Jump to content

АЛТЕРНАТИВЕН ФОРУМ


SLAF

Recommended Posts

та повечето знаете за какво говоря,

как според вас ще протече живота на новия форум.

не заяждам никой, само ме е яд че те не го обявиха тук а на лични.

мене ми е се таа байчета, аз съм тук от 3 години, бях и в дир-а.

просто размисил чакам от всинца ВИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 189
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Малко странно беше това уведомяване на лични съобщения наистина. Не знам каква е причината да се направи алтернативен форум, но по лични наблюдения винаги има някакви центробежни процеси - пример в Опел и VW клуба. Даже при опелите имаше идея да се разделят юзърите на членове-платили членски внос, и такива, които не са платили, като да имат различно оцветени никове във форума, разни привилегии за платилите и т.н. Естествено имаше и доста хора против такова развитие на нещата.

Колкото до този форум, предполагам, че е имало някакви търкания и недоволства, пък и ние българите до скоро два синода си имахме, та два Ауди форума ли няма да имаме. :blink::stupid::blink:

Аз не съм кой знае колко активен юзър и член на клуба, едно време бях по- активен при опелите, но се поразочаровах и сега само чета и понякога пиша, когато и аз съм се сблъскавал с определен проблем. Клубните мероприятия не ме влекат.

От тази гледна точка, засега не виждам причина да посещавам твърде често алтернативата, тъй като е все още доста постна.

Иначе сме свободна страна, всеки да прави каквото си иска и да се бори за каквото прецени, стига да не пречи прекалено много да другите! :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля, че изобщо трябва да коментираме 2-3-ма отцепници, които се опитват да унищожат малкото ни, но сравнително сплотено общество. Форум, който от първия ден има повече модератори отколкото потребители... :stupid: Хм... Явно няма как да привлекат маса, освен да им предоставят толкова жадуваната от някои власт (върху какво, не става ясно).

Подготовката на новия форум ни е известна от известно време. При нас нищо няма да се промени. Просто някои хора се дискредитираха окончателно и съответно ще бъдат лишени от всякакви бъдещи права, които биха получили като членове на Ауди Клуб България.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей чак пък толкова, отцепници, предатели и т.н.........Какво толкова - има два форума - ами ОК.Това че съм се регистрирали в двата значи ли, че не мога да пиша в някой от тях?Или че не мога да поискам и дам съвет/стига да мога/?Васко каква е тая фобия бе пич, какво унищожение, какви глупости :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако те попитам защо е нужен втори форум и какво му е на този тук, няма да можеш да ми отговориш.... :blink:

Satriani: Разделението на НИЕ и ВИЕ не аз го правя, както стана очевидно :blink:

Бате Весо: Точно това исках да кажа в първия пост - АПОКАЛИПСИС НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА :stupid: Искрено се надявам, че просто форумът на АКБ ще стане още по-приятно и спокойно място, където феновете на Ауди да си общуват :stupid:

Редактирано от tsvet40
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя филм вече сме го гледали: народа се разделя на два лагера, които взаимно се ядат, някои обаче остават по средата и се опитват да постигнат примирие като парламентьори, накрая нищо не се получава, но животът продължава да си тече постарому, въпреки предвиждания апокалипсис. :blink::stupid:

Редактирано от Бате Весо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нас... Вас... Пак се почна...

Ами при положение, че има 2 форума, как да няма нас и вас? Да не искаш да ни убедиш, че всички сме едно, пък единия форум ни е тесен?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братчетата ми, (и сестричетата ми, в тази връзка),

Нека всеки да прави каквото знае. Аз се опитах заедно с още двама-трима по-улегнали хора да направим така, че да няма разцепление. Е, не става! Очевидно има хора, които просто умират да бъдат лидери, ама нямат войска, та трябва да я вземат отнякъде.

Истина е, също така, че точно заради тези определени "лидери", които са на всяка манджа мерудия и на всяко гърне похлупак, спрях да влизам в този форум - антипатични са ми, а видях, че се плодят и се множат и мнение не оставаше неоспамено от тях. Виждам сега, когато влизам за пръв път след толкова време, че нещата не само не са се променили накъм добро, ами и са се влошили даже.

