Jump to content

Recommended Posts

9R си е точно най-интересния смартфон на 1+ тази година. Не мисля, че от началото на годината досега е представен апарат от който и да е производител, който да предлага толкова за 470 евро. Ще бъде интересна ситуацията, ако цената се потвърди при старта на продажбите. Въпреки това си мисля, че останалите китайци и най-вече Xiaomi, ще ги сгънат с цени съвсем скоро. В крайна сметка е добре да се случи, за да може ние купувачите да спечелим от това.

За жалост и аз съм решил да пазя Galaxy Note 9-ката, докато не излезе нещо по-интересно от Xiaomi, което да ми позволи да загърбя Самсунг. Доста приятни неща се очакват следващата седмица на представянето на Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, новият Mi Mix и Mi 11 Lite.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На доста места пише, че 9R ще е само за индийския пазар, което е супер тъпо, щото за тия пари е супер телефон. Също се оказва, че 9R има оптична стабилизация, а 9-ката няма, което е доста странно. Като цяло 9R си е чист 8Т на по-добра цена. Дано го пуснат и в Европа и ако наистина е 470 евро директно отнасям един. Имам останали някви ваучери за 40-50 евро в акаунта, т.е. ще ми дойде на 800лв. За тия  пари не мисля, че нещо дори се доближава като качество и параметри...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно, че ще е ексклузивен за Индия. Интересно. Не е чак толкова голяма загуба. Телефони среден клас като 8T/9R колкото искаш, а тази година все повече нови модели ще получават SD870, а даже 888 и гарантирано по-добре снимащи камери. Просто трябва да се чака.

Доколкото качеството - пръчки за по 300евро са със също толкова добро качество на изработка. Става въпрос за стъклен гръб и алуминиева рамка. Качество се търси в един друг бюджет, който носи горчив вкус в устата, когато въпросното качество не се открие, след покупка.:hilezh: Моят Note 9 е светъл пример за това. На преордър беше 1999лв, а на вечерта след разопаковането, открих драскотина и две миниатюрни липсващи парченца стъкло от гърба, сякаш телефона е бил ударен с нещо много тънко и остро, за да се олюпи така горният слой на стъклото. Смениха го гаранционно. Кутиите бяха запечатани с фолио, тоест не са били отваряни преди това. Та, качество неземно в премиум класа има още от 2018г по мои наблюдения.:steinigung:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно, това е първият случай, в който чувам за нов телефон с демидж. От някое бюджетно китайче бих очаквал нещо подобно, но не и от Самсунг. Такъв ти бил късмета явно, но евала, че са го сменили, щото можеше и да се направят на луди, както обичат по нашите ширини...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 23.03.2021 г. at 17:43, s7r3l0k написа:

 

Работата отива към Xiaomi Mi тая година, че и те се изложиха грандиозно с Redmi Note серията, представена наскоро.

 

С всичко съм съгласен около 1+. Скоро ще я забравим тази марка, както е тръгнало. Заприличаха на Сони и се загубиха като добра концепция, някъде около 3-4 серия...

Xiaomi нещо си направиха експеримент ми се струва с Mate, но останаха единствената компания, на която да се надяваме, защото и Huawei са влезнали в някаква спирала и скоро нямам да видим нищо читаво от тях...Освен, че си сменят OS с Oxygen, което е огромна крачка назад, в новите P50 и Mate ще си ползват старите процесори от 40...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш в предвид с Микс, а не Мейт? Микса е добра концепция и винаги е бил интересен. Единственото недоразумение в цялата серия беше 2S. Иначе, Huawei не сменят ОС с Oxygen, а с "тяхната" Harmony OS, която си е чист Андроид. То и там имаше едни вълнения, не знам Гугъл как не ги захапаха. А от тази спирала може и да не излязат никога. Така са принудени да работят. Не могат да ползват 5G чипсети на Qualcomm, а това са им най-бързите продукти. Остава да разчитат на Mediatek, но то като ще е така, по-добре да си ползват умрелия Kirin. Вероятно не им е лесно да разработят ново поколение процесор, след като продажбите им удариха дъно. Общо взето, така са ги притиснали в ъгъла, че спасение няма. Говореше се, че маркетинговият трик "Лейка" също е вероятно да приключи съвсем скоро.

Сони, заедно с HTC и LG, отдавна трябваше да напуснат бизнеса със смартфони. Засега само последните са се замислили за това, другите все още пилеят пари по безсмислени у-ва, изоставащи с по 2 поколения зад останалите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук даже тръгнаха нагоре цените. Теленор си скриха офертите с надпис "Очаквайте скоро!", а свободната цена на у-вото достигна 1569лв. Вива също пуснаха малоумни оферти. С месечна такса, цената е по-висока, на отговарящата на Теленор, още когато ги пуснаха. С план за около 27лв, при Теленор телефона беше 1099лв, при Вива с план със същата месечна такса е 1260лв.

 

Във Франция вече има случай с купен Mi 11 128/8GB от оператор за 169 евро + двугодишен план за 8€/месец. Става въпрос за китайската версия, ако не се лъжа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Относно бълването на реклами,попаднах на това

https://www.themrphone.com/tech/block-ads-oneplus-devices/amp

 

Че даже и работи ,почна да ми харесва нета отново..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Аз май най-накрая си намерих телефон в лицето на Asus ROGphone5 или поне отговаря на повечето ми изисквания...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...