Jump to content

Програмиране на климатроник през VAG-COM


vip79

Recommended Posts

Някой да има идея от къде мога да увелича подсветката на климатроника освен от лостчето за часовника, защото денем почти не се виждат дисплеите. Нямам изгорели диоди, подсветката е увеличена до край. Автомобила е А4, 98г.

 

Address 08: Auto HVAC        Labels: 8L0-820-043-2D.lbl

   Part No: 8L0 820 043 D
   Component: A4 KLIMAVOLLAUTOMAT_D75  
   Coding: 04143
   Shop #: WSC 06325  
Редактирано от apekov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 years later...
  • Отговори 58
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...

Здравейте моля някой който разбира да ме спаси давам каквито пари кажете колкото кажете за колкото време е нужно моят havac модул е несъвместим с новата ми 3 в 1 навигация тъй като е по стар и когато огася колата продължава да търси някаква стойност и не заспива при което положение ми дърпа ампер и 400 ток моля някой който да разбира да ми го програмира моля ви ако някой знае да пише моляяя много си харесвам навигацията искам само да накарам модула да заспи имам и оригинала ако може някак да се разтвори и да се вземе което му казва да спира и да се запой там и да се напише някакъв код нещо което да махне тая функция или нещо което да каже на този модул да спре да дърпа ток и да заспи ако трябва и с чука само да мога да си ползвам колата една по руда си е и съм вложил много старание и труд в подобренията и моля който може или знае към кой да ме опъти да пише ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Успях да намеря решение на проблема съвсем случайно но има едно НО, колата ми е пасат Б5 а не ауди. При двете коли управленията за климатроника на външен вид са различни но да ви кажа при мен какво стана та може и при вас да е подобен случая. Значи колата е 2000 година но явно вече е с по-новия помпа-дюза двигател слагат и някой неща от фейслифта (Б5.5), управлението на климатроника явно е едно от тях. От известно време два от бутоните ми започнаха да се натискат по трудно и ония ден вчера единия направо задържа в натиснато положение. Имах под ръка управление за климатроник и си викам ще го сменя. Свалям управлението на климатроника от колата и виждам, че е доста тънко в сравнение със старото управление на климатроника което имам под ръка и в този момент разбрах, че и в тези устройства има разлика пред и след фейса. Та слагам аз това старото управление и всичко е ок. Вечерта излизам да покарам колата и гледам, че свети една по-бледа светлина и не се връзва на интериора. Познат има пасат Б5 97г. и при него си е така но при мен това по-тънкото управление което свалих от колата си свети с доста по-приятна светлина. Освен това тази сутрин се качвам в колата паля и гледам климатроника тръгва на 22 градуса на студено и в авто режим а вечерта го бях спрял и го бях оставил на 26 градуса на топло. Със това управление от колата (тънкото) никога не ми се е случвало такова нещо и това ме издразни. Та днес си разглобих моето си управление и накиснах пластмасата с бутоните в топла вода с веро за да отмие налепите и след 2 минути всичко си беше наред бутоните си се движеха нормално. Оставих бутоните да изсъхнат сглобих управлението на климатроника и го сложих в колата. Вече при мен всичко ми е пак наред но общо взето управлението от преди фейслифта така си се включва.

За А4-ките не знам от B6 управлението ще стане ли на Б5 но ви давам идея някой ако има вариант да пробва. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...