Jump to content

Гаснещо табло А4 1995

galaboff

Recommended Posts

Здравейте колеги,

да ви попитам дали има сходен случай при някой от вас с А4, таблото ми гасне за 1-2 секунди, после пак светва. Това го забелязвам вечер, през деня дори и да съм на фарове не виждам нищо такова. Случва се рядко, но като се случи ме дразни... Иначе късо няма, докато гасне таблото нито мотора, нито радиото, нито климатика и панела за него гаснат...

Сигурно е някой купунг, пълен с прах или недокрай вкаран, все пак са ми връщали километрите... ама нейсе, грам не му разбирам....

Имате ли идея какво ще да е ?

Имаш предвид, че гасне таблото с уредите?

Аз такъв проблем не съм имал, но при всички положения е някакъв лош контакт, сигурно ще трябва да поразглобиш. :flehan:

Мен така ми се еб*ваше от бушон на б4-ката....ама знам ли при теб как е.. :flehan:

Киро, нещо локално по таблото трябва да е, защото регулатора на силата на светене, е един за всички уреди, в това число и на климатроника и бутоните. Май плаче за сваляне на табло.

Кольо, не знам какво да ти отговоря.... :flehan: От една страна е твърде рано да се каже, от друга - тя знае за форума и попрочита по нещичко ......:bia: затова си трая :()))

Иначе явно ще се оплитам в жици, предполагам е някакъв лош контакт на нещо вътре, можеби платката и крушките.... Като го реша ще напиша моменталически за какво иде реч :D