпките от начало след известно време (до около един ден).

025639595.jpg

025639598.jpg

025639596.jpg

025639597.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо се мъчите не разбирам.Отиваш при вносителя, обикновено на гишето за клиенти има мома с компютър, там задължително има ЕТКА, правиш и едни мили очи, буташ мило малък финикийски знак(ако не си чак толкоз мил) и момето разпечатва разкодирания ВИН на секундата.Тоя номер за Варна минава в Автотрейд(все още и само при едната от двете моми:hilezh:).Сега да не се юрнете, ей!

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми щото относително често ми се налага, поне за момента, да вадя такива неща, и също така понеже не ми е спешно, не мисля, че трябва да ходя до Сливен примерно (там е най-близо) и да се чудя дали тоя път ще мине номера, пък и срещу още $$$... нещо не ми е оферта. Още повече, че в случая е без пари!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 years later...

Здравейте,

Добавям този линк http://prsearch.planetvag.com/default.aspx , който е подобен на http://igorweb.org/equidec/ , но работи по-добре за някои модели.

Редактирано от hellix
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...