Bobu Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 120 лв е стъклото с подгрев, асферично за б6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Явно няма да е оригинално , ще взема афтермаркет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Или секънд ръка, какво ти трябва, ляво или дясно? Аз имам цяло дясно огледало, със стъкло...Да мислим нещо, ако ти върши работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Трябва ми шофьорското стъкло, но да е с нагревател. Мога да ти дам това, което е без нагревател за да не си разваляш комплекта и да доплатя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVO Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 http://www.ebay.de/itm/170967477382?ssPageName=STRK:MEBOFFX:IT&_trksid=p3984.m1427.l2648 тва ако си го поръчам, знае ли някой кво друго ще ми трябва за да го подкарам? :rolleyes:/> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) 2-дин рамкапреходници от цд-към навиантенанервиклиматроник за 2 динпепелник за 2 динстига толковаили...Трудностите са около 1000-1200 лв, ако говорим за навигация, която да ти върши работа. Ако говорим за цветно радио - по-евтино е.http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=83159http://www.mdracing.co.uk/downloads/Audi-B5-RS4-Guide-RNSE-Retrofit.pdfнужно ти е :-RNS-E - 750-800 - 2ра употреба-Антена за ГПС - 100 - нова-Преходници/букси - 80 - нови-Рамка - double din - 50лв 2ра употреба-Да се свали надолу климатроника-Да се поизреже тук там-Диск за навигация, вкл. България - 50лв-МонтажАко търсиш RNS-D-RNS-E - 300-400 - 2ра употреба-Антена за ГПС - 100 - нова (по-скоро ненужна с оглед на старите карти, няма карта за България)-Преходници/букси - 60 - нови-Рамка - double din - 50лв 2ра употреба-Да се свали надолу климатроника-Да се поизреже тук там-Диск за навигация - няма за България, общо взето този тип Нави се използва за цветно радио-МонтажРазликата, между двете: Edited February 24, 2013 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVO Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) Баси кви ауди фенове сте, отказвате хората от идеите им още в зародиш. :hilezh:/> Накрая Ше си зема един фокус ST и Ше се приключи. :lol:/> Edited February 24, 2013 by VBI Цитиране на предходен пост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) хе такъвсложи си черен таван, какво се тормозиш =) Edited February 23, 2013 by Bobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVO Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) Баце неам време. А и не ми се занимава с бояджии. А ако треа да дам 1500лв при положение че тавана /самият той/ е 300лв. Тва обезмисля операцията. Edited February 24, 2013 by VBI Цитиране на предходен пост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yavor20v Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 чеки ве,ти не искаше ли черен от вътре? там кви бояджии ше наемаш,да ти рисуват звездички и луна ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVO Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) Има бели елементи ве... доста. Ти започна като Шпекса да трупаш спам-постове. Edited February 24, 2013 by VBI Цитиране на предходен пост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 бате, ако ти дам ени черни плафони ще скочиш ли в играта с тавана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVO Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 бате, ако ти дам ени черни плафони ще скочиш ли в играта с тавана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 помисли си ще говорим пак, че през телефона се пише супер гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
yavor20v Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) Има бели елементи ве... доста. Ти започна като Шпекса да трупаш спам-постове. :hilezh:/>/> <_</> aхаааа....аз бех се засилИл на Е92ката да правя черна алкантара и вече си я представях,като ми мина таа мисъл през главата ,щото и мойте са бели(светли некви,деа знам) и се отказах на момента,щот ммного ве!покрай шибедаха,дръжки,кора на централния стоп,плафон,сенници :steinigung:/> мани ,не си е работа така!п.п. на Аудито го правИх ,ама си купих дръжки и плафон в тъмно сив цвЕт ,от тоталката на един съфорумен спамер и стана :hilezh:/> :rolleyes:/>п.п. твоЙте постове понеже винаги са само и стриктно по темата ми праиш таа забележка ,нали? п.п.2 много отдавна не съм чел ония весел спам,в който в едно мнение са нахранени максимален брой потребители ,барабар с неколко мембъра ! Edited February 23, 2013 by yavor20v Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVO Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 2-дин рамкапреходници от цд-към навиантенанервиклиматроник за 2 динпепелник за 2 динстига толковаПри мен май се оказва че климатроника е този който трябва. Пепелника също. Аз съм с големия концерт. Антена има, върви с нави-то. Така е описано. Мисля че и рамката е тази. Така поне ме уверяват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Твоята кола е с дабъл дин и единственото, което трябва освен навигацията са преходници и антена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVO Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 (edited) :zustimm:/> и на мен така ми казаха днес. Това нави, на което постнах линк пише че е с GPS антена. Нали не бъркам? Edited February 24, 2013 by VBI Цитиране на предходен пост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Поне така пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogotzanovsf Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 (edited) Такова нави продава един колега от форума ,порови се в продава авточасти .