Jump to content

теч на вода в купето


swonsun

Recommended Posts

здр,те колеги на един приятел а 4та тече вода в краката на шофьора,горе см намазали всичко с силикон от където мислихме че тече и след това намазахме няколко пъти с боди,ефекта след това е нулев,цялата кутия сваляхме с кабелите която е там намазана отвсякъде,никъде не се вижда дупка,някой ако се е сблъсквал с такъв проблем нека драсне от къде имат слабости на теч че сега като вали сиг.се е наляла с вода,и не може да я измие.

колата е а4 97 1,9 тди комби

Редактирано от swonsun
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другия вариянт е нещо с предното стъкло...Уплътнение..или гумите ако са много напечени от слънцето понякога пропускат..за друго не се сещам...Успех :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А проверихте ли дупчиците под акумулатора и сервото дали не са запушени? Най-честия проблем с вода в купето е от тях! Пълни се отсека и прелива в купето през въздуховодите. Има доста теми по въпроса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега с предишната ми А4 имах този проблем,но се пълнеше само зат водача на автомобила.Толкова вода се събираше,че по 1 кофа с вода съм пълнил,когато вали обилно.1 седмица си играх и накрая махнах мокета и един от вън сипва вода. :steinigung: Ужас... Махнах отпред компютъра,,абе всичко и се оказа,от жилото на газта има едно оплатнение,точно където влиза в купето,ще го видиш изглеждаше здраво,но не беше така.Надявам се да съм ти помогнал. :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз имах този проблем с моята а4-ка проблема беше същия който е гореспоменат от един колега : дупчиците под акомулатора и сервото от листа са се запушили и прелиат и не мне ми течеше само на педалите и то при мн силен валж или когато я мия :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...