Jump to content

ФАРОВЕ A4 B5 facelift


boris6

Recommended Posts

Хубави са. Добре изглеждат на колата и светлината им е по-различна но не съм сигурен дали имат машинка за регулиране във височина. То не че е много необходимо ама все пак. Аз съм с обикновенни фарове и с потенциометъра за машинката само 2-3 пъти съм си играл да ги вдигам и свалям - да проверя дали работи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей сега те напитиха любителите на ВАЛЕО.

Без машинки са прав е колегата,като слушам някои как се оплакват може би има и кофти партиди.Аз съм си слагъл и бях доволен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В дясно сменях с ДЕПО. Светенето му нямаше нищо общо с оригиналното ВАЛЕО, не фокусираше добре снопа светлина, проверявал съм го на стенд за фарове. Иначе имаше машинка за реглаж нагоре-надолу, но проработи едва след като си го донаправих. Ония некадърници в Аутофинес бяха счупили закрепването на лостчето към рефлектора докато го слагат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм слагал такива преди около пет години.Купувах ги тогава от Интер*ар за 340лв.Без машинки,сложих машинките от старите си фарова.Светят(с ксенон) доста по добре от старите и скоро си виждах колата....не са потъмнели и изгорели:)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е Авант колата , задължително с машинки за регулиране. Аз често я товаря и със 50-100кг. в багажника доста се вдигат късите светлини.

И на мен ми е интересна темата , ако добавите и още марки фарове и отзиви ще се разбере кои светят най добре.

За сега тези оригинално вгражданите са на първо място в класациите. Моите са Sonar ейнжъл айс ли както ги водят , поставям ги на 5 място от която и да е класация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На оригиналното Валео лупата каква е? Бяла или лилава? Като гледам на колегата снимката лупата си е бяла като рефлектора а мойте са по тъмни. За чистене ли са ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

една пастичка за освежаване никога не е излишна.. :zustimm:

даже приемам бартер за ауди а3 феислифтови ,но да с ав перфектно съътояние както и моите..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 7 months later...

Извинете че се намесвам но не мога да намеря правилната тема ... фарове от ауди а4 б5 фейслифт ще станат ли на ауди а4 б5 не-фейслифт ??

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Здравейте.Отидо на реглаж на фаровете а машината даже не ги отчете все едно не светят изобщо.Фейслифтови са с лупи, ксенон 5000К.Самите фарове ли са за смяна незнам някой ако знае да помага ))) Ауди А4 1997г. 1,9 TDI

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно рефлекторите са изгорели. Не е особенно трудно да се свалят, но се чака 10+ дни да ги рециклират и да ти ги върнат. Аз лично имам чифт рециклирани рефлектори за А4 Б5 Валео и чакам един приятел да се накани да ги тестваме на неговата кола та смяната им да стане за 15мин. вместо за 15 дни. Отделно имам фланци за би-ксенонови лупи за A4 B5 Valeo и скоро ще имам и за DEPO фарове. Тествах ги дали ще паснат на най-евтините би-ксенонови лупи които купих от Китай за 55лв и пасват идеално. Ако някой се интересува мога да пиша повече. Рецилирането на лупите е 44лв + 16лв разходи по Еконт откъдето живея = 60лв. Най-евтините би-ксенонови лупи с фланците са малко отгоре и се явяват не лош заместител с бонус още по-добри дълги фарове :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...