Отделно ти трябват преходници ,а със тях ще ти дойде и gps антена .Най -важното при покупката на RNS-E е да е читава и да чете добре дисковете.На доста бройки вече им позаминава оптиката ,а тя е скъпа доста.Ето и линк към на колегата темата за продажбатаhttp://audibg.com/forum/index.php?showtopic=138334 Edited February 24, 2013 by gogotzanovsf Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 Колеги, какво ви е мнението за Тази оферта?Как ви се струва състоянието им, ако въобще може да се разбере по тези снимки?Някой може ли да каже дали е с-лайн окачването и с колко сваля (30мм или 20мм) просвета и мога ли да съм сигурен, че е за предно?Нещо друго сменя ли се при преминаване от обикновено към спортно окачване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Боби, я дай номерата на амотата и пружините, да не се наиграеш накрая с 500лв.Нещо друго сменя ли се при преминаване от обикновено към спортно окачване?Не, но е добър момент, ако са ти скъсани прахоуловителите, да ги смениш Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 1, 2013 Author Report Share Posted March 1, 2013 Ще му пиша и дано ги даде.А скъсани прахоуловители имам поне два. Някакви цени за тях знаят ли се?ПП Честита баба Марта на всички, живи и здрави да сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Жоро беше купувал...питай го него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogotzanovsf Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Ще му пиша и дано ги даде.А скъсани прахоуловители имам поне два. Някакви цени за тях знаят ли се?Прахоуловителите бяха евтини ,по 10,20 лева за брой може би ПП Честита баба Марта на всички, живи и здрави да сте :)/>Прахоуловителите бяха евтини ,по 10,20 лева за брой може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Утре ще кача една таблица с всичките цветови маркировки на пружини и товарителните им индекси, както и номерата на амортисьорите и техните индекси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 67821 b4e038e0 413 031 ckmade in belgiumdonot heat or openmonroe mn2 vb659 предни армотисыориB4Bo38Eo 513 0330G67174made in belgiumdo not heat or openmonroe MN2 HB 663 задни армотисыори двете пружините са 3 зелени ленти и 1 синя другите две 2 розови ленти и една синя Това ми изпрати продавача.Някой може ли да прочете кодовете и да каже стават ли за Авант на предно и с колко свалят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 (edited) Предните пружини са с индекс 7, амортисьорите също, отзад е 9 .Окачването е тип 1BE, което е спорт пакет, 1BV е S line.Имам известно съмнение, че това окачване е от 1.9 ТДИ защото отпред 1.9 ката е поне товарителен 8. На мен дизеловата ми Бца беше 9, а Б7цата ми е 7, но е бензинова.Амортисьорите завършващи на CK И DF ги слагат на 1.8Т и 2.0Т.Комплекта е от Б6, номера CK го няма на B7.Обади се в Порше, дай им рамата ти и ги питай какви са цветовите маркировки на твоята кола и ще ги сравним. Edited March 2, 2013 by Raino Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 аз си търся за 1,9 авант на предно с лайн окачване. ако си сигурен, че това е от спорт пакет, няма смисъл да го проверявам.а всъщност разликата между двете само в 10мм ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 (edited) Няма да хванеш разликата, а и ако сложиш един индекс по меко окачване ще падне повече.Провери индексите на твоята кола. Edited March 2, 2013 by Raino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 http://www.a4-freunde.com/archive/index.php/t-55120.htmlhttp://www.audi-forum.ru/forum/topic/66145-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%8E-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-pr-1be-%D0%BD%D0%B0-a4-8e-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 Провери индексите на твоята кола.Кои индекси имаш в предвид?Да питам за цветните ивици на пружините ли какви са ми по ВИН номера за моят автомобил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Всичко зависи от товарителните индекси, цветните маркировки показват въпросните индекси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 Ясно, благодаря ти, а аз е звънна да ги разбера тези цветни маркировки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 Да ви се похваля, след темпомата бе време и за мулти-волан, благодарение на gogotzanovsf (частите), Bobu (насоките и съветите) и сръчните и бързи ръце на Юли (тапицера) остава само да ми пръснат еърбега и да го монтирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Много е готин, честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogotzanovsf Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Честито и от мен,не мога да го позная направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 Благодаря ви.Бобо, че не можах да разбера нещо, ще кажеш ли какъв е извода от двата линка, които даде по-горе за окачването?И една питанка за подгрева на седалките, дали са на отделни бушони, понеже снощи установих, че шофьорската не загрява, а другата си е ок? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogotzanovsf Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Бушона е един 30 ампера и за двете ,погледни буксата под седалката или самия нагревател да се е предал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 ... какъв е извода.....Да не скачаш на старо окачване, което не се знае, как ще седи на колата ти...и колко ще тропа =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi_robi Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Здравейте колеги,искам да попитам дали некой е запознат, дали може да се сложи бутон за отваряне на багажника на Б6-та на вратата /отстрани където са бутоните за алармата/ .Виждал съм коли които под тези бутони, имат бутон за багажника. В Ибей се продават тези бутони, но далои самата кола има инсталация за него?С две думи има ли букса за тоя бутон във вратата да се сложи и да тръгне да отваря веднага или си треба майсторлък за това Само да вметна че багажника се отваря през бутона на ключа със задържане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pav3l Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Аз лично не съм виждал В6 или В7, което да има бутон за отваряне на багажника където и да било освен на ключа или на самия багажник. Дори и да има - аз не съм срещал!Колегите все пак да споделят дали някой не е срещал такова животно.Между другото за какво ти е такъв бутон? Нали си имаш бутонче отзад? Също и на ключа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 (edited) Има такава екстраИнсталация няма - всички кабели си теглиш сам Edited March 3, 2013 by Bobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi_robi Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Просто се чудех, ако си има дръпнато кабели до багажника да сложа едно бутонче ама уви, адаша ми разби мечтата )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милчев Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Едно питане за сваляне на кората под волана .Намерих 3 болчета ( горе в ляво до бушоните и двете долу но има и нещо горе в дясно какво и как се стига до него ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Васил Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Аз честно казано не виждам смисъл в това,освен ако не се отваря автоматично багажника!Като натиснеш бутона от купето,5-тата врата няма да се отвори а само ще се отключи.Като няма кой да я вдигне пак ще си остане затворена на първия зъб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogotzanovsf Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Има го като екстра ,дори сега се сещам че като смених салона с Eсков на новите кори си имам копче за отваряне на багажника което си функционира.Като го натиснеш отваря багажника все едно си го отворил с копчето на дистанционното.Не съм му правил допълнителна инсталация ,просто си тръгна като метнах новите кори.Аз лично не виждам никакъв смисъл в това копче,така или иначе трябва да идеш до багажника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 (edited) При теб е различнона обикновена кора, без конкретно окабеляване как ще стане... Едно питане за сваляне на кората под волана .Намерих 3 болчета ( горе в ляво до бушоните и двете долу но има и нещо горе в дясно какво и как се стига до него ?)щипка - дърпа се ето да гледкашhttp://www.audizine.com/forum/showthread.php/331013-DIY-B6-B7-A4-S4-Sticky-Brake-Light-Switch Edited March 3, 2013 by Bobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogotzanovsf Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 (edited) Бате тва копче е за по лесно качване на чадъри и шатри в комбито :hilezh:/> ,може да ти услужа с тая екстра около 15 ти Мойта кора и тя си е обикновенна ,просто взех салона с тях.Имам предвид че не се прави допълнително окабеляване назад към багажника .Сега се сещам че имам и 2 копчета за аларма на кората ,как мога да я подкарам ,ще трябва нов комфорт модул и друго какво ли? Edited March 3, 2013 by gogotzanovsf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 При б6 има ли селектив доор локТоест, при натискане един път да се отваря само шоф. врата, при натискане втори път да се отвори цялата кола ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digunan Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 @Bobu - има го, да. С ваг -ком си го правиш. Лично съм го пускал на моята. Въпреки това в последствие си го върнах отново да се отварят всички едновременно - някак си поне за мен е по удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 (edited) Благодаря =)@digunanА как се отключва цялата кола, с второ натискане на копчето ли ? Edited March 4, 2013 by Bobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
digunan Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 (edited) Точно така. Първото натискане на копчето за откл. - отваря шофьорската, второ натискане на същото копче - цялата кола. Edited March 4, 2013 by digunan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 @digunanА това, чрез активиране на опция Selective Door Lock или Selective Door UnLock, какво е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pav3l Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 "+00004 = Selective Central Locking (SCL)"Само това пише, няма Locking или UnLocking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Ето, ако някой го интересува - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=u1354169876849508&f1=details&slink=2ad0bu Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Да, но са само пружини, не е пълен комплекта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Нови амо-та колко е? - За предни говоря?Защото, аморт. втора ръка... ако тропат, какво правим ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Аз сега като слагах спортното попаднах за пръв път на тропащ аморисьори., преден. В крайна сметка купих нови оригинални и това е. Тези, червените, които се водят спортни са между 295лв и 310лв. за бройка без отстъпките, на мен ми дойдоха на 200лв. Беше ми интересно какво алтернативно се предлага, звънях и на Ицо (М) да даде мнение и се оказа, че нито един производител няма продукт, който да отговаря като твърдост и начин на работа на фабричните спортни амортисьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 я да видим как седи с новото окачване Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 А на първо време, ако се сменят само пружините какъв ще е ефекта окачване със спортни пружини и обикновени амортисьори?Ето, ако някой го интересува - http://nfs.mobile.bg...ls&slink=2ad0buЗвъннах на човека, пружините са от Авант на предно 2,5.Окачването на 2,5 различно ли е от това на 1,9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Много по-тежък е 2.5 ТДИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) Товарителния индекс на предните е друг. Двигателя на 2.5 е по-тежъкhttp://audibg.com/forum/index.php?showtopic=139528&st=0&p=2009024&fromsearch=1entry2009024това, ако го спазариш на сравнително по-малко пари и ако се окаже от твоята кола наистина - може да помислиш.Бъди подготвен и за някой нов аморт, евентуално...Това е най-лошия сценарий.Може и да е перфектно и само да си лаламе глупости =) Edited March 5, 2013 by Bobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Асенов кажи индексите на твоята кола и ако съвпадат направо го отнасяй това от линка по-горе.Ако вземеш окачването имай предвид 120-180лв. за труд и 30-50лв. за реглаж.Сменя се дългия болт на носачите защото му се замазва резбата, двата са 10тина лв.Бобу, някой нов амортисьор не върши работа, трябват си два Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 A последно - играта с наклона на носачите, каква беше ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 След 15 мин. ще ми кажат индексите за мен, трябва да прочетат повече, че по ВИН им излиза само обикновеното окачване за мен с индекси син-оранжав-розов.Райно, това за болта е нещо ново, което научавам предполагам го има навсякъде или само в официалните представителства, ще го предвидя и него заедно с прахоулоеителите. Сумите за смяната и реглажа са ясни, че няма как да се мине без тях. Съвпадат ли индексите, му звъня да го праща, пък каквото излезе, от доста време търся, не знам кога ще излезе друго, а и вече си дойде сезона.Благодаря ви за сегаЩе пиша как са се развили нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 A последно - играта с наклона на носачите, каква беше ?Най точно стават нещата като се сложи всичко се оставят хлабави болтовете на горните носачи, втулката долу където влиза аморт. и долния носач. Не слагаш гумата, подпираш под спирачния диск нещо и пускаш колата за да се симулира стъпване на земята. Затягаш всичко, вдигаш, слагаш гумата и си готов.Имайте предвид, че като сложите окачването никога няма да застане колата както ви харесва още в началото. В рамките на 20-30 дена всичко сляга и си идва на мястото.Асенов, ако имаш нужда имам останали 2 спортни от 1.9 ката, предни. Ако ти трябвате ти ги дам, тествай, карай, ако всичко е ОК ще се разбереме за някаква полу подаръчна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkolev Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Аз съм за смяна на предни амортисьори. Поне преди година така ми казаха в Порше. Райно дай някакви ориентировачни цени, за да планирам смяната на какви парички ще излезе. Аз трябва да ти пратя и един списък с няколко неща, които ми казаха, че трябва да сменям. Дано днес като се прибера да се сетя и ще ти пиша ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 (edited) От Юнитрейд ми казаха, че има много варианти и всичките са за 4 и 5 цилиндрови мотори.Няма точно обозначено дали за за Авант или Седан.Дадох индексите и номерата на окачването от линка и за пружините ми казаха в диапазона 2-12 за натовареност предните са 7, а задните 9.Пак не мога да съм сигурен дали ще станат или ще се наиграя. Edited March 5, 2013 by asenovb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Боби, Наско, продаде ли окачването или там не беше слайн? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Асенов, ако имаш нужда имам останали 2 спортни от 1.9 ката, предни. Ако ти трябвате ти ги дам, тествай, карай, ако всичко е ОК ще се разбереме за някаква полу подаръчна цена. :)style="font-size: 9pt;">Съгласен. Обаждах се и на Наско, има само пружини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Разбрахме се с човека ще ми ги изпраща утре, дано да съм случил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Кое ще пращаАморт?Или само пружините, коя от двете оферти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Комплекта от Хасково. Link to comment Share on other sites More sharing options...
owwyxw Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Бобе , Жорката каза че ти е подготвил някакви подсилени пружини , относно онова събитие за което ти говореше.За някакви чадъри и шатри май Link to comment Share on other sites More sharing options...
berbatov Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Колеги здр, пръскалките ми за чистачките са прецакани пръскат много над стъклото и се чудя лесно ли се сменят примерно с такива от пасат примерно които разпръскват течността като мъгла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Щом няма проблем с пръскането, не е необходима подмяна.Пробвай с регулиране на посоката на пръскане на дюзите Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximoff Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Боби, Наско, продаде ли окачването или там не беше слайн?Ако говориш за Наско от Пловдив/асеновградско шосе, там имаше едни с-лайн от Б7. Звъннете му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 знам, аз бях при тая кола =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Комплекта спортно окачване вече е при мен Препоръчайте къде да го сменя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Васил Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 (edited) Най точно стават нещата като се сложи всичко се оставят хлабави болтовете на горните носачи, втулката долу където влиза аморт. и долния носач. Не слагаш гумата, подпираш под спирачния диск нещо и пускаш колата за да се симулира стъпване на земята. Затягаш всичко, вдигаш, слагаш гумата и си готов.Имайте предвид, че като сложите окачването никога няма да застане колата както ви харесва още в началото. В рамките на 20-30 дена всичко сляга и си идва на мястото.Асенов, ако имаш нужда имам останали 2 спортни от 1.9 ката, предни. Ако ти трябвате ти ги дам, тествай, карай, ако всичко е ОК ще се разбереме за някаква полу подаръчна цена. :)/>/>/>Райно,колко им търсиш на предните амортисьори?И мойте са за смяна.Нали смених есента само пружините,сложих спортни и амортисьорите се предадоха и сега подскача.Може да ми пишеш и на лични,ако ги продаваш. Edited March 6, 2013 by Васил Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx3m Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Здравейте колеги, скоро съм решил да сваля акумулатора за зареждане, понеже колата се кара все на кратки разстояния (5-6км градско) и сега почти мина зимата и взе да отслабва. Акумулатора е Bosch silver 7CN 74Аh който се води необслужваем, но не знам дали има някаква разлика при зареждането от другите "обслужваеми"? Също така се чудя дали при свалянето на акумулатора при следния ред - първо минус после плюс и после при връщане плюс после минус, дали има някакъв ред за обучаване на разни ел. стъкла, рейки (това за рейката го прочетох за друга марка автомобил, но не знам дали и тук има такова нещо?) дистанционно и други работи? И по какъв ред да стане всичко, за да бъде колата заключена по време на зареждането което ще е поне 10-12 часа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Как се вади третият стоп на audi a4 avanthttp://www.audizine.com/forum/showthread.php/351314-DIY-Avant-3rd-brake-light-%28high-mount-light%29-removalи още по-ясноhttp://www.audizine.com/forum/showthread.php/302302-avant-guys-little-help Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgerashki Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 ...Пробвай с регулиране на посоката на пръскане на дюзитеТова как го правите? Задължителено ли е заводското инструментче или може и някакъв вид игла?Проблема е че са много навряни и ми се вижда, че ще е зор с игла.Най-после реших да си оправя стъклопочистването след като пристигнаха тези и явно ще има трошене на нерви с тази настройка :)/> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 с игла брат =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Да и аз с игла си ги регулирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 А аз с карфица от меките, които могат да се огъват. Защото твърдите игли/карфици са много закалени и може да се отчупят по време на реглажа и парчето да остане вътре в дюзата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheFolino Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 имам въпрос по повод дюзите за пръскане на течност за чистачките на пердното стъкло , могат ли да се сменят ида се монтират такива от сеат ибиза модел от 2008-ма . карах едно такова служебно доскоро и много ми беше кеф как пръска като полумесец върху стъклото , а не като оригиналните на аудито само със струя Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiAudi100C4 Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Пичове моля кажете как се свалят задните седалки на Ауди А4 Б6 модел както и облегалките понеже искам да ги испера, но се мъча вече 3 яаса и нищо, някои ако знае да пише! Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
дани---д Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 При какъв пакет оборудване се монтират фарове с бели мигачи на Б7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts