Jump to content

А4 1.9 TDI 110hp


Dobcho61

Recommended Posts

Здравейте, от 10-ина дни съм и аз горд собственик на Ауди.Въпроса ми е следния за А4 1.9 TDI 110hp 98 година автоматик чип тунинг какви потенциални рискове води? И може ли някой да ми препоръча майстор във Варна?

за плюсовете се ориентирах след доста четене (повишена мощност и въртящ момент и евентуално падане на разхода) , притеснява ме автоматика дали би издържал на по-голямото натоварване

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен това ме интересува. От това, което съм прочел из интернет - евентуално проблем със съединителя и турбото. Според някои тунинг фирми това не би се случило ако чипа е качествен (скъп и марков). Нека който е сложил да сподели опит дали се чупи колата повече. Има теми във форума, но са с много офф-топик и нищо не може да се извлече като полезна инфомация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един приятел си сложи на неговата А4-ка чип мотора е 1.9 ТДИ 110к.с ръчна скоросна кутия и се беше оплакал относно съединителя,но за турбото не е споменавал

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във Варна препоръчвам Ifidik, вярвам че и много други колеги ще го препоръчат. Аз съм с AHF и чип сложен при него, нямам забележки до този момент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...