Jump to content

Audi Allroad въпроси

AALEXANDROV

Recommended Posts

И това показва ли на кой пин на модула, какъв цвят кабел е и за какво отговаря? 

Elsa не мога да си инсталирам на компютъра. 

• 4 years later...

Здравейте на всички, които отварят тази тема. Аз продължавам да съм собственик на Ауди Allroad! :), по някаква странна причина сърце не ми дава да се разделим. От глупост си наводних дясната част на  купето и безвъзвратно убих компютъра на скоростната кутия. Намерих друг, но не със същите номера и колата постоянно дава грешки. Възможно ли е чрез ремап или там както се казва да се синхронизира това. Питам тук и търся патил :), със сервизите са ми ясни нещата…над 20 години съм собственик на 2.5 TDI. Поздрави на всички приятели, които имам от този форум!

Преди 8 часа, svetto написа:

Здравейте на всички, които отварят тази тема. Аз продължавам да съм собственик на Ауди Allroad! :), по някаква странна причина сърце не ми дава да се разделим...

Ехе, Светльо, браво. 🙂 с моя се разделих преди 3 години (за 2000км на година, просто се чупеше от стоене)... може да го видите в София със шуменската регистрация все още... Н9298ВА. 

както и да е, на въпроса. На Allroad-а не съм сменял компа, но на жена ми на А3ката. изключително трудно намерих точно с тези цифри и букви, които трябва да са, защото различен, просто няма да стане. Това бяха думите на майстора. С правилния комп - всичко си дойде на място. 

Надявам се да съм бил полезен. 

Поздрави 

• 4 weeks later...
На 11.08.2024 г. at 9:40, Cepro написа:

Ехе, Светльо, браво. 🙂 с моя се разделих преди 3 години (за 2000км на година, просто се чупеше от стоене)... може да го видите в София със шуменската регистрация все още... Н9298ВА. 

както и да е, на въпроса. На Allroad-а не съм сменял компа, но на жена ми на А3ката. изключително трудно намерих точно с тези цифри и букви, които трябва да са, защото различен, просто няма да стане. Това бяха думите на майстора. С правилния комп - всичко си дойде на място. 

Надявам се да съм бил полезен. 

Поздрави 

След методично издирване, намерих точният номер! След смяната всичко е ОК. Серго благодаря!!!

• Like 1

• 3 months later...