krisaleks Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 И това показва ли на кой пин на модула, какъв цвят кабел е и за какво отговаря? Elsa не мога да си инсталирам на компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
norwey Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 Autodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
svetto Posted August 10, 2024 Report Share Posted August 10, 2024 Здравейте на всички, които отварят тази тема. Аз продължавам да съм собственик на Ауди Allroad! :), по някаква странна причина сърце не ми дава да се разделим. От глупост си наводних дясната част на купето и безвъзвратно убих компютъра на скоростната кутия. Намерих друг, но не със същите номера и колата постоянно дава грешки. Възможно ли е чрез ремап или там както се казва да се синхронизира това. Питам тук и търся патил :), със сервизите са ми ясни нещата…над 20 години съм собственик на 2.5 TDI. Поздрави на всички приятели, които имам от този форум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cepro Posted August 11, 2024 Report Share Posted August 11, 2024 Преди 8 часа, svetto написа: Здравейте на всички, които отварят тази тема. Аз продължавам да съм собственик на Ауди Allroad! :), по някаква странна причина сърце не ми дава да се разделим... Ехе, Светльо, браво. 🙂 с моя се разделих преди 3 години (за 2000км на година, просто се чупеше от стоене)... може да го видите в София със шуменската регистрация все още... Н9298ВА. както и да е, на въпроса. На Allroad-а не съм сменял компа, но на жена ми на А3ката. изключително трудно намерих точно с тези цифри и букви, които трябва да са, защото различен, просто няма да стане. Това бяха думите на майстора. С правилния комп - всичко си дойде на място. Надявам се да съм бил полезен. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
svetto Posted August 11, 2024 Report Share Posted August 11, 2024 Благодаря, започвам издирването Link to comment Share on other sites More sharing options...
svetto Posted September 6, 2024 Report Share Posted September 6, 2024 На 11.08.2024 г. at 9:40, Cepro написа: Ехе, Светльо, браво. 🙂 с моя се разделих преди 3 години (за 2000км на година, просто се чупеше от стоене)... може да го видите в София със шуменската регистрация все още... Н9298ВА. както и да е, на въпроса. На Allroad-а не съм сменял компа, но на жена ми на А3ката. изключително трудно намерих точно с тези цифри и букви, които трябва да са, защото различен, просто няма да стане. Това бяха думите на майстора. С правилния комп - всичко си дойде на място. Надявам се да съм бил полезен. Поздрави След методично издирване, намерих точният номер! След смяната всичко е ОК. Серго благодаря!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemballa.bg Posted December 29, 2024 Report Share Posted December 29, 2024 Колеги, някой слагал ли е външният кит от Allroad на префейс седан? По специално питам за задната броня, другото е ясно че става сравнително лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts