galaboff Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Здравейте колеги,да ви попитам дали има сходен случай при някой от вас с А4, таблото ми гасне за 1-2 секунди, после пак светва. Това го забелязвам вечер, през деня дори и да съм на фарове не виждам нищо такова. Случва се рядко, но като се случи ме дразни... Иначе късо няма, докато гасне таблото нито мотора, нито радиото, нито климатика и панела за него гаснат... Сигурно е някой купунг, пълен с прах или недокрай вкаран, все пак са ми връщали километрите... ама нейсе, грам не му разбирам....Имате ли идея какво ще да е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бате Весо Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Имаш предвид, че гасне таблото с уредите?Аз такъв проблем не съм имал, но при всички положения е някакъв лош контакт, сигурно ще трябва да поразглобиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaboff Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 мдам, таблото с километража, скоростомера и т.н. ами някой уийкенд сигурно ще го направя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RhINoX^ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Мен така ми се еб*ваше от бушон на б4-ката....ама знам ли при теб как е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaboff Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 Чул те Господ колега някак не ми се ще да плувам между хиляда жици..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RossN Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Киро, нещо локално по таблото трябва да е, защото регулатора на силата на светене, е един за всички уреди, в това число и на климатроника и бутоните. Май плаче за сваляне на табло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolio kioravoto prase Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ааа само някое гадже гасне по теб и дава смущение на таблото това ще да е да знаиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaboff Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 Кольо, не знам какво да ти отговоря.... От една страна е твърде рано да се каже, от друга - тя знае за форума и попрочита по нещичко ...... затова си трая )))Иначе явно ще се оплитам в жици, предполагам е някакъв лош контакт на нещо вътре, можеби платката и крушките.... Като го реша ще напиша моменталически за какво иде реч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts