marian Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 като запаля всичко си е наред но след 5мин започва едно свистене от резервоара. датчика в колата за бензина показва 0 като отвия капачката на резерв. колата си сменя оборотите Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado 1 Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 И аз съм със същия проблем,колега Трябва да се сменят някакви клапани на резервоара,които не отварят както трябва и при работата на бензиновата помпа се получава ваккуум вътре в резервоара и колата не работи и върви както трябва.Аз за мойта го знаех този проблем отпреди,ама си карах така известно време.Единствено не знаех цената на тези клапани и малко по-долу пуснах тема...А ония ден ходих при Жоро от Суходол да каже какво да се прави...Вчера вечерта ми звънна и ми каза,че е проверил цената им.Каза,че ми трябват 3 неща и ми каза отделната им цена-някъде около 80 лв. се връзваше всичко и то оригинални от Унитрейд-Х.Ще ми ги поръча и каза,че ще ми се обади другата седмица като ги получи да ги слагаме.Ако искаш отиди и ти при него да види дали ти трябват същите като за мойта кола и да ги поръча два пъти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizi Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Хайде да се преместим в под форума специално създаден за А4, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts