Jump to content

Recommended Posts

Един колега дълго време ми хвали този продукт преди да се престраша да го сипя вмотора.Става въпрос за РЕСУРС и целта ми не е да му правя реклама.След наливането му ефекта му беше нулев но след 1500-2000 км не мога да не си призная че съм приятно изненадан от работата на вече вероятно доста амортизирания ми двигател.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е колега. Ефект има, но когато износването е в допуска на бутало-цилиндровата група. Иначе ефекта е минимален и остава единствения вьзможен изход - основен ремонт на мотора, ако елипсата на цилиндрите е до 0,06 мм може да се сменят само сегментите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да уточниш какво точно се е променило според теб в колата след прилагането на този продукт - динамика, шум на мотора, друго?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено мотора работи по-меко(доколкото може да умекне дизел като моя :hilezh: )масълцето не го проверявам толкова често,почти съм убеден че има промяна и в компресията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва нещо каде викаш си го сипал?:flehan:на бензинов мотор става ли да се сложи?и ако не ми е амортизиран мотора много мога ли да го прецакам нещо??смисал мисля че може да му сложа на моито ауди малко такова за профилактика....евентуално от каде мога да си го взема..и на какви пари..

p.s- от варна сам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колега пробвай с търсачката,аз така направих и след като писах на представителите им в София и от там ме увериха че всичко е наред и ме ориентираха към представителството им тук в Бургас,отидох -дадох си парите|около 30 лв.| и си го сипах в матора

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

слагал съм по-скъпи добавки на 2 коли и двете след 10 000 км най-много грохнаха. В началото ти се струва че работи по-добре но после стана мазалото.

Едната кола беше стара шкода за нея не ме е яд , но за другата АЛФА 156 направо я разсипа. В картера имаше един пръст дебел слой подобен на мазут. Маслото беше станало на катран . Мотора естествено за осн. ремонт.

Това е мой личен опит . Не искам да убеждавам или да разубеждавам никого от добавките. Просто споделям опита си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В руската статия пише доста полезни неща, в общи линии - тефлоновите добавки задръстват масления филтър, разните макучета и прочие и става инфаркт на двигателя, а полза не се забелязва. Цинково-някакви-си там добавки освен да образуват нагар по свещи и колектори ако са в прекалени количества, не правят кой-знае какво. Тия работи бездруго се съдържат в маслата, просто в по-малко количество, но както отбелязва автора, ако с две яйца става хубава баница, с четири не става по-хубава :hilezh: Изтъкнати са два факта, които за мен сами са достатъчни да реша за добавките - никоя сериозна фирма за масла не ги произвежда; и никоя сериозна фирма за двигатели не ги препоръчва и не потвърждава ползата от тях; Използват се в двигателите на драг и прочие състезателни коли, но тези двигатели обикновено се ползват по сезон и се търси максимална ефективност без оглед по щетите върху машината.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сайт горе направо ми скри топката.

Преди години имаше едни добавки MotorUP, GearUP, Dura Lube ...

Абе страшна реклама им течеше. Не може да не сте ги виждали.

Гледам в този линк са им друснали 2милиона $ глоба за лъжа на клиентите.

А пък от Federal Trade Commission са си образували труда да тестват какво ли не на тема икономии на гориво и други подобни. Файда йок.

ТУК!

Специално за РИМЕТ и РЕСУРС пише че наистина вдигат компресията. И износването на двигателя. Също проявявали склонност да запушват тънки маслопроводи. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...