Аз обаче знам, че тук повечето хора са читави и си ги обичам. А и Аудито няма кой да ми го вземе. Тъй че, аз съм оптимист. Желая успех на "нововремците" и на техните съпортъри. Аз знам, че не трябва да сме два отбора, а един, но знам още и че явно не е възможно.

Дошло е време разделно и всеки трябва да си заяви ценностите, така мисля аз! Ето и моите: свобода без слободия, работа за клуба, работа за марката, подчинение на собствените усилия за каузата на клуба и на марката. Само че сега вече ще влизам всеки ден, за да ги заявявам и да ги доказвам, вместо да се крия огорчен. Явно с обръщане на гръб проблемите няма да отминат.

Ще се видим на 18-и. Там ще бъда. И ще се радвам да се видим. С всички вас - бели, черни, надувки и скромни хора, работяги и мързели, приятели и лицемери. Помнете - Ауди е една марка за всички ни! :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да мога прав си, този си е много добре даже супер за мен.Но просто след като имаше някои идеи за подреба на форума подкрепени от повече потребители, а въпреки тях нищо не се промени, може би това е довело до създаването на новия форум.Това са си лични мои разсъждения.Също така ми се струва, че наличието на два форума може да популяризира още повече марката и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не ме интересува в кой форум съм или каква членска карта нося..............важни са хората като такива и желанието за взаимопомощ обединени от една идея - АУДИ!!!

имаме достатъчно политици, прокурори, полицаи и какви ли оше не продажници и отцепници за да се караме и тук

Мир бе хора!!!! :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами при положение, че има 2 форума, как да няма нас и вас? Да не искаш да ни убедиш, че всички сме едно, пък единия форум ни е тесен?

Нищо не искам да убеждавам никой в нищо... Просто констатирам поредния такъв момент. Както Magnus ( Добре дошъл отново ) писа - на мен няма кой да ми вземе Аудито или да ми накриви **** .

В момента наистина не ми е до това. Успех в споровете.

Редактирано от Satriani
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...нещата не само не са се променили накъм добро, ами и са се влошили даже...

Аз пък точно щях да пускам тема тия дни какво невероятно ценно нещо е Ауди форумът! Пишеш, питаш, четеш, отговарят ти, за една седмица благодарение на форума извърших ремонти и неща по колата, които иначе щеше да ми трябва месец и не се знае на кого щях да попадна. Намерих Лампалд, направи ми колата нова, отидох право в правилната фирма за обслужване на климатик, потрябваха ми резервни части-веднага Агент Смит и Фосил ми се притекоха на помощ, искам тапицер - намирам си отличен веднага, сега се готвя за ходовата част пак при проверени и препоръчани хора, абе, съкровище!

Че има такива, дето им е гот да дразнят, и такива, които им се дразнят, е нормално, форум е все пак и с истински хора! Аз вече съм бил в толкова форуми, че имам имунитет :blink: А за тоя конкретен мога да кажа само най-доброто! Има много запознати хора и всичко се получава :blink:

Много исках да дойда на първата възможна среща, на 18-ти обаче гаджето има РД и ще се правят едни извънградски събития и сигурно няма да успея :stupid: На следващата обаче вече ще дойда да се запозная с всички готини хора :bia: Според мен единственото, което не е наред на АКБ е, че някои хора мислят, че нещо не е наред :stupid: А това всъщност не е проблем :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също се регистрирах в новия форум, но не толкова с идеята за отцепничество, колкото от любопитство. В АКБ срещнах доста хора, които заслужават уважението ми, двама от много добрите ми приятели също са членове на клуба, получих няколко пъти помощ в кофти стечение на обстоятелствата от "форума". Затова и съм против всякакви разделения, това противоречи на основната идея на форума като такъв- да се споделя информация, да бъдем полезни един на друг, да се похвалим, да получим съвет, отзиви, идеи.

Личното ми становище е, че за мен си остава АКБ форума, а в другия ще чета и ако мога да съм полезен с нещо на някой, ще помогна с инфо/съдействие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нищо лошо да има алтернативен форум, всеки има право да пише където поиска, който иска тук, който иска там, може и тук и там :stupid:

недейте да се настройвате един срещу друг, заради това или онова :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

найли го занете тоя- питат един англичанин- ако ся стане корабокрушение и сте изолиран за 3 години на самотен остров кво ще правите- той вика- ми ще си напарвя два клуба! те- що два бе, ти нали си сам? англичанина- ми в единия ще пия всяка вечер, а в другия кракът ми никога няма да стъпи!

та така и с новия форум.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Аз нямам намерение и желание да споря с никой, нито ми пречи новия форум, нито ще кажа нещо против него някога. Просто според мен не беше това начина - тайна подготовка и после скришом се раздават ЛС-та на някой хора. Постъпката не ми изглежда мъжка. Иначе форума си е ОК, има вид, раздели - бол. Част от хората ги познавам лично и ги уважавам, но една тема от сорта на "Ей, пичове, не ни кефи тука. От утре се цепим, който иска - айде с нас." щеше да е 100 пъти по-смислена, отколкото тази тук, в която се дърпаме при свършен факт. Както и да е, желая успех на форума Ви, а на Вас успех в живота. И само не обвинявайте Нас, че насаждаме разцепление, моля ви.

И последно - имам два въпроса към моторите на Алтернативата:

1. Как избирахте хората, на които да пращате лични "покани"?

2. Как си помислихте изобщо, че нещо такова може да остане скрито, та не го обявихте публично?

Много ще се радвам ако някой ми даде някакви отговори на въпросите.

P.S.: Satriani този пост, не е насочен лично към теб, въпреки, че те цитирам в началото. Теб също те уважавам, защото си ми предлагал помощта си.

Peace!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МОМЧЕТА НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ КАКТО ИМА ЕДНА МАРКА АУДИ ТАКА ИМА ЕДИН ФОРУМ АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ

ВИНАГИ СЪМ СЕ РАДВАЛ БЕЗКРАЙНО НА ТОВА ЧЕ ТУК СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ И ВЕСЕЛИМ...

И ИМАМ ЕДНА МОЛБА КЪМ ВАС АКО МОГА ДА ИМАМ ТАКАВА----НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ :stupid::blink::stupid:

ЗА МЕН ТОВА Е ФОРУМА ЗАЩОТО ТУК СТЕ ВИЕ

HITMAN WIZI TSVET40 И ТАКА ДО ПОСЛЕДНИЯ ЮЗЪР .АЗ. НЕ ИЗБРОЯВАМ ВСИЧКИ ЗАЩОТО НЕ БИ МИ СТИГНАЛ ЦЯЛ ДЕН

PS Писането с главни букви е умишлено за да не правим глупави неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво!

Сега ще трябват още два форума за да спазим идеята на ЧЕТИРИТЕ КРЪГА.

Предлагам и имена:

АУДИ - Лайфстайл.

Място за удоволствия извън колата. (Облекло, оръжия, напитки, хоби, техника)

АУДИ - Лейдис.

Място за нашите дами. (Бебета, памперси, дрехи, фитнес и др.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:stupid::blink::blink::) Аз явно съм от неблагонадеждните, оти си немам ЛС - нема ли некой да тури един линк да го видим що за дзвер е туй "форум №2".....

А за да е всичко честно и справедливо, мой си разделим и кръгчетата - две (ама първите две :bia: ) за форум №1 и две (ама вторите две :stupid::blink: ) за форум №2....

П.П. Пардон - току що имам ЛС - И язи съм чиляк значи ..... ;);)

Редактирано от Lord of the Rings
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

опаааа,какво стана?

Против съм за разделение - за какво?(лично аз не виждам смисъл)

Все пак сме се събрали около любимата марка-а по тази тема(Audi) мисля ,че всички (или почти) сме на едно мнение по повечето въпроси де.Нормално е да има и различни мнения-все пак всеки от нас е отделна личност със свои виждания и разбирания.

"Давайте живьом дружна" както казваше един анимац. греой

А м-у другото къде е този "алтернативен" форум?Любопитно ми е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нема ли некой да тури един линк да го видим що за дзвер е туй "форум №2".....

Рекламирането на други форуми тук няма да бъде толерирано!!!

Молим всички да се въздържат от подобни действия!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...